bi...l
Gözümde problem vardı kendiside sağolsun iyi ilgilendi ve gerekli ilaç tedavisini verdi çok iyi bir hekim saygıdeğer bir hekim yoğun hastane olması rağmen gerçekten mükemmel
gö...ı
Medipol hastanesinde geçtiğimiz kasim ayinda kayma ameliyati oldum Beni hayallerime kavusturup cok başarılı bir ameliyat gerçeklestiren sayin hocama sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum her sorunumda sıkıntımda destek olup hastalik surecinin her evresinde doktor hasta ilişkisinden ziyade ablammiscasina benimle ilgilendiniz size cok ama çok tesekkur ediyorum
Gökalp Tekmanlı
de...l
Kendisini çok samimi buldum, doktor değil arkadaş gibiydi, çok ilgiliydi ve güler yüzlüydü. Detaylı bilgi ve önerilerde bulundu, çok memnun kaldım, kendisine tekrar teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ederim.
Cemile Anıl Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemile Anıl Aslan, Göz Hastalıkları.
Cemile Anıl Aslan adresi nerede?Cemile Anıl Aslan adresini belirtmedi. Cemile Anıl Aslan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cemile Anıl Aslan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemile Anıl Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemile Anıl Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemile Anıl Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemile Anıl Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemile Anıl Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemile Anıl Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cemile Anıl Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.