Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uzmanlığını Ankara Abdurrahman Yurt Aslan Onkoloji Eğitim Ve Araştıma Hastanesi'nde tamamlamıştır.
Abdominal Laparoskopi
Laparoskopik Fıtık Tedavisi
Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı
Meme Koruyucu Cerrahi
a....g
Baba annemi mide ağrısı için götürmüştüm. Daha kapıdan girer girmez anlamsız bir şekilde azar işittik. Hastanın eveliyatını dinlemek istemedi. Bir takım testler verdi. Sağlıklı iletişim sıkıntısı çektiğim için doktoru değiştirmek zorunda kaldım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...n
Kuyruk sokumu iltihabından gitmiştim cemile hanıma ama pişman oldum iltabı cıkartırken ses tonu yüksek şekilde beni azarlar şekilde şeyler söyledi özel Bi hastanede hiçbir doktorun hatasıyla hele ki acı cekiyorken böyle davranması hiç hoş değil tavsiyede etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ül...k
İnsani değerleri en üst düzeyde olan güleryüzlü uzmanlığı tartışmasız mükemmel doktorum..Ayrıntıları asla gözardı etmez..hastasının moralini; umudunu yitirmesine ilgisi yakınlığı ile asla izin vermeden!!! tedavi etmesi takdire değer Sevgili Doktorum..İyiki Uşakta İyiki onu tanıma şansına sahip oldum..Büyük bir değer olan doktoruma sağlıkla ailesiyle mutlu uzun yıllar
at...ş
sayın dr. cemile hanım harika bir doktor.hastalarına olan yakınlıgı ve uyguladıgı tedavi şekilleri övgüye deger.bence daha iyi yerleri hak ed iyor ve daha iyi yerlerde oalacagina eminim.uşak için çok büyük kazanç.böyle bir doktorun uşakta oluşundan gurur duyuyorum.Yürüdğünüz bu kutsal yolda başarılarınızın devamını diliyorum.
Cemile Aydemir Ercihan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemile Aydemir Ercihan, Genel Cerrahi. Size Cemile Aydemir Ercihan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Apendektomi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Abdominal Laparoskopi.
Cemile Aydemir Ercihan adresi nerede?Cemile Aydemir Ercihan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemile Aydemir Ercihan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemile Aydemir Ercihan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemile Aydemir Ercihan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemile Aydemir Ercihan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemile Aydemir Ercihan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemile Aydemir Ercihan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cemile Aydemir Ercihan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemile Aydemir Ercihan hangi sigortaları kabul ediyor?Cemile Aydemir Ercihan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.