Kemal Türkler Mahallesi Atatürk Caddesi No:118/1B, Sancaktepe, İstanbul
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
Özel YeniDiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt. Göztepe, İstanbul
Diş Teli Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Endo-dent
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
en...n
Baska doktorlar dislerimdeki problemler icin ortodontiye gozukmemi tavsiye etmislerdi. Benim icin ortodontik tedaviye ihtiyac olmadigini ogrendim. Tesekkurler cemile hanim.
k.....
Yaklaşık 8 aydır Cemile Hanım'la bir tedavi süreci geçiriyorum ve kendisinden çok da memnunum. Epey de ilerleme kaydettik sayesinde. Hatta birkaç ay sonra teller çıkacak, kısa bir süre içerisinde iyi bir tedavi aldığımı düşünüyorum destekleriyle birlikte. Kendisi de zaten hastasıyla ilgilenen bir hekim, bu benim için çok önemliydi. İlgili biri gerçekten. Süreç hakkında bilgilendirme yapıyor ve öngördüğü, gereken olguları da söylüyor. Bu pandemi sürecinde evdeyken ne yapmam gerektiğini verdiği bilgiler sayesinde öğrenmiştim mesela.
z.....
Ortodonti tedavimi yürütüyor Cemile Hanım. Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren 10 aydır devam eden bir görüşme süreci içerisindeyim kendisiyle. Dişlerimde bu tedavi sayesinde değişimler de görüyorum tabi. Kendisi de bu konuda oldukça ilgili ve hastasını takip edebilen bir hekimdir diyebilirim.
c.....
Daha önce çözülemez, halledilemez denen bir sorunum vardı ve Cemile Hanım çok kısa bir sürede bu sorunumu halletti. Kendisine alt dişlerimdeki yamukluklar için başvurmuştum. Kendi dişlerime zarar vermeden, kesip biçmeden bu tedaviyi 6-7 ay gibi bir zaman dilimi içerisinde halletti. Dişlerim sayesinde normale döndü. Herkese tavsiye ettiğim ve edebileceğim, çok memnun kaldığım bir diş hekimi olduğunu söyleyebilirim.
Cemile Hanım benim tel tedavime başlayan ve yine bu tedavimi sonlandıran bir hekim. 2,5 sene kadar ortodonti için kendisiyle görüşme sağladım ve çok da memnun kaldım. Hem canayakın hem sıcakkanlı hem de sevecen bir hekim. Hastasına ilgili ve alakalı davranması da çok güzel.
o.....
Cemile Hanım'la tel tedavim sonrasındaki işlemlerim için görüşme sağladım. Çok memnun kaldım, kendisi için tüm yorumlarım memnuniyet içerikli olacaktır. Uyguladığı işlemler ve genel tedavi sürecindeki ilgisinden de ayrıca çok memnun kaldım.
Kendisinden çok memnun kaldık. Torunumun dişini tedavi etti, implant yaptı. Şimdi bu tedavinin sadece çivilerinin takılması kalmıştı onu da dün tamamladı. Dişleri çok güzel oldu. Gerçekten başarılı bir hekim Cemile Hanım. İşini 4-4lük yapan, çalışkan biri.
1 senedir ortodonti tedavisi için görüşüyorum Cemile Hanım'la ve tedavim tamamlandı. Şimdi kontrol aşamasındayım, çok da memnunum kendisinden. Çok pozitif, hastayı yormayan bir hekim. Söylediğiyle yaptığı uyuşuyor ki bu gerçekten çok önemli bir özellik bence. Canın acıyacaksa ya da ne olacaksa resmini iyi aktarıyor her şeyi. Sürecim kendisiyle ilerlediği için de çok mutluyum. Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim zaten kendisini, görüşmeye gelenler bile oldu.
Cemile Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemile Uysal, Ortodonti. Size Cemile Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Diş Teli Tedavisi, Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Myofonksiyonel Tedavi, Invisalign Tedavisi.
Cemile Uysal adresi nerede?Cemile Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemal Türkler Mahallesi Atatürk Caddesi No:118/1B İstanbul
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt. Göztepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemile Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemile Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemile Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemile Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cemile Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemile Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemile Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemile Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Cemile Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar