1987 yılında İstanbul’da doğdum. 2005 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinden mezun olup, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Lisans Eğitimime başladım. Ortodonti alanında hizmet vermek arzusu ile bitirdiğim üniversitemin ardından, 2011 yılında Gazi Üniversitesi Ortodonti Ana Bilim Dalında doktora eğitimine hak kazandım. 2016’da tezimi verip, ortodonti doktoramı tamamladıktan sonra İstanbul’un çeşitli semtlerindeki kliniklerde hizmet vermeye başladım.

Kemal Türkler Mahallesi Atatürk Caddesi No:118/1B, Sancaktepe, İstanbul

Erken Ortodontik Tedavi

Hareketli Ortodontik Tedavi

Invisalign Tedavisi

Endo-dent
Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt. Göztepe, Kadıköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Teli Tedavisi +7 daha fazla

Erken Ortodontik Tedavi

Hareketli Ortodontik Tedavi

Invisalign Tedavisi

Özel YeniDiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt. Göztepe, İstanbul

Röportaj

Randevu doğrulandı
Konum: Özel YeniDiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ortodonti Randevusu

Baska doktorlar dislerimdeki problemler icin ortodontiye gozukmemi tavsiye etmislerdi. Benim icin ortodontik tedaviye ihtiyac olmadigini ogrendim. Tesekkurler cemile hanim.

K
Telefon numarası doğrulandı

Yaklaşık 8 aydır Cemile Hanım'la bir tedavi süreci geçiriyorum ve kendisinden çok da memnunum. Epey de ilerleme kaydettik sayesinde. Hatta birkaç ay sonra teller çıkacak, kısa bir süre içerisinde iyi bir tedavi aldığımı düşünüyorum destekleriyle birlikte. Kendisi de zaten hastasıyla ilgilenen bir hekim, bu benim için çok önemliydi. İlgili biri gerçekten. Süreç hakkında bilgilendirme yapıyor ve öngördüğü, gereken olguları da söylüyor. Bu pandemi sürecinde evdeyken ne yapmam gerektiğini verdiği bilgiler sayesinde öğrenmiştim mesela.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Ortodonti tedavimi yürütüyor Cemile Hanım. Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren 10 aydır devam eden bir görüşme süreci içerisindeyim kendisiyle. Dişlerimde bu tedavi sayesinde değişimler de görüyorum tabi. Kendisi de bu konuda oldukça ilgili ve hastasını takip edebilen bir hekimdir diyebilirim.

C
Telefon numarası doğrulandı

Daha önce çözülemez, halledilemez denen bir sorunum vardı ve Cemile Hanım çok kısa bir sürede bu sorunumu halletti. Kendisine alt dişlerimdeki yamukluklar için başvurmuştum. Kendi dişlerime zarar vermeden, kesip biçmeden bu tedaviyi 6-7 ay gibi bir zaman dilimi içerisinde halletti. Dişlerim sayesinde normale döndü. Herkese tavsiye ettiğim ve edebileceğim, çok memnun kaldığım bir diş hekimi olduğunu söyleyebilirim.

Telefon numarası doğrulandı

Cemile Hanım benim tel tedavime başlayan ve yine bu tedavimi sonlandıran bir hekim. 2,5 sene kadar ortodonti için kendisiyle görüşme sağladım ve çok da memnun kaldım. Hem canayakın hem sıcakkanlı hem de sevecen bir hekim. Hastasına ilgili ve alakalı davranması da çok güzel.

O
Telefon numarası doğrulandı

Cemile Hanım'la tel tedavim sonrasındaki işlemlerim için görüşme sağladım. Çok memnun kaldım, kendisi için tüm yorumlarım memnuniyet içerikli olacaktır. Uyguladığı işlemler ve genel tedavi sürecindeki ilgisinden de ayrıca çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnun kaldık. Torunumun dişini tedavi etti, implant yaptı. Şimdi bu tedavinin sadece çivilerinin takılması kalmıştı onu da dün tamamladı. Dişleri çok güzel oldu. Gerçekten başarılı bir hekim Cemile Hanım. İşini 4-4lük yapan, çalışkan biri.

Telefon numarası doğrulandı

1 senedir ortodonti tedavisi için görüşüyorum Cemile Hanım'la ve tedavim tamamlandı. Şimdi kontrol aşamasındayım, çok da memnunum kendisinden. Çok pozitif, hastayı yormayan bir hekim. Söylediğiyle yaptığı uyuşuyor ki bu gerçekten çok önemli bir özellik bence. Canın acıyacaksa ya da ne olacaksa resmini iyi aktarıyor her şeyi. Sürecim kendisiyle ilerlediği için de çok mutluyum. Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim zaten kendisini, görüşmeye gelenler bile oldu.