Genel Cerrahi Randevusu
Mustafa Kemal Mah. 2118. Sok. Maidan İş ve Yaşam Merkezi C Blok Kat:4 No:29 Çankaya/Ankara, Ankara
Endokrin Cerrahisi
Total Tiroidektomi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
se...
Cenap hocama tiroid nodülü nedeniyle gittim .Sektörde çalıştığım için Cenap hocamın çok iyi olduğunu biliyordum bu nedenle alternatif arayislara girmedim .Ameliyat öncesi uzun uzun detaylı olarak bilgilendirdi ve ameliyat sonrası da desteğini hiç esirgemedi.Tedavi süresince size doğru yerde olduğunuzu hissettiren çok değerli bir cerrah. İyi ki varsınız hocam ..
gü...k
Cenap Hocama Meme Kanseri olmam sebebi ile ameliyat olup olmama konusunda tereddütlerim olduğundan dolayı başvurdum. Tüm tetkiklerimi titizlikle inceleyerek daha önce ameliyatım hakkında hiç bahsedilmeyen detaylı bilgiler verdi ve beraber güzel bir yol haritası çizdik. Güler yüzü, samimiyeti ve deneyimi ile hakikaten takdire şayan çok kıymetli bir cerrah. Ayrıca bir o kadar mütevazi, hastasını anlayan ve güven veren bir hoca arıyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Sizi tanıdığıma çok mutluyum Cenap Hocam.
b....a
Cenap Hoca gerek nezaketi, gerek bilgisi ve sakinligiyle harika bir doktor. Memede ele gelen sertlik sonucu gittim kendisine. Gerçekten çok içten samimi tavırlarıyla hastalarına karşı çok ilgili. Bundan sonra gideceğim tek adres
bu...
Cenap hocamla annemin tiroid ameliyatı sebebiyle tanıştık.Ailece çok endişeliydik.Ama hocamın muayenehanesine gidince bizimle öyle güzel ilgilendi ki hepimiz çok rahatladık.Aklımıza takılan soruları sorduk oda bize tane tane açıkladı,endişelerimizi giderdi annemin ameliyatı gayet başarılı geçti.Kendisi çabukça toparlandı.Gerçekten güvenebileceğiniz başarılı bir cerrah ve aynı zamanda insanlarla iletişimi güzel olan harika bir insan.Tiroid veya meme konusunda sıkıntıları olanlara gözüm kapalı tavsiye ederim
g.....
Hem bilgi ve tecrübesi hem de hastalarıyla yakından ilgilenmesi nedeniyle tavsiye ederim. Riskli bir hasta olmasına rağmen annemin meme kanseri ameliyatını yaptı, diğer hekimlerle koordinasyonu sağladi. İhtiyaç duyduğumuzda kendisine ulaşmakta zorlanmadik.
ca...k
Cenap hocam ile iki yıl önce meme kanseri tedavim sürecinde tanıştım ve kemoterapi sonrası ameliyatla ilgili görüşmek için gittiğim ilk günden beri ayrıntılı bilgilendirmesi, guleryuzu ve enerjisiyle tedavi sürecimin kolaylıkla tamamlanmasıni sagladi. Ve organ kaybı yaşamadan sağlığıma kavusmamda ki emekleri ve tedavi sonrasındaki takibi ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ederim.
ş....a
Meme kanseri hastalığımın başından sonuna kadar bizi en ayrıntılı şekilde aydınlatan ve rahatlatan müthiş doktorum. Her görüşmemiz sonunda kafamda hiçbir soru işareti olmadan ayrıldım. Yaptığı ameliyatım sonrası en ufak bir sorun yaşamadım. İyi ki sizinle karşılaştım. Herşey için minnettarım.
Cenap Hoca ile geçen sene meme kanseri teşhisi konulduğunda tanıştık. Harika birisidir. İki taraflı mastektomi ameliyatımı başarıyla yaptı. Şimdi kontrol randevularında görüşüyoruz. Her zamanki gibi sizi sabırla dinler, bilgisayarına tüm detayları not eder, hal hatır sorar. Çok pozitif ve işini çok iyi yapan bir doktor. Çok başarılı bir cerrah. İyi ki varsın Cenap Hocam.
nu...
Çok kıymetli Cenap hocam, sadece size değil sizi benimle buluşturan kişilere de minnettarım. Sağ memede kitle ameliyatım için Turkiyenin bir çok yerindeki sağlık profesyonellerinden öneri almaya çalıştım, hepsi bana tek isim verdiler " Prof Dr. Cenap Dener". Alanında o kadar uzman ki ameliyatımın akşamı taburcu olup, arkasından hafif düzeyde bile herhangi bir ağrı yaşamadım. Ayrıca hocanın hastalarına sonsuz özverisi, iletişimi ve güzel yüreği... Hocam iyiki varsınız, iyi ki sizi tanımışım.
ez...u
3 sene önce mastit sayesinde hocamla tanıştım.
yaklaşımı ve sakiniğiyle benim bütün tedirginliklerimi azalttı.
İyi ki tanımışım hocam sizi.
Cenap Dener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cenap Dener, Genel Cerrahi. Size Cenap Dener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Meme Biyopsisi, Paratiroidektomi, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Meme Cerrahisi, Tiroid Cerrahisi, Endokrin Cerrahisi, Guatr Ameliyatı, Tiroid Kanseri Cerrahisi, Tiroidektomi.
Cenap Dener adresi nerede?Cenap Dener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. 2118. Sok. Maidan İş ve Yaşam Merkezi C Blok Kat:4 No:29 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cenap Dener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cenap Dener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cenap Dener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cenap Dener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cenap Dener hangi dilleri konuşuyor?Cenap Dener ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cenap Dener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cenap Dener tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cenap Dener hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Cenap Dener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cenap Dener hangi sigortaları kabul ediyor?Cenap Dener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar