Botoks
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Özel Atakent Cihan Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüzit cerrahisi
Özel Atakent Cihan Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Burun eğriliği
Burun eğriliği
Burun Kırıkları
o...
Cengiz Arlı Hocam'ı daha önceden de takip ediyordum. Ben de ameliyat olmak için Cengiz Hoca'yı tercih ettim. Benim sıkıntılarım burnumun biri sol burun deliğim biraz tıkalıydı. Nefes almakta ve hastalıkta beni çok zorluyordu. Bunları dile getirdim ve benim burnum uzun yapılıydı, hafif kavisli bir burun istiyordum. Burun deliklerimi de biraz kısalttı, hocam bu konularda yardımcı oldu. Fikrini söyledi ve güzel sağlıklı şekilde ameliyatımı oldum. Ameliyat öncesi sonrası için Cengiz Hocam'ın ilgisinden çok memnun kaldım.
e...
Ben bir süredir ameliyat olmayı düşünüyordum. İnternetten yaşadığım bölgedeki doktorları araştırdım. Cengiz Hocanın doktor takvimi sitesindeki yorumlarını okudum, genel olarak olumluydu. O şekilde randevu aldım. Nefes almada sıkıntım vardı, burnum çok dar olduğu için. Ayrıca burun kemeri gibi estetik şikayetlerim de vardı. Ameliyat öncesinde gayet iyi ilgilendi Cengiz Hoca. Ameliyat sonrasında yine onun söylediklerine dikkat ettim, neredeyse hiç şişliğim olmadı. Doğala yakın bir görüntü istiyordum ve öyle de oldu, gayet memnunum. Çevremde ameliyat olmayı düşünenlere de rahatlıkla tavsiye ediyorum.
z...
Cengiz Hoca'ya Eylül ayının 5'inde burun ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki süreç çok güzel geçti. Şişlik ve morluk neredeyse yok denecek kadar azdı. Cengiz Hoca cidden işini severek yapan birisi. Doktor seçimimi doğru yaptığımı hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrasında gözlemlemiş olup herkese de bu memnuniyetimi dile getirdim. Cengiz Hoca'ya ameliyat olmakla ilgili kafasında soru işareti olan varsa direkt soru işaretini yok etsin çünkü Cengiz Hoca hiçbir soru işaretine yer bırakmıyor. Ben ondan memnun kaldım.
ç...
Cengiz Bey'e tavsiye üzerine gittim. Burnumdaki etten dolayı nefes alamıyordum. Tedavi sürecim gayet güzel geçti. Cengiz Bey her konuda yardımcı oldu, çok ilgili ve alakalıydı. Bu kadarını beklemiyordum. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.
z...
Doktoruma arkadaşımın tavsiyeleri üzerine ulaştım. Burnumdan rahat nefes alamadığım için bu durumda ne gibi tedavi işlemler uygulanacağı için görüşme sağladım ve operasyona karar verdik. Operasyonum çok verimli geçti, doktorumun eli çok hafifti. Bana göre herhangi bir ağrı bile neredeyse hissetmedim. Ameliyat sonrası da ilgisinden dolayı çok memnun kaldım. Kendisinden ve arkadaşlarıma da tavsiyede bulunurum. Ayrıca, soran arkadaşlarıma da doktorumu önerdim.
n...
Cengiz Bey'i sosyal medyada görmüştüm. Daha sonra araştırdım ve hakkında tek kötü yorum görmedim. Hem doktorluk tecrübesi, hem güler yüzü ve verdiği güvenle beni çok rahatlattı. Burnumda kemik eğriliği vardı, bu da kulak ve boğazımda devamlı enfeksiyona sebep oluyordu. Tedavi sürecim olumlu geçti, memnun kaldım. Kendisinden ilgili, güler yüzlü çevreme de tavsiye ederim.
s...
Doktoruma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Nefes alma problemim vardı, aynı zamanda görüntüsünü de beğenmiyordum burnumun. Doktorum tam istediğim gibi bir burun yaptı, çok mutluyum. Aynı zamanda nefes problemim de ortadan kalkmış oldu, ben çok memnun kaldım. İlgili ve işini iyi yapan bir doktor, çevremdekilere de tavsiye ediyorum.
ş...
Doktoruma babamın geçmişten Dr. Cengiz Bey ile tanışıklığı olması ve önerisiyle muayene oldum. Burun ucu düşüklüğü sebebiyle estetik amaçlı operasyon geçirdim. 10 günlük süreçte toparlanma sağladım ve Dr. Cengiz Bey'e ulaşmada hiçbir zorluk çekmedim. Taburcu olmadan önce tüm bilgileri açıklayıcı bir şekilde verdi ve sorun yaşama durumunda kendisiyle iletişime geçilmesi için iletişim numarasını paylaştı. Kendisinden bu süre zarfında oldukça memnun kaldım.
s...
Doktorumuza sosyal medyadan ulaştım. Nefes problemi, kemik eğriliği ve sızlama şikayeti ile başvurdum. Doktorumda olabilecek artıları eksileri bana dürüstçe iletti. Bana güven verdi ve ben de ameliyat olmaya karar verdim. İyi ki olduğum için çok mutluyum. Ameliyat çok başarılı geçti, tam istediğim gibi oldu. Burnum ve hem sağlık sorunumu hem de görüntü açısından olan rahatsızlığımı çözüme kavuşturdu. Çok şükür, bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sürecinden sonra da çok ilgili davrandı. Herkese tavsiye ederim.
e...
Doç. Dr. Cengiz Arlı ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili bir doktor. Bütün olasılıkları düşünüyor ve sizi çok rahatlatıyor. Nefes alamıyordum, burun eğriliği vardı, burun kanatları aşırı elastikti, nefes alırken burun deliklerini kapatıyordu. Cengiz Hoca ile ilk görüşmeye gittiğimde tereddütsüz ameliyat olacağım dedim, çok güven verdi. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum.
Cengiz Arlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Arlı, Kulak Burun Boğaz. Size Cengiz Arlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Rinoplasti, Nazal Valv Cerrahisi, Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Randevu, Radyofrekans Uygulamaları, Botoks, Dudak Dolgusu, Burun Estetik Cerrahisi, Yüz Dolgusu.
Cengiz Arlı adresi nerede?Cengiz Arlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Başak Caddesi, Özden Sk. No:33, İzmit/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Arlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Arlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cengiz Arlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cengiz Arlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cengiz Arlı hangi dilleri konuşuyor?Cengiz Arlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cengiz Arlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Arlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cengiz Arlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Cengiz Arlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları