Doç.Dr Cengiz Arlı Kocaeli'de hastalarına hizmet vermektedir.

İlgilendiği hastalıklar; Burun eğriliği

Burun Estetik Cerrahisi

Burun Estetiği

Burun Estetiği

Özel Medar Hastanesi Gölcük

Burnumda eğrilik ve kemer sorunu vardı, arkadaş tavsiyesi ile gittim. Ameliyat oldum, ameliyatım çok güzel geçti. Morarma, kızarma ve şişme olmadı, çok memnunum kendisinden. Burnumu çok beğendim, çok doğal, tam istediğim gibi oldu. 7/24 kendisine ulaşabiliyorum, aklıma takılan her şeyi sorabiliyorum. Cengiz Bey'i herkese tavsiye ederim. Bence alanında başarılı bir doktor.

Tavsiye üzerine burun ameliyatı için başvurdum. Ameliyat oldum, ameliyatım çok güzel geçti. Hiç ağrı, sızı, şişlik olmadı. Hatta bu durum beni korkuttu ama kendisi yardımcı oldu. Doktorumdan memnunum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Aklımda soru işareti kaldığı zamanlarda yazdım, hemen destek oldu. İlgili ve alakalı bir doktor.

Y
Konum: başka bir yer • Diğer

Merhaba
2 Ekim tarihinde özel Atakent cihan Hastanesi'nde cengiz arlı'ya rinoplasti ameliyat oldum olmadan önce nefes alamadığım ve bu hayatımı çok etkilediğini söyledim. Nefes alma problemi çözerken estetik olarak güzel olacağını söylenmesi üzerine rinoplasti oldum.Estetik kısmı beni memnun etmese de amacım nefes almaktı.3 ay geçmesine rağmen nefes almam eskisine göre daha kötü .En son kontrole gittiğimde etlerimin nefes almaya engel olduğunu söyleyip burun ilacı vermişti .Yine nefes almama problemim devam etmektedir. Olumsuz yorum yapmamak için bu zamana kadar bekledim düzelir diye gram düzelme yok .Bunu bilerek ameliyat olma seçeneğini seçmelisiniz tekrardan ameliyat olmak için başka doktor bakıyorum şuan.2. ameliyat beni maddi ve manevi olarak zorlayacaktır bu duruma düşmeden iyi araştırma yapın.

Nefes alamıyordum ve burnumun ucu düşüktü. Bu sebepten dolayı başvurdum. Operasyona girdim, burnumun ucunu kaldırdı ve daha rahat nefes alabildim. Burnumda et vardı, onu da yaktığını söyledi. Ellerine sağlık, çok memnunum kendisinden. İyileşme sürecimde hızlı oldu. 10-15 gün sonra normal hayatıma döndüm. Hiçbir problem yaşamadım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, hemen dönüş sağlıyor. İlgili bir doktor.

Konum: Özel Medar Hastanesi Gölcük • Bur...daha fazlaun Estetiği daha az

Eskişehirden rinoplasti ameliyatı olmak için kendisine ulaştım. Cengiz hocamın samimi davranışı ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden dolayı çok memnun kaldım.20 Aralıkta olduğum Ameliyat sonrasında olan sürecimde ağrım, ödemim ve morluğum yok denilecek kadar azdı. Gerçekten mesleğini severek yapan bir doktor tekrardan emeğinize sağlık hocam.

Konum: Özel Medar Hastanesi Gölcük • Diğer

Cengiz Hoca ile buradan görmüş olduğum yorumlar vasıtası ile tanıştım. Kendim de buraya yorum yazarak benim gibi nefes problemi olan kişilerin Cengiz Hoca ile tanışmasına vesile olmasını umuyorum. Cengiz Hoca ile ameliyatım polip, kemik eğriliği, şişliği inmeyen konkalar ve adını unuttuğum bir operasyon olmak üzere 4 operasyon geçirdim. Ameliyatım toplam 2 saate yakın sürdü. Ameliyat sonrası acım ne sızım ne de burnumda şişliğim yada uykusuz gecelerim oldu. Bugün ameliyat olalı 11 gün olacak ve bir gün bile ağrı kesici kullanmadım. Artık geceleri çok güzel uyuyorum ve keşke Cengiz Hocam ile daha önce tanışsaydım da daha erken ameliyat olsaydım diyorum.

O

Cengiz Arlı Hocam'ı daha önceden de takip ediyordum. Ben de ameliyat olmak için Cengiz Hoca'yı tercih ettim. Benim sıkıntılarım burnumun biri sol burun deliğim biraz tıkalıydı. Nefes almakta ve hastalıkta beni çok zorluyordu. Bunları dile getirdim ve benim burnum uzun yapılıydı, hafif kavisli bir burun istiyordum. Burun deliklerimi de biraz kısalttı, hocam bu konularda yardımcı oldu. Fikrini söyledi ve güzel sağlıklı şekilde ameliyatımı oldum. Ameliyat öncesi sonrası için Cengiz Hocam'ın ilgisinden çok memnun kaldım.

Ben bir süredir ameliyat olmayı düşünüyordum. İnternetten yaşadığım bölgedeki doktorları araştırdım. Cengiz Hocanın doktor takvimi sitesindeki yorumlarını okudum, genel olarak olumluydu. O şekilde randevu aldım. Nefes almada sıkıntım vardı, burnum çok dar olduğu için. Ayrıca burun kemeri gibi estetik şikayetlerim de vardı. Ameliyat öncesinde gayet iyi ilgilendi Cengiz Hoca. Ameliyat sonrasında yine onun söylediklerine dikkat ettim, neredeyse hiç şişliğim olmadı. Doğala yakın bir görüntü istiyordum ve öyle de oldu, gayet memnunum. Çevremde ameliyat olmayı düşünenlere de rahatlıkla tavsiye ediyorum.

Z

Cengiz Hoca'ya Eylül ayının 5'inde burun ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki süreç çok güzel geçti. Şişlik ve morluk neredeyse yok denecek kadar azdı. Cengiz Hoca cidden işini severek yapan birisi. Doktor seçimimi doğru yaptığımı hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrasında gözlemlemiş olup herkese de bu memnuniyetimi dile getirdim. Cengiz Hoca'ya ameliyat olmakla ilgili kafasında soru işareti olan varsa direkt soru işaretini yok etsin çünkü Cengiz Hoca hiçbir soru işaretine yer bırakmıyor. Ben ondan memnun kaldım.

Ç

Cengiz Bey'e tavsiye üzerine gittim. Burnumdaki etten dolayı nefes alamıyordum. Tedavi sürecim gayet güzel geçti. Cengiz Bey her konuda yardımcı oldu, çok ilgili ve alakalıydı. Bu kadarını beklemiyordum. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.