Blefaroplasti
Reşatbey Mah. Cumhuriyet Cad. Onlar Apt. Asma kat (inönü ilköğretim okulu karşısı), Adana
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Dr.Cengiz Barslan Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Tonometre
Tonometri
av....
Ben keratakonus hastasıyım ve sert lens kullanmak zorundayım. yaklaşık olarak 25 yıla yakın zamandır hocam sert lenslerimi veriyor. Çok ilgili,bilgili ve nazik bir doktor. Öncelikle güler yüzlü ve konuşmalarıile insanın moralini düzeltiyor.
me...r
Dunya capinda mukemmel bir doktor. Cengiz Bey 4 yasindan beri doktorum, goz tembelligimin iyilesmesini ve 4 bucuktan 0.50'ye kadar inen gozlerimin sagligini Cengiz Beye borcluyum. Ayrica kucukken defalarca mikrop kapan gozlerimi en iyi sekilde tedavi ettigi icin de ne kadar cok tesekkur etsem az... Amerika'dan sevgiler, saygilar...
vo...r
yaşım 40, ilkokul 3. sınıftan itibaren tedavi için gittiğim, hem insanlığı, hem de meslek bilgisi olarak üzerine başka bir hekim tanımadığım insan. gereksiz tedavi uygulamayan, uyguladığı tedavilerden kesin sonuçlar alan, her sözüne ve tedavi yöntemine güvenebileceğiniz bir doktordur.
şi...n
Çok uzun bir süre önce muayene oldum gözlüğü bana sevdiren ilk doktor.. Göz numaralarını çok iyi tespit ediyor. Gerek iş bilgisi gerek hastalarına gösterdiği hassasiyeti takdir etmek gerekir. Herkese tavsiye ediyorum.
fe...i
Oğlum ciddi bir kaza geçirdi.Bu nedenle kontrollerine gittik.Her seferinde hiçbir karşılık almadan hem muayenesini yaptı hem de bize bilgi vererek yardımcı oldu.Hala bir karşılık almadan tam muayenesini yapan ve mesleğinin karşığını veren insanlar kalmış demekki diyebileceğiniz bir insan. Teşekürler...
Cengiz Barslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Barslan, Göz Hastalıkları. Size Cengiz Barslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Tonometri, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre.
Cengiz Barslan adresi nerede?Cengiz Barslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mah. Cumhuriyet Cad. Onlar Apt. Asma kat (inönü ilköğretim okulu karşısı) Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Barslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Barslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cengiz Barslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cengiz Barslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cengiz Barslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Barslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Barslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Barslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Cengiz Barslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları