Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Köprü
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Cengiz Demirtaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cengiz Demirtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Demirtaş, Diş Hekimi. Size Cengiz Demirtaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Cengiz Demirtaş adresi nerede?Cengiz Demirtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı Cad 2.Sok No:28/1 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Demirtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Demirtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cengiz Demirtaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cengiz Demirtaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cengiz Demirtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Demirtaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Demirtaş ile iletişime geçmenizi öneririz.