Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:51 Mustafapaşa Mah., Elazığ
g.....
Cengiz bey tanıdığım en iyi hekimlerden biri.Yaşadığımız büyük deprem sonrası 3 tane dişim kırılmıştı.izmire ailemin yanına gitmiştim o dönem.allah razı olsun kırılan dişlerimi çok güzel tedavi etti.Depremzede olduğum için ayrıca ilgi gösterdi ve çok ilgilendi.Gaziantepte diş için herhangi bir yere gitmiyorum.İzmire her geldiğimde kendisine giderim.İYİ Kİ VARSİNIZ
se...
Annemin dişleri ile çok güzel ilgilendi. Harika bir doktor hiç korkutmadan güzel bir şekilde ilgilendi annem sürekli hayır duaları ediyor kendisine iyi ki böyle doktorlar var teşekkür ediyoruz.
r.....
Ailece diş tedavilerimizi ve kontrollerimizi yaptırıyoruz. Hastalarıyla en iyi şekilde iletişimi kuruyor ve elinden gelenin en iyisini yapıyor. Babamın panik atağı var ve ona rağmen sakinleştirerek en iyi şekilde tedavi etti çok teşekkür ederiz.
bi...n
Dr. Cengiz ERBİL' e 22,10,2014 tarihinde Diş tedavisi için Balak gazi diş kliniğine gittim, Doktorun hastaya olan yaklaşımı, hastaya olan ilgisi, yapacağı tedavi hakkında bilgilendirmesi ve en önemlisi hastayla olan diyaloğu beni fazlasıyla menmun etmiştir. Doktorluk mesleğine örnek bir insan olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.Teşekkürlerr.. Dr. Cengiz ERBİL
Cengız Elbir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengız Elbir, Diş Hekimi.
Cengız Elbir adresi nerede?Cengız Elbir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:51 Mustafapaşa Mah. Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengız Elbir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengız Elbir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengız Elbir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengız Elbir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengız Elbir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengız Elbir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cengız Elbir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.