Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1, Edremit
Divertiküler Hastalıklar (sindirim sistemi)
Fonksiyonel sindirim sistemi hastalıkları
Guatr ve tiroid cerrahisi
Tümünü gösterHizmetler
Acil Cerrahi Durumlar
Anal Kaşıntı(pruritis ani)
Condiloma aküminata
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Divertiküler Hastalıklar (sindirim sistemi)
Fonksiyonel sindirim sistemi hastalıkları
Guatr ve tiroid cerrahisi
Kalın Barsak Hastalıkları ve Cerrahisi
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Karaciğer ve safra kesesi/safra yolları/pankreas hastalıkları
Laparoskopik ve Açık Genel Cerrahi Operasyonlar
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Meme Hastalıkları, kanseri, koruyucu meme cerrahisi, biopsiler
Mide Cerrahisi
Perianal Fissür, Fistül, Hemoroidler
Reflü Cerrahisi
Tüm Fıtıklar ve cerrahileri
İnce Barsak Hastalıkları ve cerrahisi
ön...l
ne yazacağımı bilmiyorum böyle yerlerede üye olup yorum yapan biri değilim ama ömrümde gördüğüm nadir doktorlarımızdan biri diyebilirim. ameliyatım ve taburcu olduğum süre içerisinde gösterdiği yaklaşımı için hocamızdan ALLAH RAZI OLSUN. Bence 5 yıldız bile az cengiz hocama.
cü...z
bu zamana kadar doktora gittiğimde hep sorgulamaya alınmış suçlu gibiydim doktora soru sormaya korkardım bugun tüm doktorlarımızın cengiz beyı örnek almasını tavsıye ederim bu kadar pozıtıf bu kadar güzel hastayla ilgilenmesi güleryüzü şaşkınlık ve memnunuyet içindeyim kendısını görmeden amelıayt teshısı konulursa kesınlıkle burda olam dıye konusuyordum bu saatteden sonra başka bır cerraha kesinlikle gitmem.. sayın cengiz güngör cok teşekürler....cüneyt oğuz
se...n
Doktorum cengiz Güngör, e sonsuz teşekkürler . Çok sabırlı iyi kalpli vicdan ı bir doktor onunla tanıştığım için çok memnunum, ALLAH başımıza eksik etmesin. Benim gibi panikatağı olan hastasına verdiği hassasiyet ilgi hoşgörü desteği ile ameliyatı mı yapıp beni sağlığıma kavuşturdu. Teşekkürler doktor cengiz Güngör
is...k
DR.CENGiZ GÜNGÖR BEY: 19.09.14 GEREK HASTALIK GEREK AMELIYAT HAKKINDAKi ACIKLAMALARINIZ VE BiTMEK TÜKENMEZ SORULARIMIZI BÜYÜK BiR SABIRLA CEVAPLANDIRIP BiZE GÜVEN VERiP KORKULARIMIZI AZALTINIZ. COK COK TESEKKÜR EDERiZ.
hü...n
Hüseyin Dağdelen Ayvalık Edremit devlet hastanesi genel cerrahi bölümü DR CENGİZ GÜNGÖR ve bütün hemşirelerine sabır, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. 6-2-2014 tarihinde kalın barsak tıkanıklığı yüzünden büyük bir başarıyla ameliyat edildim doktorum ameliyattan önce bana her şeyi izah etti bağırsağımın çok şiştiği için 2 kere ameliyat olabileceğimi bile söyledi beni öyle bir ameliyat yaptı tek ameliyatla sağlığıma kavuşturdu minnettarım allah başımızdan böyle iyi doktorları eksik etmesin
ay....
08-11-2013 Tarihinde Edremit Devlet Hastanesi Genel Cerrahi bölümü Dr.Cengiz Güngör beni ameliyat etmiş ve kitlelerimi başarıyla almıştır.Ameliyat olmazsam nelerle karşılaşacağımı olursam neler olacağını bana anlatıp bütün endişe ve korkularımdan kurtulmamı sağlamıştır.Ameliyatımdan önce ve sonra beni bilgilendirmiş bütün sorularımı cevaplamıştır.Bana ve diğer hastalara davranışları ,güler yüzlülüğü beni çok memnun etti, kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.Ayrıca anestezi uzman doktorum M.Seyhan Gümren ve ameliyathane personeline çok teşekkür ederim.Her zaman böyle doktorlarla karşılaşmıyoruz.Allah Razı olsun sizlerden :)
yv...u
hastalarına gösterdiği yakın ilgi ve samimiyeti sayesinde bizim en üst derecede takdirimizi kazanmış mükemmel bir kişi kendisi.Hastalığın her safhasında bilgilendirerek,moral motivasyonunu yüksek tutmak suretiyle hastanın aile bireylerinden birisiymiş gibi ona güven ve huzur veren doktorumuza annem münire özdenizkuşu'nun başarılı mide ve safra kesesi ameliyatını gerçekleştirdiği için sonsuz teşekkürler. Yavuz Özdenizkuşu
Cengiz Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Güngör, Genel Cerrahi. Size Cengiz Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik ve Açık Genel Cerrahi Operasyonlar, Guatr ve tiroid cerrahisi, Meme Hastalıkları, kanseri, koruyucu meme cerrahisi, biopsiler, Acil Cerrahi Durumlar, Karaciğer ve safra kesesi/safra yolları/pankreas hastalıkları, Mide Cerrahisi, İnce Barsak Hastalıkları ve cerrahisi, kalın Barsak Hastalıkları ve Cerrahisi, Tiroid,Meme, Mide,Karaciğer, safra,pankreas,ince ve kalın barsakların tümör cerrahileri, Tüm Fıtıklar ve cerrahileri.
Cengiz Güngör adresi nerede?Cengiz Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Güngör hangi dilleri konuşuyor?Cengiz Güngör ile Fransizca dilinde konuşabilirsiniz.
Cengiz Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cengiz Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.