se...m
6 yıl önce çekilmiş olan emarıma bakarak yorum yaptı.Boynum ve başım ağırıyor dememe rağmen yeni bir mr ye gerek yok diyerek başka bölüme yönlendirdi.
öm...r
10 yıl önce yaşadığım ağrılar ve güç kaybından doktora gittim bel fıtığı olduğunu ve operasyon olmam gerektiğini söyledi ama çok kiloluydum ve zayıflamamı istediler bende uzun süre sonra kilo sabitledim ve operasyon olmak için doktor araştırdım ve cengiz hocamızın hekimliğinin iyi olduğunu öğrendim ve kendisine teslim oldum 6 adet platin takıldı ve daralma ve fıtıklarımı temizledi kendisinden Allah razı olsun ayaklarımda güç ve his çoğaldı iyiki cengiz hocayı Çanakkale'de varmış diyorum.
ay....
25 yıl önce başlayan hafif bel fıtığım giderek ağırlaştı, sol bacağım karıncalanmaya ve uyuşmaya başladı ayrıca bel kemiğimdede problemler oluşmuş, (Nöroşirurji ) Beyin ve sinir cerrahisi Op. Dr. Cengiz Kara 5 gün önce başarılı bir ameliyat ile beni sağlığıma kavuşturdu ve hızlı bir iyileşme ile taburcu oldum. Doktor beyime ve ekibine teşekkür ederim
ş.....
Şaban Çoban Gelibolu..ileri derece 4 bel fıtığım ameliyatta risk bacaklarımda uyuşma ve güç kaybı dayanılmaz acılar vardı hocamız ile tanıştım verdiği güven ile mükemmel operasyonuyla pilatin takarak hepsini temizledi,45 gün oldu dediklerini harfiyen uyguladım çok iyim,hocamızın ellerine yüreğine sağlık böyle bir operatörümüz Çanakkale ve İnsanlık için büyük şans Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hiç tereddüt etmeden inanarak hocamızın tedavilerini uygulayabilirsiniz.çok ilgili doktor ve değerli bir İnsan,Teşekkür ediyorum.
ha...a
Ben irfan kacay Cesaretine hayranım ya kenendinden çok emin konuşmaları var ikna edici dediği gibide oldu boyun fıtığı n dan ameliyat oldum 2011 yılında tüm ağrılarım geçti yaklaşık 8 yıl oldu gayet memnun oldum çok ta ilgileniyor hatalarıyla herkese tafsiye ederim
ca....
Ameliyatım öncesinde bel fıtığı rahatsızlığım sağ bacağımın hareketlerini kısıtlamaya başlamıştı. Gerek ameliyat öncesi bilgilendirme, gerekse ameliyat sonrası yakın ilgi ve takibinizden çok memnun kaldım. Ameliyatım sonrası ilk ayağa kalkıp adım attığımda yeniden doğduğumu hissettim. Her şey için teşekkür ederim, Allah razı olsun.
ha...r
siteniz hayırlı olsun hocam.kbb alanında işini en iyi yapan hekimlerden biri gerçekten.başarılarınızın devamını diliyorum.
Cengiz Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Kara, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Cengiz Kara adresi nerede?Cengiz Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cengiz Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları