Göz Hastalıkları Randevusu
Kornea enfeksiyonları
Makula ödemi
Medikal Retina
Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
PRP
Retina Dekolmanı Düzeltimi
Retina Laser Fotokoagulasyonu
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Çocuk Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi
27 Mayıs 1967’de Diyarbakır’da dünyaya gelen Opr. Dr. Cengiz Onur lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. Opr. Dr. Onur, uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda almıştır.
t....m
Cengiz hocam aile göz doktorumuz gibi oldu annem şeker hastası görme kaybı çok hocam annemin tedavisi sonucunda kendisini çok rahatlattı bilgisi tecrübesi bana güven verdi bu yüzden tereddüt etmeden gidilebilir
Öncelikle Cengiz hocama teşekkürlerimi borç bilirim işinin ehli güven veren bir hekim tavsiye aracılığıyla kendisine ulaştık . Annem 5 yıldır şeker hastası gözüne vurduğu söylendi ve görme kaybı olmaya başlamıştı Cengiz hocam bilgisi ve tecrübesi ile anneme titiz bir muayene yaptı tedavi surecini ve yapılması gerekenleri tek tek bilgilendirdi.uyguladigi tedavi sayesinde annemin görmesi bir hayli arttı kendisi de memnun... Cengiz hocama sonsuz teşekkürler
d.....
babamın şeker hastalığı gözüne vurduğu için uzun süre doktor arayışında bulunurken karşılaştık kendisiyle. bizimle çok ilgilendi. her konuda tek tek bilgilendirdi. gerçekten işinde çok iyi bir doktor. artık ailemizin de doktoru oldu.
ö ...t
Dedemin şeker hastalığı nedeniyle 6aylık takiplerle Dr Cengiz beye geliyoruz. Kendisi tüm titizliği ile muayene ve kontrollerini yapıyor. Tek tek her şeye bakıp detaylı muayene etmesi bizi çok memnun ediyor. Kendisini tüm retina problemi olan hastalara tavsiye ediyoruz
Hasta
Gözümün arkasında sıvı toplanması vardı. Dr Cengiz Beye muayene oldum. Damlalı muayene yaptılar. Göz arkası için film çektiler. İğne tedavisi önerdi. 1 aylık süreç sonunda gözümde sıvı kaybolmuştu. Kendilerine çok teşekkür ederim
ga...e
Çok ilgili bir doktor, gözüm seğirdiği için tedirgin olup gitmiştim.Endişemi giderecek şekilde ilgilendi teşekkür ederim :)
g.....
Doktorumdan çok memnunum. Gözümde aniden retina yırtılması oldu. Zaman kaybetmeden Cengiz Onur doktoruma gittim. Iyi bir muayeneden sonra lazer ameliyatı oldum. 2.5 ay oldu hiçbir sıkıntım yok. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
se...l
Annemin sarı nokta rahatsızlığı için geldiğimiz Dr Cengiz bey'e ilgi ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.
Aynı zamanda babam diyabet hastası.Onunda bütün göz kontrolleri Cengiz bey tarafından yapılmakta.
Bütün ekibe teşekkürler.
me...c
Doktorumdan cok memnunum gözumde aniden meydana gelen kararma oldu göz arkasına damlalı muayene ile baktı .seker hastlıgına bağlı kanama olduğunu,göz sıvısında oynama olduğunu ,belli aralıklarla takip edilmesi gerektiğini söyledi .ilgisinden ve alakasından cok memnunum.konusunda uzman bir doktordur.Herkese tavsiye ederim ve teşekkür ederim.
er...u
Babamı muayene etti memnun kaldı tasviye ettiği için bende gittim memnun kaldım. Hocamız hastaları ile ilgili tedavi ve kontrolü iletişimini takdir ettim.
Cengiz Onur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Onur, Göz Hastalıkları. Size Cengiz Onur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Kontakt Lens, Retina Dekolmanı Düzeltimi, Glokom Muayenesi, Retina Laser Fotokoagulasyonu, Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri, Makula ödemi, PRP.
Cengiz Onur adresi nerede?Cengiz Onur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eti Mah. Celal Bayar Bul.Tok Sok. No:7 Maltepe Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Onur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Onur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cengiz Onur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cengiz Onur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cengiz Onur hangi dilleri konuşuyor?Cengiz Onur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cengiz Onur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Onur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cengiz Onur hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Cengiz Onur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cengiz Onur hangi sigortaları kabul ediyor?Cengiz Onur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları