Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Halaskargazi Caddesi Çiftkurt Apt No 226 D: 11, İstanbul
Prof. Dr. Cengiz Şen
kü....
Kendisini Kartal eğitim arastırma hastanesinde tanıdım.. Genç kızken kabusum olan ayak parmağı kısalıgını ilizarov yöntemiyle uzatti. Sayesinde artik yaşama bakıs açım değisti kendimi mutlu hissediyorum.. Allah ondan bin kere razı olsun iyiki böyle doktorlarimiz var. Hem işini cok iyi yapıyor hemde insani yönü cok güclü. Iyiki varsınız Cengiz hocam iyiki karşımıza çıktınız
öz...n
2010 yilinda tenis oynarken sol ayağım burkulmustu. Ödem ve ağrı vardi. Yaptığım araştırmalar sonucunda en iyi ortopedik hekim listesinde Prof. Dr. Cengiz Şen i gördüm ve bağlantı kurup kendisine muayene oldum. Isini çok iyi bilen, insancıl , dürüst ve hastasi için ne gerekiyorsa onu titizlikle en iyi şekilde yapan çok değerli bir doktor. Emar sonucu baglarda yırtılma olduğu ortaya cikti. En iyi sekilde tedavi etti ve sagligima kavusmustum. Cengiz Bey gibi değerli hocalara ülkemizin gerçekten ihtiyaci var. Onu çok seviyorum.
Cengiz Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Şen, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Cengiz Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Cengiz Şen adresi nerede?Cengiz Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Caddesi Çiftkurt Apt No 226 D: 11 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cengiz Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları