ay...n
Ben hayatımda bu kadar işinde usta, aynı zamanda alçakgönüllü ve çalışkan bir doktor görmedim. Adam evine gitmiyor, öğle yemeği yemiyor ameliyat yapıyor. Mesai bitmesine rağmen sekretelerini yolluyor kendisi muayene etmeye devam ediyor. Hastaneye gittiğimde mesai bitmişti ama yine de bir bakayım dedim. Baktım birisi tek başına odada oturuyor, doktorun sekreteri zannettim meğerse doktorun kendisiymiş. Muayene etti, ameliyat lazım dedi 3 gün sonra bayram tatili vardı. Ama yine de öncesine yetiştirmeye çalışayım dedi ve bir öğlen arasına koydu beni ama o gün öğlen arası 2 ameliyatı daha vardı. Ameliyat başarılı geçti ve sonrasında gece 10 da bile gelip hastalarını ziyaret edip etti. Allah sizlerin eksikliğini vermesin.
Cengiz Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Torun, Üroloji.
Cengiz Torun adresi nerede?Cengiz Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189 İnegöl
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Torun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cengiz Torun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.