İstanbul
Doktor Muayenehanesi
Eşim daha önce 2 defa anaflaktik şok geçirdiğinden Covid aşısı olmaktan çekiniyordu. Medicana hastanesindeki gerek aşı odası gerekse acildeki hemşire ve doktorlar eşimin aşı olup olmaması konusunda en sağlıklı bilgiyi Cengiz Bey'in vereceğini ilettiler. İyi ki ilettmişler. Cengiz Bey ile bu vesile tanıştık. 71 yaşındayım. Hayatımda şimdiye kadar (doğrudan hastası olmamamıza rağmen) böylesine ilgilenen bir doktor görmedim. Bizi karşılaması, hitap tarzı, bilgi verişi, cana yakınlığı bizleri çok etkiledi. Daha da ötesi acile kadar bizimle gelip eşimin orada aşı olmasını ve doktor ve hemşireler nezaretinde beklemesini sağlaması inanılmaz idi. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyor, Medicana hastanesini böyle doktora sahip olduğu için gönülden kutluyoruz.
Ben korona hastası olarak Medicana Beylikdüzünde 12 günü yoğun bakımda olmak üzere yaklasık bir ay tedavi gördüm. 52 yaşındayım, Dr Cengiz Uzun her açıdan karşılaştığım en iyi doktor. En fazla ağır basan tarafları ise insanlığı ve bilgisi
ay...e
mükemmel bi doktor Allah başımızdan eksik etmesin böyle zeki doktorları ,çok zeki bi doktor Türkiyedeki en iyi enfeksiyon uzmanı Türkiyedeki en iyi enfeksiyon uzmanı Türkiyedeki en iyi enfeksiyon uzmanı Türkiyedeki en iyi enfeksiyon uzmanı Türkiyedeki en iyi enfeksiyon uzmanı
ke...n
CENKIZ UZUN ICIN COK UZUN BIR YORUM YAPMAQ ISTEMIYORUM ONU TANIYANLAR ZATEN BILIYORLAR AMMA BILMEYENLER ICIN SOYLEYIM HEM PARAM HEM CANIM GEDIYORDU (((((((CENGIZ UZUN SAYESINDE SHINDI COK MUTLUYUM.ALLAH BUTUN HASTA KULLARINA OYLE BIR DOKTOR NASIB ETSIN INSHALLAH.
Cengiz Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Uzun, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Cengiz Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cengiz Uzun adresi nerede?Cengiz Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cengiz Uzun hangi dilleri konuşuyor?Cengiz Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cengiz Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cengiz Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları