Genel Cerrahi Randevusu
Lazerle Hemoroid Ameliyatı
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Proktoloji
i̇...ş
Hocamın sürece yaklaşımı size doğru teşhisi yapması 7/24 bıkmadan sizi arayıp ilgilenmesi takdire şayan. Makat çatlağı( anal fissür) tedavisi için gittim daha önce BOTOX tedavisi oldum hiç bir etkisini görmedim . Bilimsel gerçekliği olabilir ama Botoxa çok yanaşmayın derim. Daha sonra Cengiz hocamı buldum Bölgede ki tek klinik ve bu rahatsızlıkta bu bölgede hasta tedavisi memnuniyeti kolay değildir . Cengiz hocam süreci çok iyi anlattı işlem sonrası benle çok ilgilendi yaşadığım kabus dolu ağrıları hafifletti 16. gün ve her geçen gün yaşam kaliteme kavuşuyorum. Size işlem sonrası bir diyet listesi hazırlıyor ilgisi güler yüzü harika. Cerrahi müdahalesi ve tecrübesi elinin hafifliği çok başarılı Tekrar diyorum Botox makat çatlağında başarı yüzdesi çok düşük bir tedavi yöntemi . Bu sorunu olan kişiler cengiz hocama gönül rahatlılığıyla gidebilir
f.....
Bir cok doktor gezip hemoroid derdimden kurtulamadim cengiz hoca sayesinde yarım saatlik bir opersyonla tum dertlerimden kuruldum ekibine ve kendisine çok tesekkur ederim
b....a
29.07.2022 tarihinde kendisine hemoroid ameliyatı oldum lazer ile. İyileşme sürecinin çok kolay olacağını söylerken 2 gece hastanede narkotik ilaçla ağrı kesiciler yapıldı ve ne ağrım nede olusan ciddi şişliğim geçmedi. Elbet geçecek ama bu süreç 1-1.5 ayı bulabilirmiş.
h....u
Cengiz hocamı internete keşfettim bende makat çatlağı vardı daha sonra anal fissur + hemoroid teşhisi kondu ameliyat oldum 30 maksimum 40 dakika sürüyor çok kötü ağrıları yok ameliyatın daha sonra işime döndüm cengiz hocamın verdiği 3 haftalık yemek listesine uydum şuan gayet iyiyim normale döndüm herkese tavsiye ediyorum çok geç kalmadan ameliyat öneriyorum herkese . tekrardan teşekkür ederim hocam şuan gayet iyiyim sayenizde :)
a....a
Cengiz hocamda 1 saat önce hemoroid ameliyatı oldum şimdilik herşey normal kendisi iyi bir insan benimle çok ilgilendi nice başarılı ameliyatlara diyorum hocam elinize saglık
Cengiz Yağmurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cengiz Yağmurlu, Genel Cerrahi. Size Cengiz Yağmurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Anoskopi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Lazerle Hemoroid Ameliyatı, Lazerle Fistül Ameliyatı, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Pilonidal Sinüs Cerrahisi, Proktoloji.
Cengiz Yağmurlu adresi nerede?Cengiz Yağmurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akbayır Mahallesi, Abdulkadir Badıllı Bulvarı, No:98/B Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cengiz Yağmurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cengiz Yağmurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cengiz Yağmurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cengiz Yağmurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cengiz Yağmurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cengiz Yağmurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cengiz Yağmurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cengiz Yağmurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Cengiz Yağmurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cengiz Yağmurlu hangi sigortaları kabul ediyor?Cengiz Yağmurlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar