Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
Doğumumdan sonra kalp krizi geçirmiştim. Bebeğimi göremeden beş gün yoğun bakımda yattım. Moralim de sağlığım kadar bozuktu. Ama siz bana inanılmaz bir moral verdiniz. Calışma arkadaşlarınızla hayatımı kurtardınız. Aileme ve bana insanca muamele ettiniz. Size çok teşekkür ederim. Mükemmel bir doktor ve insansınız.
ev...n
Muhteşem birisi.. Devlet hastanesinde çalışma özverisinde bulunduğu için kendisine ayrıca teşekkür ederim Babam Gürbüz YILMAZ 'ı hayatta tutmak için insan üstü çaba gösterdi doğru zamanda doğru kararlar verip bizi sürekli bilgilendirdi.. Cenk Beyle yolunuz çakıştıysa emin olun çok şanslısınız (devlet hastanesi diyede tereddüt etmeyin)
.....
Başka bir doktorun yönlendirmesi ile kendisine gittik. Yönlendirmeyi yapan doktor kadar iyi güleryüzlü sıcak kanlı ve ilgili bir doktor. Elinden gelenin en iyisini yapıyor. Babama koldan anjiyo işlemi yaptı sorunsuz bir şekilde halloldu herşey. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisine çok teşşekür ediyoruz.
ab...o
Sayın doktorum sıze cok tesekkur ederim unce allahin izni sora sizin mucize elleriniz sayesinde şu an cocuklarmın başindayim çooook tsk ler .suriyeli Abdo Ibo.
sa...n
sayın doktorum; siz, annemin sağlığında güvendiği tek ama tek doktordunuz. Ne zaman hastaneye gitsek sizi nerede olursanız olun arar, bulur hatırınızı sorardı. Yanımıza dönüşünü keşke bir kerecik görebilmiş olsaydınız!..kocaman hastanede sizi bulmuş olmanın zaferiyle gülümseyerek gelirdi yanımıza..Sizin ona yaklaşımınızla kendisinde yarattığınız mucizenin farkındalığıyla oturur dinlenir;sizi bize anlatırdı doya doya...siz annemin yüreğine dokunan insandınız. Duygularını adeta okşardınız; hürmet ederdiniz .şu an yazarken bile yaşıyorum annemin gözlerinin çakmak çakmak oluşunu... enerjiye yumağı olur gelirdi yanımıza.. onunla konuşmanızda dahi sanki şarj olurdu o hasta kalbi... annemi sevindirdiğiniz ve mutlu ettiğiniz için müteşekkiriz size. iyi ki doktorsunuz iyi ki bizimlesiniz...
ne....
Harika bir doktorsun cenk EKMEKCI mucize derler ya iste sende oyle birseysin izmirde yasiyanlar icin harika bir kardiyak sewiyorum seni canim doktorum
er...a
Cenk hocam siz bir mucizesiniz allah tarafindan bize gonderilen sevecen samimi dogalliginiz bir harika tsk ediyorum size bana yaptiklariniz icin benim sansim size yaptirdigim anjio cok tsk ederim emekleriniz icin erdinc Zorba
er...n
kral doktordur.hem yoğun bakımda , hemde poliklinikteki tedavileri ,içtenliği , sahip çıkması 4*4 lüktü.herkese tavsiye ederim.
Cenk Ekmekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cenk Ekmekçi, Kardiyoloji.
Cenk Ekmekçi adresi nerede?Cenk Ekmekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cenk Ekmekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cenk Ekmekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cenk Ekmekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cenk Ekmekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cenk Ekmekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cenk Ekmekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Cenk Ekmekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar