Eğitimler:
Sorun Yönetimi ve Fazlası (PM+) · Dünya Sağlık Örgütü · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2020
Understanding Obesitiy · The University of Edinburgh · 2020
Yeme Bozuklukları Tedavisinde Bireye Özel Biçimlendirilmiş Bilişsel Davranışçı Terapi · 55. Ulusal Psikiyatri Kongresi · 2019
Yeme Bozuklukları Tedavisinde Adaptif Emosyon Regülasyon Becerilerini Geliştirme Yöntemleri · 55. Ulusal Psikiyatri Kongresi · 2019
Psikososyal Destek Uygulayıcı Programı 2. Aşama Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2019
Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2019
Psikososyal Destek Uygulayıcı Programı 1. Aşama Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2019
Psikodiyet Eğitimi · İstinye Üniversitesi · 2019
Stres ve Kaygını Nasıl Yönetirsin? · Eskişehir Psikoloji Zirvesi · 2018
Engelli Çocuklarımızın Hayata Bakış Açısı · Eskişehir Psikoloji Zirvesi · 2018
Çocuk İstismarı · Eskişehir Psikoloji Zirvesi · 2018
Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2018
Bilişsel ve Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi · Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Derneği · 2018
Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Programı · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2018
Otizm Spektrum Bozukluğu Tarama ve Takip Programı · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2017
Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitici Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2016
0-6 Yaş Çocuğun Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı Eğitici Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2015
Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi Sağlık Çalışanları Eğitici Eğitimi · T.C. Sağlık Bakanlığı · 2015
ya...6
Cenk Beye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sınav döneminde yaşadığım aşırı endişelerim sebebiyle gittim. Normalde çok rahat biri olamama rağmen vize ve final haftasında kaygım artırıyordu. Karın ve baş ağrısı ders çalışmama büyük engel oluyordu. Arkadaşlarım çok abarttığımı düşünüyordu ailem de bahane olarak görüyordu. Cenk Beyin beni çok iyi dinlediğini ve anladığını düşünüyorum. Sorunun nerden kaynaklandığını beraber bulduk. Seanslar bazen eğitim gibi geçti. Düşünce ve duygu çalışmaları yaptık. Yaklaşık 7 görüşme yaptık ve vize haftam daha normal seviyede bir kaygıyla geçiyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Cenk Umur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cenk Umur, Psikoloji.
Cenk Umur adresi nerede?Cenk Umur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cenk Umur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cenk Umur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cenk Umur hangi dilleri konuşuyor?Cenk Umur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cenk Umur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cenk Umur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cenk Umur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cenk Umur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cenk Umur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu