Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi mezunuyum. Uzmanlığımı Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesinde aldım. Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniğimde hizmete başlamış bulunuyorum.

Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniği
Mustafa Kemal Paşa Mah. Sakarya Cad. NO:5/ 301 Yaşar Petrol İş Merkezi 4.KAT, Fatsa, Ordu

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Abdominal Ultrasonografi +111 daha fazla

Aile Planlaması

Anormal Kanamalar Tedavisi

Aşılama Yöntemi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mustafa Kemal Paşa Mah. Sakarya Cad. NO:5/ 301 Yaşar Petrol İş Merkezi 4.KAT, Ordu

Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniği

Rahim duvarı ile ilgili bir sıkıntım vardı. Çevremde ismini duydum, bende sosyal medyada gördüm. Muayene sonrasında operasyona karar verdi. Operasyonum güzel geçti. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım, şu an çok iyiyim. Cennet Hanım'ın yanında kendimi rahat hissediyorum. Her konuda çok sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim, gidebilirler.

Sürekli idrara çıkma hissiyatı için başvurdum. Lazer ile uygulama yapıldı, küçük bir operasyon geçirdim. Tüm şikayetlerim gitti, çok memnunum. Cennet Hanım'ı her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok güler yüzlü, güven veren birisi. Hekimliği iyi bir doktor.

Gebelik takibi için gidiyorum. Öncesinden de kendisine gidiyordum. Cerrahi işlemi de iyi. Çok memnunum kendisinden. Sürecimiz çok güzel geçiyor. Her istediğimde kendisine ulaşabiliyorum ve yanına gidebiliyorum. İlgili ve bilgili bir hoca.

Genital estetik için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. İşlemi yaptırdım, çok memnunum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tekrar yanına gideceğim. Cennet Hanım çok iyi bir doktor. Hastalarına karşı davranışları güzel. Tüm görüşlerim kendisi için olumlu.

Ş

Gebelik takibi ve doğum için başvurdum. Sürecim çok güzel geçti. Çok memnunum kendisinden. İlk gebeliğimin takibini kendisi yaptı. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Cennet Hanım'a her kadın bir kere muayene olsun, öyle bir doktor. Sonra zaten başka doktora gidemeyecekler. Kıymetli ve ilgili bir hoca.

İlk lazer için başvurdum. Şimdi gebelik takibi için devam ediyorum. Çok memnunum, farklı doktora gidemem. Sürecim çok güzel geçiyor. Herkese tavsiye ederim. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, mesajlarıma her zaman dönüyor. Her haliyle yardımcı oluyor. Doğumu da kendisinde düşünüyorum.

İdrar kesesi iltihabı ve yara için başvurdum. Lazer ile yarayı yakıp dondurdu. Tedavisinden memnunum, çok iyi ve güler yüzlü bir doktor. Tedavi öncesinde ve sonrasında tüm açıklamalarını yapıyor, hastasını bilgilendiriyor. Hiçbir problem yaşamadım, sürecim güzel geçti.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniği Genital Estetik

Kaç senedir olmayı istediğim labioplasti ve dış dudak estetiği ameliyatını oldum sonuçtan çok memnunum. İyi ki Cennet hanımı tanımışım. Her açıdan mükemmel birisi. İsmi yüzüne yansımış gönülden tavsiye ediyorum

Randevu doğrulandı
Konum: Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniği Randevu

Gebelik takibinde doktor hanımın görüşlerini almak için gittik. Cennet hanım çok ilgiliydi ve merak ettiğim konularda içimi gerçekten rahatlattı. Ekstra bilmem gereken şeyleri sormadan açıkladı.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Cennet Ay Tok Kliniği Normal (Vajinal) Doğum

Cennet hanıma gebeliğim için başvurduk. Bebeğimizi normal doğumla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık çok şükür. Gerek doğum öncesi gerek doğum anı ve sonrası Cennet hanımın ve ekibinin ilgisi alakası çok güzeldi. İşlerini gerçekten hakkıyla yapan insanlar. Biz çok memnun kaldık iyi bir doktor arayışında olanlara mutlaka tavsiye ederiz .