Diyetisyen Cennet EKİZ, Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2019 yılında mezun oldum. 5 yıl boyunca farklı merkezlerde verdiğim hizmetler sonunda Adana'da kendi kliniğimde hizmet vermeye başladım. Danışanlarımla Sezgisel Yeme alanında çalışmaktayım. Duygusal açlığımızı gidermeye öncelik tanımaktayım. GAPS protokolüyle de bağırsak sağlığı üzerine danışmanlık vermekteyim. Aynı zamanda VİTANEC gıda takviyesi markasına içerik belirleme konusunda danışmanlık vermekteyim. Danışanlarımı hem beslenme - diyet hem de gıda takviyesi konusunda bütüncül sağlığı koruma açısından yönlendirmekteyim.

Cennet Ekiz
Belediyeevleri Mahallesi Dr .Sadık Ahmet Bulvarı No:8/A Yazzane Daire: 104, Çukurova, Adana

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Belediyeevleri Mahallesi Dr .Sadık Ahmet Bulvarı No:8/A Yazzane Daire: 104, Adana

Röportaj

Konum: Cennet Ekiz Diyetisyen Randevusu

Cennet hanım sayesinde çok verim aldığım beslenme sürecine girdim. Kilo vermekle beraber sezgisel yeme süreci benim için çok faydalı oldu.

V
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sadece kilo verme amaçlı degil, aynı zamanda psikoloji düzenleyici desem yalan olmaz. Severek kilo verdim. İlgili, güler yüzlü ve kesinlikle işin içinde. Yönlendirdiğim herkes çok. memnun kaldı.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Cennet hanım ile tanışmadan önce kilo verebileceğime olan inancım açıkcası hiç yoktu, kendisi sayesinde hem kilo verip hem sağlığıma kavuştum. Kendisi işini ciddi anlamda çok seven birisi öyle oluncada alanında ki başarısı kaçınılmaz oluyor. Randevularda olan ilgisini, alakasını, güleryüzünü, samimiyetini ve içtenliğini çok seviyorum. Önceden birlikte 20 küsür kilo vermiştik yaklaşık 1 buçuk ay önce tekrardan başladık bu sefer amacımız kilo verip o kiloyu koruyabilmek, ben yemeyi çok seven birisiydim ancak Cennet hanımın attığı listelere tam olarak uyduğumda hem açlık hissetmiyorum, hemde zayıflıyorum. Sayesinde düzenli beslenmeyi öğrendim bu şekilde de devam etmeyi umuyorum.
Sizlerde eğer diyete başlamayı düşünüyor ve yapamam diyorsanız bence yapabilirsiniz kendinize inanın ve Cennet hanıma sonsuz güvenin kendisi işinde en iyilerden diyebilirim

Konum: Cennet Ekiz Diyetisyen Randevusu

Yanlış beslenme alışkanlıklarım Cennet Hoca sayesinde sağlıklı yaşama dönüştü. Gerek konusunda detaylı anlatımları gerekse ihtiyaca göre hazırladığı beslenme listeleriyle her seans ilerlemeyi gözlemleyebiliyorsunuz. Sayesinde birçok sağlıklı lezzeti de deneyimleme şansı buldum. Bazı yemeklere olan duygusal bağlarım vardı, bunun üzerine çalışıp farkındalık sağladı. Hedeflerimin çok daha iyi seviyesine çok kısa sürede keyif alarak ulaştım. Güler yüzlü yaklaşımı ve bana öğrettiği sağlıklı yaşam tüyoları için kendisine minnettarım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Cennet hanım bana sezgisel beslenmeyi öğretti.Cok seviyorum kendisini hayatımı değiştirdi baştan başa.Saglikli ve mutluyum.Herkese tavsiye ederim.

Konum: Cennet Ekiz Diyetisyen Randevusu

Bildiğiniz tüm diyetleri unutun. Sezgisel yeme nedir önce onu öğrenip sonra açmıyız tokmuyuz bir bakalım kıvamında ilerliyoruz. Listeniz tamamen size özel.Cennet Hanımcım ailecek sağlıklı yeme planlarımızı oluşturup , haftayı da genellikle yağ kaybıyla kapatmamızı sağlıyorhayat tarzınız haline geliyor sağlıklı beslenme bu çok önemli bence .

Cennet Hanım'ı arkadaş tavsiyesiyle sosyal medya aracılığıyla tanıdım ve kilo verme için başvurdum. Başından beri muazzam şekilde ilerleyen bir sürecimiz var. Kendisi gerçek anlamda işinin en iyilerinden biri. Kesinlikle çevreme tavsiye ettiğim tek insandır kendisi.

Çok samimi ve içten yaklaşımlı birisi Cennet hanım. Benim için diyet listelerini özenle hazırladı ve sonuç için çok şükür takipçi oldu. Ben hedefime sayesinde ulaştım, darısı diğer sağlıklı beslenmeye çalışan diğer hastalara.

Zayıflama konusunda çok kişi ve işlem denedim, ancak olmadı. İnternette dolaşırken karşıma Cennet Hanım çıktı. Sezgisel beslenme alanında uzman olduğunu gördüm ve randevu aldım. Aşırı memnunum ve sağlıklı hissediyorum kendimi.

Telefon numarası doğrulandı

Cennet Hanım güleryüzlü, danışanlarını çok rahatlatan bir uzman. İnanılmaz motive ediyor. Sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrenerek kilo vermeye başladım. Verdiği diyet listeleri bana uygun hazırlandığı için hiç zorlanmadan kilo veriyorum. İnternette diyetisyen araştırırken gördüm. 2. seansım bitti. Sayesinde 2 kilo verdim. Diyabet hastasıyım ve şikayetimlerimde gerileme sağlandı. Cennet Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Kendisinden çok memnunum.