ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Davranış Bozuklukları
Demans Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Psk. Cennet Pınar
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Psk. Cennet Pınar
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evlilik Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
e...
Bir eğitim ortamında tanıştık Cennet Hoca ile, eşimle resmen iki yabancıya dönüşmüştük evin içinde. Birlikte destek almaya karar verdik Cennet Hoca iletişim problemimizi yenmeyi ve birbirimizi anlamamızı sağladı. Sonrası çorap söküğü gibi geldi eşimi seviyorum Cennet Hoca olmasaydı belki boşanma aşamasında olurduk şimdi. Eşimle aramız çok çok iyi şu anda Cennet hoca sayesinde. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
İnternet üzerinden ulaştığım Cennet Hanım’a çocuğumun anormal davranışları için başvurduk, kimlik karmaşası yaşıyordu ailece tedirgindik ama Cennet Hanım seanslarla, seans sonrası bizlerle yaptığı görüşmede içimize su serpti ve çocuğum yavaş yavaş kendini tanıyor. Bizi yalnız bırakmayan Cennet Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Ailevi bir sorun yaşıyorduk üç yaşındaki oğlum için kendisiyle iletişime geçtim. Seanslarımız çok verimli ve güzel geçti oğlum için ve benim için çok iyi bir süreç oldu. Yaklaşık 3-4 ay kadar bir destek aldık kendisinden şu an çok iyiyiz. Cennet Hanım'dan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
s...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Çocuğum için destek aldım. Sınav kaygısı ve somatik problemler artınca destek almak istedik. Süreç içinde çocuğuma çok faydası oldu. Tavsiye ederim.
m...
Tavsiye üzerine kendisine ulaştım. Kaygı bozukluğum için başvurdum. Strese bağlı mide bulantılarım vardı. Şu anda düzenli olarak süreci birlikte yürütüyoruz. Yoğun bir hayat temposu var ve bu durum beni daha da kaygılı hale getiriyordu. Haftada bir seans alıyorum kendisinden ve daha iyi hissediyorum kendimi. Kaygımı biraz da olsa kontrol edebilmeyi öğrendim. Tavsiye ederim.
r...
Öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Cennet Hanım'a, geceleri uyurken dişlerimi çok fazla sıktığım için sabah ağrılar içerisinde uyanıyordum. Daha önce kötü bir terapi tecrübem oldu. Bu yüzden tekrar yardım alma konusunda kararsızdım fakat Cennet Hanım tatlı dil ve güler yüzlülüğü ile karşıladı beni. Kısa zamanda güzel bir bağ kurduk . Terapide adım adım ilerliyor ve sürenin nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz. Bu süre zarfında beni hiç yargılamadığını anlayabiliyordum. Kendisinden çok memnunuz.
d...
Bir akrabamız Cennet Hanım'ı önerdi. Oğlumda sosyal anksiyete vardı. Terapiye başlarken oğlum çok kaygılıydı, etkinliklerde başkalarıyla pek iletişime geçmeyen bir çocuktu. Cennet Hanım'ı tanıdıktan sonra oğlum daha özgüvenli ve kendini geride tutmayan bir çocuk oldu. Cennet Hanım'dan biz çok memnun kaldık.
n...
Cennet Hanım'ı bir öğretmenim önerdi, derslere dikkatimi veremiyordum sınavlarım kötü geçiyordu. Derslerim zayıf olduğu için arkadaşlarım dalga geçiyordu. Dikkat ve odak problemim için seans alıyorum, 4 haftanın sonuna geldik ve derslerim daha verimli geçiyor. Bu durum notlarıma da yansıyor, ailemle birlikte çok memnunuz.
b...
Sevgili Cennet Hanım'a bir arkadaşımın önerisi ile ulaştım. O dönem yaşadığım birkaç sorunun üzerimde yarattığı psikolojik etkilerden dolayı kendisine danıştım. Cennet Hanım bu süreçte düşünce yapımı olumlu anlamda değiştirmeme ve iyi açıdan hayatımın devam etmesi adımında bana çok büyük destek oldu ve bugün ki gülümsememin temellerinin mimarıdır kendisi. Seanslarımızın hepsinde ciddi anlamda farkındalıklar da yaşamamı sağladı. Kendisinin meslek hayatında çok başarılı olacağına inanıyorum. Psikolog ön yargımı da yıkmış ve iyi hissederken de danışabileceğimi anladım. Birçok şey ile başa çıkabiliyorum ve bu Sevgili Cennet Hanım'ın sayesindedir. Çevremde destek almak isteyen herkese şüphesiz öneririm buna çok eminim. Cennet Hanım'a ve çalışan herkese çok sevgiler...
Cennet Girgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cennet Girgin, Psikoloji. Size Cennet Girgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Koçluk Hizmetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
Cennet Girgin adresi nerede?Cennet Girgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cennet Girgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cennet Girgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cennet Girgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cennet Girgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cennet Girgin hangi dilleri konuşuyor?Cennet Girgin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cennet Girgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cennet Girgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cennet Girgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Cennet Girgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cennet Girgin hangi sigortaları kabul ediyor?Cennet Girgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.