Merkez Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı Laleli Sok. Günaydın Ofis, Kat:6 Daire:16, Mersin
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Psikowell Terapi & Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psikowell Terapi & Danışmanlık
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psikowell Terapi & Danışmanlık
Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca
* Oyun Terapisi
Porteus Labirentleri Testi
Kent EGY Testi
Frankfurter Dikkat/ Konsantrasyon Testi
Peabody Resim Kelime Testi
Goodenough- Harris Bir İnsan Çiz Testi)
* MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı
* Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteye Yönelik Bilişsel ve Bedensel Müdahale Programı Uygulayıcı (BBMP)
* Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı
* Insoo Kim Berg Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapi Seans Analizi
* Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
* Bilişsel Davranışçı Terapi Yönelimli Sınav Kaygısı ve Basa Çıkma Yöntemleri Uygulayıcı
* Pandemi ve Sonrasında Okul Fobisi ve Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı
* Yas Danışmanlığı
* Bilişsel Davranışçı Terapi
* Çocuk Resimleri ve Analizi 101
* MMPI(Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Kişilik Testi Uygulayıcısı
* Her Psikoterapistin Bilmesi Gereken 10 Teknik
gibi tüm eğitimlerini tamamlamış ve ‘klinik psikoloji’ alanında yetkinlik kazanmış bir uzman psikolog olarak , yüz yüze ve online seanslarına kurucusu olduğu Psikowell Terapi & Danışmanlık bünyesinde devam etmektedir.
k....a
Almanya’da yaşıyorum online seans alıyorum. Türkiyeden bir aile dostumuzun önerisi ile cennet hanımdan randevu talep ettim 1 yıla yakındır çalışıyoruz. Eğitimi, bilgisi, bakış açısı benim çok farklı şekilde zihnimi açtı. Önceden bilinç düzeyim bu kadar değildi zihnim kapalıymış meğer farkında değilmişim. Sonsuz tavsiye ederim.
Tam olarak nereden başlasam bilemiyorum çünkü kendisi benim ilk psikolog deneyimim. Ve şunu itiraf edebilirim ki daha önce hiç tecrübem olmadığı, çevremden psikoloğa giden birine nasıl bakıldığıyla ilgili aldığım yorumlar vb. durumlar yüzünden çok çekinerek ulaştım kendisine. Ama daha ilk seansta bile kendisinin doğru insan olduğunu anladım. Bütün korkularımı aldı götürdü. Alanında çok iyi oldugu ve mesleğini cok severek yaptigini anladigim icin de kendimi emin ellere emanet ettiğimden emin oldum. Güleryüzlü olması , sizi hayatının en önemli cümlelerini dinler gibi dinlemesi de ekstrası. Şu an daha seyrek gelmem gerektiğini söyledi öyle devam ediyoruz. kendisinin bana kattığı şeyler bir ömür aklimdan silinmeyecek şeyler. Kendisine buradan selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. İyi ki varsınız cennet hanım.
se....
Depresyon rahatsızlığım için arkadaşımın önerisiyle Cennet Hanım'la ilk kez Nisan ayında görüşmüştük. O süreçten bugüne kadar günlük alışkanlıklarımdan,yaşama sevincime ve iştahıma kadar birçok noktada büyük ilerleme kaydettik. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bütün emekleri için kendisine çok teşekkür ederim.
Cennet Hanım'la yollarımız kesişmeden önce de kendi ruh sağlığım üzerine çalıştığım dönemlerden geçmiştim. Ama hiç bu kadar yol alamamıştım. Aslında hiç yol alamamışım, bunu Cennet Hanım'la olan ilk seansımdan çıktığımda anlamıştım. Profesyonellik, alanına hakimiyet, meslek etiği, iletişim becerileri konusunda uzman birisi. Yıllardır mücadele ettiğim(ettiğimi düşündüğüm ) anksiyete ile gerçek manada yol almamı sağlayacak çalışmaları gayet sistematik bir şekilde ilerlettik. Bunun yanında enerjisiyle her seansta ruhuma çiçek açtırmasının yanında çıktığımda kendimle ilgili yeni bir şey daha keşfettim dediğim bir süreç. Kısa denilebilecek bir sürede ilerlediğimiz yolda kendimle, kaygılarımla, anksiyetemle nasıl yol alacağımı gösterdi. Ayrıca ilk seanslarımızda unutamadığım bir diyaloğumuz vardır. Herkesin içinde farklı miktarlarda iyileşme potansiyeli olduğundan ve psikologların bu yolda yol gösterici olduğundan bahsetmişti. Kendisine yolumu aydınlattığı için teşekkür ederim.
ta...
aile problemleri ve ilişki kurmada zorlandığım için seanslara başlasam da hayatta önceliğin ben olduğumu bana güzel bir biçimde gösteren ve kendimi tanıma yolunda bana ışık olan kişidir. Seanslara olan özenini ve katkısını daha ilk görüşmede anlayabiliyorsunuz. İlk olarak gülümsemesiyle tatlı diliyle o sıcaklığı hissedebilirsiniz. Kendime bile itiraf edemediğim duyguları gün yüzüne çıkarmasının yanı sıra bunları rahatça çekinmeden konuştuğum ilk kişi olabilir kendisi. Çünkü o rahatlığı bana gerçekten hissettirdi. O kadar tatlı yaklaşımları ve çalışmalarımız var ki hakkında yazmış olduğum sözlerden daha fazlasına layık olduğunu düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş
ba...n
Genel olarak hayatımla alakalı konular üzerine kendisinden destek aldım ve çok memnun kaldım. Kendisiyle gayet açık ve net bir şekilde konuşmalarımız oldu, her konuda bana çok yardımcı oldu, telafuzu ve diksiyonu çok güzeldi, aynı zamanda beni çok güzel rahatlattı, şu an sürecim devam etmiyor ama hala ara ara kendisi beni arıyor, nasıl olduğumla alakalı bilgi alıyor.
b....u
Alanında uzman ve çok etik çalışan bir psikolog. Bu yüzden gönül rahatlığı ile gidiyorum ve utanmadan sıkılmadan karşımda profesyonel birinin olduğunu bilerek bir şeyleri paylaşabiliyorum. Zaten size o güveni veriyor cennet hanım. Benim icin konuşmak zordu şimdi seanslarda zaman nasıl akıp gidiyor anlamıyorum. Güzel giden ve devam eden bir deneyim.
r....n
5 seans gerçekleştirdik Cennet hanımla ve bana çoğu konuda ışık tuttu. Kendimle ilgili bazı şeyler keşfettik birlikte. Ülkede yaşanan sorunlar vs bir süre yalnız kalmak istediğim, konuşmak paylaşmak istemediğim için seanslara ara verdim umarım bir gün yine görüşürüz. Kendisine teşekkür ediyorum ve uzmanlığına gerçekten güveniyorum
i....k
Cennet Hanımla 6. Seansımızdayız sınav senesinde olduğum için zorlu bir süreçten geçiyorum kaygı bozukluğum ve özgüven eksikliğimle başa çıkamadığım için seans almak istedim. İlk seansımızdan beri bana olan katkıları azımsanmayacak ölçüde. Yaşadığım bölgedeki tek uzman olması, seanslarında gösterdiği özeni, danışanına karşı olan ilgi alakası sayesinde her hafta seans günümü sabırsızlıkla bekliyorum. Cennet Hanım sayesinde sınav dönemimi rahat ve başarılı bir şekilde atlayacağıma artık daha ümitliyim. Ayrıca kendisi çook tatlı birisi.
e....f
Ailevi sorunlarla alakalı kendisinden destek aldım, çok memnun kaldım ama maddi yönden seanslara devam edemedim, süreçte danışanı ile olan konuşması, insanı tatmin etmesi, bir yerlere varması, genel anlamıyla çok beğendim, seans aldığım süre içerisinde faydalarını gördüm, memnun kaldım.
Cennet Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cennet Koç, Psikoloji. Size Cennet Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Cennet Koç adresi nerede?Cennet Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı Laleli Sok. Günaydın Ofis, Kat:6 Daire:16 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cennet Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cennet Koç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cennet Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cennet Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cennet Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cennet Koç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cennet Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Cennet Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.