Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ö....
Şeyma Hanım bir tanıdık tavsiyesi ile tanıdım. Gerçekten çok iletişime açık samimiydi. Süreçte çok iyi bir bakış açısı ile yaklaştı. Hayatıma olan olumlu değişim katkısı işin tekrar çok teşekkürler. Yargılamaktan uzak, olduğum gibi kabullenecek süreci yönetmesi beni çok mutlu ettim. Kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
f....k
Şeyma hanım ile danışma gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum.Kendisini geliştirmiş alanına yetkin bir danışman olmasından dolayı sorunum konusunda bana çok yardımcı oldu.Süreçte yaptığı etkinlikler ve uygulamalar sayesinde sorunumun yok olmasında etkisi çok fazlaydı.Süreçte çok samimi ve sıcak davranması da beni çok etkileyen bir özelliğiydi. Kesinlikle Denizli'de herkese tavsiye edebileceğim bir danışman.
a....s
Tavsiye üzerine Şeyma hanıma gittik.ilk dikkatimi çeken bizi çok sıcak ve samimi karsilamasiydi.Gecmiste yasadigim olumsuz deneyimlerden dolayı kendimi açıp açmama konusunda kararsız hissediyordum ama daha ilk seanstan sonra çok büyük değişimler yaşamaya basladim.Beni anladığını ve bana iyi geldiğini farkettim .Tedavi surecim bittiğinde ise çok üzülerek ayrıldım ama her zaman yanımda olacağını söylemesi bile beni mutlu etti.Uzun arayışlardan sonra onun gibi bir psikolojik danışmana gitmek benim için büyük bir şanstı .Herkese tavsiye ediyorum.
Cennet Şeyma Tataroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cennet Şeyma Tataroğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Cennet Şeyma Tataroğlu adresi nerede?Cennet Şeyma Tataroğlu adresini belirtmedi. Cennet Şeyma Tataroğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cennet Şeyma Tataroğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cennet Şeyma Tataroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cennet Şeyma Tataroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cennet Şeyma Tataroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cennet Şeyma Tataroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cennet Şeyma Tataroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cennet Şeyma Tataroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cennet Şeyma Tataroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cennet Şeyma Tataroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cennet Şeyma Tataroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cennet Şeyma Tataroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Cennet Şeyma Tataroğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Cennet Şeyma Tataroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.