Kınıklı Mah. 6080 Sk. NO:18 Ekmekci Apartmanı Kat:2, Pamukkale, Denizli

Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU

2013 yılında Trakya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden başarıyla mezun olarak Diyetisyen ünvanıyla iş hayatına başladı. Lisans eğitimi süresince Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Sağlığı Merkezleri ve kapsamlı özel kliniklerde stajını tamamlayarak mesleki anlamda kendini geliştirme imkanı buldu.

2013-2014 yılları arasında Özel Denizli Tekden Hastanesi’ nin tek Diyetisyeni olarak göreve başladı. Bu sırada hastalıklarda beslenme ve obezite kontrolü konusunda poliklinik hizmetini yürüterek aynı zamanda da yemekhane sorumlusu olarak hem kurum hem yatan hastaların yemek programlarının planlanmasında görev aldı.

2014-2017 yılları arasında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü kadrolu Diyetisyeni olarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde ulusal ve yerel projeleri yürütme ekibinde görev aldı.

2018-2023 yılları arasında Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde Beslenme Danışmanlığı Birimi’nde görevine devam etmesinin yanı sıra kurum içinde yer alan Gebe Eğitim Sınıfı’nda ‘’Gebelikte Beslenme’’ konulu eğitimlerine uzun yıllar devam etti. Okul ve halk eğitimleri için birçok kurumlar arası etkinlikte eğitimci olarak görev aldı.

Klasik diyet yaklaşımlarının ötesine geçerek beslenmeyi Fonksiyonel Tıp, Fitoterapi, Sezgisel Beslenme, Mindfulness Beslenme, Ayurvedik Beslenme bakış açılarıyla sürdürülebilir bir yaklaşımla anlatmak öncelikli hedefleri arasındadır.

2023 Mart ayından itibaren kurucusu olduğu ofisinde yüz yüze ve aynı zamanda online olarak dünyanın her yerindeki danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

C
Konum: Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU Diyetisyen Randevusu

Ceren Hanım'a son zamanlarda aldığım aşırı kilolar ve sağlıksız beslenme düzenim nedeniyle yardım almak için başvurdum. Beni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi ve ilk günden son güne kadar daha sağlıklı bir yaşam için attığım her adımda bilgisi ve deneyimiyle yanımda oldu. Ceren Hanım ile yola çıkmak aldığım en doğru kararlardan biriydi. Sürece başladığımızdan itibaren hem fiziksel hem de psikolojik olarak gerçekleştirdiğim dönüşüm gerçekten inanılmaz. 2 ayda yaklaşık 8 kilo verdim. Kendimi eskiye kıyasla daha mutlu, enerjik, bilinçli ve özgür hissediyorum. Onun yol göstericiliği ve şefkatli tutumuyla beklediğimden daha kolay bir süreç geçirdim. Yollarımız şimdilik ayrılsa da biliyorum ki elde ettiğim iyilik halini korumak ve geliştirmek için sayesinde çabalarım her zaman devam edecek.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren Hanımla çok zor bir süreçten geçerken ve bir kaç diyetisyen, birçok doktor tedavisi denedikten sonra yollarımız tesadüfen kesişti. Ama iyi ki kesişti yollarımız çünkü geçmeyen mide ağrılarıma (ki en onemli sebebim oydu fakat zamanla aslinda daha baska bir cok problemimizin oldugunu farkettik )onun sayesinde çözüm bulabildim. Çok keyifli ve ilk başta çok zor gibi gelen ama asla o kadar zorlanmadığımız bir altı hafta geçirdik. Biz eşimle beraber başladık Ceren Hanımla bu yolculuga ,bu süreç ikimizde de hem bedensel hem de ruhsal olarak bir cok farkındalık yarattı. İyi ki yollarımız kesişti Ceren Hanımla iyi ki şifa bulma sürecinde bize eşlik etti. Umarım kendisinin dediği gibi daha sağlıklı günler de tekrar karşılaşırız. :)

Konum: Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Yaklaşık 2 aydır Ceren Hanımla bağırsak terapisindeyim. Mide- Bağırsak problemi, şişkinlik, gaz, candida,enfeksiyon, depresyon, yorgunlukla mücadele ettiğim dönemde desteğiyle farkındalık kazanmamı sağladı. Önceki sorunlarımın büyük kısmını kolaylıkla hallettim. Her zaman kendisine ulaştım ve sorularımı açık ve anlaşılır derecede cevapladı. Güler yüzlü ve empati yapması da ayrıca destekleyici. Bu arınma sürecinde iyi ki bulduğum dediğim diyetisyendir kendisi. Kilo bile verdim o kadar yememe rağmen:)

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren hanım ile yaklaşık iki ay süren fonksiyonel beslenme dönemi geçirdik. Kan testleri ve uygulanan açık uçlu sorulardan oluşan testler sonrasında histamin intoleransım olabileceğini keşfettik ve düşük histamin beslenmesi uyguladık. 3 hafta sonrasında da yavaş yavaş bu besinleri ekleyerek vücudumun tepki şeklini gördük. Hayatta vazgeçemem dediğim birçok besini haftalarca yemedim ve bu süreçte Ceren hanımın desteği, ilgisi, sorularıma verdikleri yanıtlar çok özverili ve anlayışlıydı. Süreç içerisinde takviyeler yönünden olsun motivasyon yönünden olsun hep destekledi. Süreci benimle birlikte o da yaşadı :) Ceren hanımın güler yüzü ve enerjisi işte şimdi başlamalıyım dedirten en büyük etken olmuştu. Şimdi yeni alışkanlıklarımla daha mutlu ve sağlıklı olarak ilerliyorum. İyi ki hayatıma dokundunuz. Eğer başlamayı düşünüyor ancak emin olamıyorsanız bu yorum bir motivasyon olsun ve hiç durmadan hemen sürecinize başlayın, çünkü devamı çok keyifli :) Ceren hanım ve alan bilgisi de şahane :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Beslenme alışkanlığım değişmeden önce yorgunluk, şişkinlik, hazımsızlık, uyku düzensizliği gibi problemler yaşıyordum. Bağırsak terapisi programına başlarken çok fazla çekincem vardı ama Ceren hanımın pozitif enerjisi, ilgisi ve motive edici cümleleriyle süreci çok keyifli bir şekilde tamamladım. Kendim için attığım en güzel adımdı. Hayatımdaki beslenme alışkanlığım olum yönde değişti. Kendimi daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum.

Konum: Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti

Ben Ceren Hanım'a gelmeden önce, karnım şiş, rahatsız ve stresli biriydim. Onunla birlikte, güzel menüler, tarifler ve yeni bilgiler öğrendim. Beraberce, bana neyin iyi gelip gelmediğini bularak ve sorunlarımı tek tek çözerek yaklaşık 2 ay geçirdik. Şimdi ise artık kendimin daha farkındayım ve çok mutluyum.

Konum: Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Ceren hanimla tanismadan once ne cok sikintim varmis ben bile farkinda degilmisim. Artik benim normalim haline gelmis. Fakat simdi anliyorum ki aslinda ben de sislik sanci ve hazim problemi olmadan da yasayabiliyormusum. Guleryuzu sabri cozum odakli yaklasimi ve bilgisiyle hayatima iyiki girdi dedigim Ceren hanimi siddetle tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren Hanım’ı sosyal medya sayesinde tanıdım. 2 yıldır yaşadığım hazımsızlık, siskinlik ve yorgunluk gibi sorunları büyük oranda geride bıraktık. Programımıza seker gluten bakliyat ve süt ürünlerini bırakarak başladık. Bu süreç 21 gün devam etti. Sonrasinda ise yasak olan yiyecekleri yavas yavas listemize ekledik. 6 haftanin sonunda ben kendimi daha hafiflemiş ve daha mutlu hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren Hanımın rehberliğinde nasıl sağlıklı beslenebileceğimi öğrendim. Eşimle birlikte başladığımız diyet programını hiç zorlanmadan tamamladık. Sağlıklı beslenme konusunda ne yapacağını bilemeyenler ve özellikle benim gibi ülseratif kolit benzeri dertlerden muzdarip olanlara Ceren Hanımla görüşmelerini şiddetle tavsiye ederim.

Z
Konum: Dyt. Ceren AKKUŞ KABUKÇU Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Ceren hanim ile tanisali yaklaşık iki hafta oldu. İki haftada çok güzel değişimlerle ikinci randevumuzu gerçekleştirdik. Ancak bunların hepsi bir yana güleryüzlü oluşu,samimiyeti ve tabiki o naifliği bile yeter. Canım Ceren hanımcım. Birlikte çok güzel seanslara inşallah...