2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuş, diş hekimliği uzmanlık sınavına girerek Hacettepe Üniversitesi Endodonti bölümünü kazanmıştır.
Kanal tedavileri ve başarısız kanal tedavilerinin yenilenmesinin yanı sıra; acil diş tedavileri, dental travmatik yaralanmalar, genel anestezi altında diş tedavisi, dental fobi, özel sistemik durumlu hastalarda (gebelik, kanser, kronik hastalıklar vb.) dental ağrı ve enfeksiyon kontrolü, kök gelişimi tamamlanmamış dişlerin tedavileri, perforasyon ve rezorpsiyon tamiri, rejeneratif endodonti (kök hücre ile tedavi), vital pulpa tedavileri ve planlı replantasyon vakaları üzerinde çalışmış ve 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi'nden endodonti uzmanlığını almıştır.
2018-2019 yılları arasında İstanbul Altınbaş Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı'nda yardımcı doçent olarak görev almıştır.
2019 yılında Ankara Üniversitesi uzaktan eğitim programına katılarak e-eğitmenlik eğitimi almıştır.
2015 yılından beri endodonti alanında DUS (diş hekimliğinde uzmanlık sınavı) eğitmenliği yapmakta olup, textbook çevirileri ve derlemelerinden oluşan konu ve soru kitapları hazırlamıştır. Türkiye'nin birçok bölgesinde DUS hazırlık sürecinde dersler vermekte olup, akademik çalışmaları halen devam etmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Endodonti (Kanal tedavisi) Uzm.Dt.Ceren Bayram
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Süt Dişi Çekimi
X-Ray
Çocuk Diş Tedavisi
c.....
Ceren Hanıma bir tavsiye üzerine gittim. Oğluma kanal tedavisi yapıldı. İyi ki de gitmişiz. Çok memnun kaldık. Allah razı olsun Ceren Hanımdan. Bir çok Doktor bizi geri çevirdi ama Ceren Hanım başarıyla tedavisini gerçekleştirdi. Çok güven de veriyor kendisi. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Bizim yolumuz 1 saat olmasına rağmen, artık ilk durağımız Ceren Hanım
Yaşamış olduğunuz problemi, sizlere çok detaylı olacak şekilde açıklaması ve olumlama yapmada çok iyi bir kişilik. Yaşamış olduğum endodonti problemini ortadan kaldırdı. Hekim önerisinde bulunacağım bir endodonti uzmanı tanımış olduğuma mutluyum.
g.....
Sayın Ceren Bayram hanımın ilgili, açıklayıcı ve işinde özenli oluşu benim için oldukça önemliydi. Kızımın iltihaplanan kanal tedavili dişindeki sorunu çözdü. Diğer dişlerle ilgili ağız içi tedavimiz devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
i̇...k
Daha önce bir çok doktora göründüm , eski kanal tedavimin iltihaplandığını söylediler ve hepsi dişimin çekilmesi gerektiğini söyledi . Ceren Hanım ı internette araştırırken rastladım yorumları olumlu yönde olduğu için birde Ceren Hanım a muayene olmak istedim ve İyi ki de Ceren Hanım la tanışmışım . Herkesin çekilecek dediği dişimin çekilmesine gerek olmadığının kurtarabileceğini söyledi . , Dişçiden korkarım ben normalde fakat Ceren Hanım hem ilgisi alakası ile sizi sakinleştiriyor ve işlem sırasında sürekli açıklamalarıyla bilgilendiriyor. Eli de çok hafif acı hissetmedim ilk seansım gerçekleşti haftaya yine gideceğim Hem Ceren Hanım a hemde asistanına
Diş doktorum endodonti uzmanına gitmem gerektiğini söyledi.Ceren hanımı tesadüfen buldum ama iyikide bulmuşum.Öncelikle dişimin çekilmesine gerek kalmadı ,işini itina ile yapan ,hastasına özen gösteren açıklama yapan kısacası işinin hakkını veren bir dişhekimi kendisi
o....b
İlk defa doktor hanıma gittim. Dış agrisi için detaylı baktı 20 Lik dişin çürük ağrı ondan kaynaklandığı söyledi...kendisi çok açıklayıcı ve çok güven verici doktor....incallah tekrar kendisine gidicem ...
hü...n
Diş yaptirma surecimde disinde olan iltihap yuzunden dis yaptiramiyordum. Dr hanım gayet guleryuzlu yaklaşımıyla hem bilgilendirmesiyle hemde acısız bir şekilde ölu sinirleri temizledi, diş icine ilaç koyarak gecici dolgu ile kapadı. Ve ilk seansim başarı ile sonuclandi. Çok memnun kaldım.
ha...
Dört farklı hekime danışıp çekim kararı verildikten sonra son olarak Ceren Hanım'a danışmaya karar verdim. Titiz çalışması sonucu dişimi kurtardığı için teşekkür ediyorum.
e....k
Ceren hanım mesleğinde uzman bir hekim. Bunu gerek dişi kaybetmemek için yaptığı tedaviden gerek hastaya yaptığı açıklamalardan anlayabilirsiniz. Yaklaşımı ve tedavi sürecini tüm detaylarına kadar planlaması beni çok rahatlattı. Kanal tedavisinden hiç korkulmaması gerektiğinin bir kanıtı diyebilirim. Mesleğine ve meslektaşlarına o kadar saygılı ki daha önce yanlış uygulanan tedavi için bile kötü bir şey söylemek istemedi. Güler yüzlü bir uzmanla tedavilerinize devam etmek isteyen herkese tavsiye ediyorum. Dişimi belki başka hekim çekecekti ceren hanım epey uğraş verdi tedavi sürecinde buradan da teşekkür ediyorum kendisine ve ekip arkadaşına (hemşire).
öz....
İşinde çok özenli, temiz ve eli çok hafif. Asla kurtarılamaz dediğim dişimi kurtarabileceğini söyledi ve zor ve uzun süren bir kanal tedavisi gerçekleştirdi. Ağrı olabilir demesine rağmen hiç ağrım olmadı. Kesinlikle işinde en iyisi diyebilirim.
Ceren Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Bayram, Endodonti, Diş Hekimi. Size Ceren Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Lokal Anestezi, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Dental Anestezi, Kanal Tedavisi.
Ceren Bayram adresi nerede?Ceren Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı Elmasevler sitesi C blok 28/7 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceren Bayram hangi dilleri konuşuyor?Ceren Bayram ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Bayram tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Ceren Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.