2017 Yılı Sağlık Meslek Lisesi Mezunuyum. Sağlık Meslek Lisesi Stajımı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde Stajyer Hemşire Olarak Yaptım. Hemşirelik Mesleği Yanında Kendime İkinci Bir Kariyer Olarak Beslenme Ve Diyetetik Bölümünü Seçtim. Trakya Üniversitesi Beslenme Ve Diyetik Bölümünü Kazanarak Trakya Üniversitesi Hastanesinde Stajımı Tamamlayıp 2022 Yılında Buradan Mezun Oldum.
Mezun Olduktan Sonra Danışmanlık Hizmeti Vermek İçin İzmir Menderes De “DİYETİSYEN CEREN BİLGİ” Olarak Kendi Yerimi Açarak Hizmet Vermeye Başladım.
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
ş.....
Diyetisyen ceren bilgiye kilo sorunu ve göbek bölgemde fazlalıklar sebebi ile gittim. İlgili, alakalı ve donanımlı bir Diyetisyen. Ayrıca sadece danışma esnasında defil daha sonrada kendisi mesajlarlar ile diyetimde zorlanıp zorlanmadıgımı sorarak bana destek verdi. Danışma alanı gayet temiz ve düzenli. Kendimi hep evimde gibi hissetim. Teşekkürler .
g.....
Doğum sonrası kilom için başvurdum.Güler yüzlü samimi ve içten yaklaşımı ile kendimi rahat hissettim.Donanımlı ve ilgili bir diyetisyen sağlıklı yaşamı kazandırmayı ve danışanlarının hayatlarını değiştirmeyi hedeflediyini gördüm.Diyet sürecinde 7kilo verdim zorlandığımda msj ile destek oldu yönlendirdi.Sezeryan doğumumdan dolayı karın bölgemde fazlam vardı.Bölgesel incelme cihazlarından Slim Thin teknolojisinden bahsetti.üç ayrı başlıklarla çalıştı ve 8 seyan sonucunda karın bölgemden 30 cm incelme sağlandı.sonucundan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.Diyetisyen kontrolünde bu teknolijiyi sunduğu için teşekkür ederim.Ulaşımı çok kolay.Menderes ana cadde üzerinde.
me...l
Danışmanlarını tanımaya yönelik gösterdigi profesyonellik ve sonrasında
Uyguladıgı dogru yöntemlerle kilo vermemi sagladı verdigi listenin herzaman mantıgonı açıkladı en önemlisi verilen kiloların kalıcı olmasını sagladı kişinin vicut yapısına göre hangi makina hangi diyet özenle anlattı ve başarılı sonuç güler yüzlü sıcak bir ortam ulasım kolay yapamam dedigimiz diyet listesini severek yapmamızı saglayan bir diyetisyen iyiki yollarımız kesişmiş yaza hazırız artık
o....s
Cana yakın bir diyet danışmanlığı sayesinde sizi ailenizden biriymiş gibi hissettiriyor. Özellikle ofisinde bulunan SlimCare ve SlimThin cihazları sayesinde diğer diyetisyenlere nazaran işini oldukça profesyonel hale getirmiş. Kendisini tebrik ediyorum. Zayıflayıp fitleşmeye devam
h....
Ulaşımı kolay ve merkezi bir noktada olması çok güzel. Göbek promlemim ve kilomda fazla vardı. Öncelikle bir süre takipli diyet programı uyguladı. Takıldığım konularda mesajlarıma cevap verip gerektiği noktalarda beni çok yönlendirdi. Sarkan göbek problemini ise bölgesel incelme cihazı ile 8 seans sonucunda oldukça güzel Bir sonuç elde ettik. Kendisine ilgisi ve alakası dan dolayı teşekkür ederim.
Ceren Bilgi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Bilgi, Diyetisyen. Size Ceren Bilgi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Hastalıklarda Beslenme, Kilo Problemi, Zayıflama, Kişiye Özel Beslenme Programları, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Programı, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme.
Ceren Bilgi adresi nerede?Ceren Bilgi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasımpaşa mah. Atatürk cadde No 49 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Bilgi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Bilgi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Bilgi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Bilgi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ceren Bilgi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Bilgi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Bilgi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Bilgi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ceren Bilgi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler