Psk. Ceren Çalık
1221 sokak 12/A Blok, Altıngül Konakları, Uncalı Mahallesi Kat:1 Daire:6, 07070 Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +52 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psk. Ceren Çalık

Lisans eğitimimi Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Lisans sürecim boyunca Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Öğrenci Topluluğu ve Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma derneğinde gönüllü olarak yer aldım. Lisans eğitimim devam ederken Konyaaltı Psikoloji Merkezi’nde gönüllü staj sürecime başladım. Staj sürecinde gözlem yapma, süpervizyon ve birçok eğitime katılma şansım oldu. Bu süreçte ilk olarak MMPI Uygulayıcı ve Raporlayıcı Eğitimi ve Çocuk Testleri eğitimlerini aldım. MMPI testi uygulayıp raporlama ve klinik gözlem yapma fırsatım oldu. Mezun olduktan sonra DEHB ve dürtüsel çocuklarla çalışmaya yönelik Attentioner Dikkatimi Topluyorum adlı terapi programına katılarak uygulayıcı oldum. Sonrasında Bütüncül Oyun Terapisi eğitimini aldım. 2 ay Antalyada bir anaokulunda Kurum Psikoloğu olarak çalıştım. Şema terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Duygu Odaklı Terapi eğitimlerini aldım ve şu an danışanlarımla bu ekollerle çalışıyorum. Çiftlere yönelik Gottman Çift Terapisi 1. düzey ve Cinsel Terapi eğitilerini tamamladım. Şu anda Konyaaltı Psikoloji Merkezi’nde Psikolog olarak devam etmekte ve çocuk-ergen,yetişkin ve çift terapisi alanında aktif danışan görmekteyim.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Kendisini Doktortakvimi yorumlarına bakarak buldum ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı ilk görüşmeden itibaren anladım. Hayatımda bir dönüm noktası oldu diyebilirim. Sorunlarıma karşı geliştirdiği çözüm odaklı yaklaşımlar harikaydı

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren hanım sayesinde içimde bastırdığım duygularla yüzleşme cesareti buldum. Destekleyici ve nazik tavrıyla her seansta kendimi daha iyi hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Psk. Ceren Çalık Psikoloji Randevusu

Uzun zamandır hissettiğim sıkışmışlık duygusundan kurtulmam için bana ışık tutan bir rehber oldu. İlgili samimi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla her görüşmemiz benim için büyük bir fark yarattı. Seanslarımızdan sonra daha sağlıklı ilişkiler kurmayı ve duygusal zorlukları aşmayı öğrendim

Konum: Psk. Ceren Çalık Bireysel Terapi

Kendisi hayatımın çoğunda olaylara bakış açımda çok büyük destek sağladı çok memnun kaldım

Konum: Psk. Ceren Çalık Aile Terapisi

Eşimle evlenmeden önce bir takım sorunlarımız vardı evliliğimiz daha sağlam ve sağlıklı olsun diye ceren hanımı tercih ettik. İyi ki tercih etmişiz

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Ceren hanımla seanslara başladığımızda çok kötü bir ruh halindeydim fakat zaman geçtikçe seanslar çok işe yaradı kendimi değer vermeyi öğrendim.. çok memnun kaldım kendisinden

I
Konum: Psk. Ceren Çalık Evlilik Öncesi Danışmanlık

Öfke problemim nedeniyle ilaç kullanıyordum. Sonrasında kendisine başlamaya karar verdim. Yaklaşımı bana çok iyi geldi en son 5.seansımızı gerçekleştirdik. Günden güne daha iyi hissediyorum. Memnunum kendisinden

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren hanıma çift terapisi için başlamıştık. İlk başka çekincelerimiz vardı daha önce terapi almamıştık fakat kendisiyle güzel bir bağ kurduk. İlişkimiz adına olumlu sonuçlar elde ettik.

O
Konum: Psk. Ceren Çalık Davranış Bozuklukları

Ceren hanıma geldiğimde korkularım çok vardı kaygı bozukluğu yaşıyordum. Sürecimiz devam ediyor şuan geldiğim zaman göre çok daha iyiyim. Psikolog arayışınız varsa ceren hanıma mutlaka bakın derim.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımda atmam gereken adımları bana gösterdiği ve bunları rahat bir şekilde atabildiğim için kendisinden çok memnunum. Kesinlikle öneririm.