Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni (Fen-Mat.) 2012 yılında bitirdikten hemen sonra Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü kazandım. Eğitimimi 2016 yılında Türkiye’nin ilk Dil ve Konuşma Terapisi lisansyerlerinden biri olarak tamamladım. Lisans eğitimim boyunca birçok kurumda staj ve gözlem yapma fırsatım oldu.
Gözlem ve Stajlarım
DİLKOM (Dil ve Konuşma Bozuklukları Merkezi)
Anadolu Üniversitesi Mavi Hastane
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi (ZİBEÇ)
Ekin Başak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Eskişehir Devlet Hastanesi
Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Anadolu Üniversitesi Mavi Hastane
Mezun olduktan hemen sonra çalışma hayatına giriş yaptım ve iş deneyimlerimin çeşitlilik göstermesi bana teorikte öğrendiklerimi pratiğe dökme avantajı sağladı.
Çalıştığım Kurumlar
İlk Evin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Çocuklarla dil ve konuşma problemlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdim. Özel gelişim gösteren çocuklarla çalıştım.
Toplum Tıp Merkezi
Çocuk ve yetişkinlerle dil, konuşma ve ses problemlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdim.
Brain Danışmanlık Merkezi
Çocuklarla dil ve konuşma problemlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdim.
Gülenay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Çocuklarla dil, konuşma, ses ve yutma problemlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdim. Özel gelişim gösteren çocuklarla çalıştım.
İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
İrsa Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Çocuklarla dil ve konuşma problemlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdim.
Biz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Çalışma sürecim boyunca kendimi geliştirmek adına birçok kurs ve eğitimlere katıldım.
Kurs ve Eğitimler
TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi
Ses Bozukluklarının Videostroboskopik Değerlendirilmesi ve Yutma Bozukluklarında Aletsel Değerlendirme-Fiberoptik Endoskopik Değerlendirme Eğitimi
Orofarengeal Yutma Bozukluklarında Değerlendirme ve Terapi Eğitimi
Lax Vox Ses Terapisi Tekniği Kursu
Ses Bozukluklarında Klinik Değerlendirme Kursu
Total Larenjektomi Sonrası Ses Rehabilitasyonu: Ses Protezi Uygulamaları Kursu
Endeskopik Yutma Değerlendirmesi (FEES) Kursu
Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği (DKTD) üyesiyim.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
i...
Ceren Hanım'a internetten araştırmalarım sonucu ulaştım. Kızım 2 yaşındayken Ceren Hanım'la seanslara başladı. Baba haricinde hiç kelimesi yoktu. Ceren Hanım işini çok severek büyük bir özveriyle yapıyor, kızımın ilgi alanına göre seans materyallerini düzenliyor. Normalde yanımdan asla ayrılmayan kızımla çok güzel bir bağ kurdu, kızım seanslara çok severek katılıyor. Ceren Hanım sayesinde çok büyük yol kat ettik. Şu anda kızım 2 kelimeli cümleler kurmak üzere. Kesinlikle tavsiye ederim.
d...
Ceren Hanım'a internette araştırmalarım sonucu ulaştım. 5 yaşındaki oğlumun bazı harfleri söyleyememesinden dolayı başvurdum. Yaklaşık 7-8 harfi söyleyemeyen çocuğuma güzel bir yaklaşım ile harfleri öğretti. Sadece R harfimiz kaldı onu da Ceren Hanım ile başaracağımıza inanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
n...
Oğlumun bazı seslerde artikülasyon problemi yaşaması nedeniyle bir dil ve konuşma terapisti arayışındaydık. Bir yer denedik fakat vazgeçtik. Oğlumuzun halen gittiği kreşten öğretmenimizin yönlendirmesiyle Ceren Hanım ile tanıştık. Güleryüzlü ve çocukla hemen iletişime geçebilen bir uzman, hemen ilk derste olumlu sonuçlar almaya başladık bile. Değerlendirmesi ve gerçekçi yorumları ilerlememizi kolaylaştırdı. Bu alanda işinin ehli uzman bulmak zor, o yüzden Ceren Hanım'ı asla bırakmak istemiyoruz. 2-3 aydır devam ediyoruz ve bayağı ilerleme katettik. Kendisinden ve eğitiminden çok memnunuz, iyi ki var
eg...g
Guleryuzlu icten karsilanmak cok guzeldi. Kızım Ceren hanima guzel iletisiminden kaynakli hemen ısındı ve sımsıcak bir ilişki kurdular. Ve ilk seanstan itibaren kızımda gördüğüm ilerleme çok iyiydi.
Çok teşekkürler terapistimiz Ceren hanım.
Ben internet üzerinden Ceren Hanım'ı buldum oğlum aşırı derece konuşması anlaşılmıyordu 4 ay geldik oğlum şu anda Allah'a bin şükür Ceren Hanım ne söylediyse söylediklerine uyan bir çocuk oldu biz şuan tatildeyiz Burada kekemeliği tamamen gitti çok memnunuz Ceren Hanım'dan. Konuşması takılacağı zaman ceren hanımın söylediklerini hatırlayıp hemen kendini düzeltiyor. Seanstan çıkıp eve geldiğimizde o an hemen düzeliyor oğlum. Ceren Hanım'ı seviyoruz çok sevecen biri. Yine kendisine geleceğiz.
g.....
Ceren Hanım'ı araştırıp kendisine geldik. Kasım ayında başlamıştık çocuğumuz sadece anne baba diyordu şimdi cümle kurmaya başladı şu an normal konuştuğu için sürecimizi bitirdik. Ceren Hanım çok güzel ilgileniyordu çocuğa çok yakındı iyi bir terapist danışmak isteyen herkese öneririm.
Ceren Hanım çok ilgili bir uzman. Kendisiyle çocuğum r harfini çıkaramadığı için görüşme sağladık ve güzel bir verim aldık. Sürecimiz güzel geçti. 6 seans görüşme sağladık ve sonuç aldığımız için devam etmiyoruz. Bize katkısı oldu. Ceren Hanım'dan aldığımız terapilerden memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
t....
Ceren Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok ilgili, işini gerçekten çok iyi yapan bir eğitmen. Kızım için 2 aydır görüşme sağlıyoruz. Haftanın 1 günü olarak görüşmelerimize devam ediyoruz. 2 ayda birçok kelimeyi söyleyebiliyor. Kızım kendi ismini söyleyemiyordu ama şimdi net bir şekilde söyleyebiliyor. Ceren Hanım sayesinde çok güzel yol katettik.
a....
Ceren Hanım'la 3 aydır görüşme sağlıyoruz. Çocuğum 4 buçuk yaşında. Gelişim geriliği teşhisi var, bu durumundan dolayı konuşamıyor. Kendisiyle güzel bir iletişim kurdu. Ceren Hanım naif ve sakin bir kadın olduğu için çocuğum çok sevdi. Severek ve sıkıntısız gidiyor. Kısa bir dönem olmasına rağmen çocuğumda ciddi anlamda fark gözlemledik. Eskiden çıkartamadığı, zorlandığı kelimeleri şu anda rahatça çıkarabiliyor. Kendisinden genel olarak memnunuz. Etrafımdaki tanıdıklarıma tavsiye ediyorum. Çocuğumun ilerleyen süreçlerde daha iyi olacağına eminiz.
n....
Çocuğumdaki konuşma bozukluğundan dolayı Kasım ayından beridir tavsiye üzerine Ceren Hanım ile görüşme sağlıyoruz. Aldığımız terapilerden sonra çocuğum şu anda oldukça iyi durumda. Yakın zamanda yeterli olduğu için terapilerimizi sonlandıracağız. Gerek sağladığı özgüven, gerekse terapileri çok fayda sağladı. Her açıdan çok memnunum. Çocuğumun konuşmadaki durumu çok kötüydü ama şimdi her çocuk gibi konuşuyor. Ceren Hanım hem çok iyi bir insan hem de iyi bir eğitimci. Danışanlarını iyi yönde etkileyebilecek birisi. Çocuğum içine kapanık birisi. Şu anda Ceren Hanım'ı göreceği gün çok heyecanlanıyor. Biz kendisinden çok memnunuz.
Ceren Can Aroskay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Can Aroskay, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ceren Can Aroskay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Ceren Can Aroskay adresi nerede?Ceren Can Aroskay adresini belirtmedi. Ceren Can Aroskay yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ceren Can Aroskay adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Can Aroskay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Can Aroskay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Can Aroskay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Can Aroskay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ceren Can Aroskay hangi dilleri konuşuyor?Ceren Can Aroskay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Can Aroskay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Can Aroskay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Can Aroskay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Can Aroskay hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ceren Can Aroskay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceren Can Aroskay hangi sigortaları kabul ediyor?Ceren Can Aroskay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.