Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
h....b
Ceren hanımla hayatımın en zor zamanında tanıştım. Zorlu bir çocukluk çocukluk geçirdim ve bir çok travmam vardı ve artık hiçbir şekilde iyileşemiyeceğimi düşünürken bir tanıdığım sayesinde Ceren hanımla tanıştım. Her şeyden ümidimi kestiğim zamanda bana yol gösterdi ışık oldu. Düştüğüm ümidimin kalmadığını hissettiğim zamanlarda beni tekrar ayaklandırdı. Beni o karanlıktan her seferinde çekmeyi başardı. Sizin halinizden anladığını çok iyi bir şekilde hissediyorsunuz. Siz iyileşmek istiyorsanız ve o gayreti gösterecekseniz Ceren hanım devamını çok iyi bir şekilde hallediyor zaten. O kadar başarılı ve o kadar naif bir psikolog ki kesinlikle Ceren hanımı tavsiye ederim.
g....f
Ceren hanımla 10 yaşındaki kızım için görüşme yaptık kızım kendisini ve iletişimini çok sevdi boşanma sürecinde olduğumuz için bu süreçte çok etkilendi. Sağlamış olduğu destek ve uyguladığı testler ile birlikte kızımın bu süreçteki duygusal olarak yaşamış olduğu kaygıları ve dikkat eksikliği sorununu büyük oranda azalttı. Kendisinin vermiş olduğu destek için çok teşekkür ederim kızım görüşmelere devam etmekte. Öğretmenlerinden de olumlu geri dönüşleri alıyoruz
m....k
Ceren Hanıma panik atak ve anksiyete sorunum dolayısıyla başvurdum. Üç seans gerçekleştirdik şimdiden kendimdeki değişimi fark ettiğimi söyleyebilirim. Çok ilgili davrandığını düşünüyorum, söylemek istediklerimi sabırla dinledi. Süreye takılmadan benim kendimi anlatmama olanak tanıdı. Çok kibar ve anlayışlı bir terapist. Kendisiyle git gide iyiye giden bir süreçte ilerleyeceğimizi düşünüyorum.
Ceren Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Çelik, Psikoloji. Size Ceren Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Ceren Çelik adresi nerede?Ceren Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ceren Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu