Yüksek Lisans ardından Anaokullarında Psikolog olarak görev almıştır. 2019 yılından bu güne kadar bir çok psikoloji kliniğinde Çocuk/Ergen Psikoloğu olarak danışanlarıyla çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.
Lisans, Yüksek Lisans ve sonrasında aldığı eğitimler ise şöyledir;
* EMDR 1.Düzey Eğitimi (Asena Yurtsever) (Enstitü Ay) (2024)
* Psikanalize Giriş Seminerleri (İstanbul Psikanaliz Derneği) (2024)
* Çiziktirme Oyunu-Psikosomatik Gözlemden Hareketle Derinlemesine Çalışma (Laurent Chiche) (2024)
* Nörogelişimsel Perspektiften Bağlanma ( Marianne Bentzen) (2024)
* Stan Tatkin ve Nilüfer Devecigil ile Bağlanma (Psikoloji İstanbul) (2023)
* Çocuklarla Çalışan Uzmanlara Özel Depremden Etkilenenlerle Çalışma (Nilüfer Devecigil) (Psikoloji İstanbul) (2023)
* Deneyimsel Oyun Terapisi II.Düzey Eğitimi (Nilüfer Devecigil&Byron Norton)(Psikoloji İstanbul) (2023)
* Deneyimsel Oyun Terapisi I.Düzey Eğitimi (Nilüfer Devecigil&Byron Norton)(Psikoloji İstanbul) (2022)
* Oyun Terapisinde Aile ile Çalışmak (Nilüfer Devecigil& Clemence Jeay) (Psikoloji İstanbul) (2022)
* Dışavurumcu Sanatlar ile Oyun Terapisi (Association For Play Therapy/ Amerika Oyun Terapisi Derneği) (2020)
* Attentioner DEHB Eğitim ( Hülya Bingöl Çağlayan) (2020)
* MOXO Dikkat Testi Süpervizyonu (Moxo Türkiye) (2023)
* MOXO Dikkat Testi (Moxo Türkiye) (2020)
* Denver II Gelişimsel Tarama Testi (Türk Psikologlar Derneği) (2019)
* Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi (Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği) (2019)
* Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği) (2018)
* Oyun Terapisi Eğitimi (Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği) (2018)
* Masal Terapisi Eğitimi (Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği) (2018)
* MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) (Üsküdar Üniversitesi) (2017)
* WAIS (Weschler Yetişkinler İçin Zeka Testi) (Üsküdar Üniversitesi) (2017)
* CAT ve Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi (Klinik Psikoloji Enstitüsü Derneği)(2016)
* Çocuk Testleri Eğitimi Sertifikası (Ruh Sağlığı Derneği) (2015) - Çocuk Performans, Dikkat, Gelişim ve Dil Testleri D2 Dikkat Testi , Burdon Dikkat Testi, Frankfurter Dikkat Testi Kelime SöyleyişTesti, Catell 2-A Zeka Testi, Catell 3-A Zeka Testi, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Goodenough Harris Bir İnsan Çiz Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig Gelişimsel-Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, AGTE Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi
* İstanbul Ticaret Üniversitesi “Hayatımızın Yapı Taşları” 1.Psikoloji Günleri Etkinliği (2013)
* 17.Ulusal Psikoloji Kongresi -Boğaziçi Üniversitesi (2012)
Deneyimsel Oyun Terapisi
Denver Gelişim Tarama Testi
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
Destekleyici Psikoterapi
Tümünü gösterErenköy Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi Çelebi Sokak No:15 Çadırlıköşk Apartmanı Daire:2 Kadıköy, İstanbul
Online Görüşme
Erenköy mahallesi, Kaşaneler sokak No:31-33 Fırat Apartmanı Kat:3 No:12,, İstanbul
Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
Boşanma Danışmanlığı
Deneyimsel Oyun Terapisi
Denver Gelişim Tarama Testi
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Destekleyici Psikoterapi
Online Görüşme
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Travma Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
g.....
Ceren Hanım’dan 2022 Ağustos ayında oğlumun tuvalet eğitimi için destek almaya başladık, o günden beri farklı konularda da ilerleme gördüğümüz için devam ediyoruz. Oğlum seanslara istekle katılıyor. Çekingen mizaçlı bir çocuk, destek aldığımız süreçte cesaretlendiğini gördük. Ceren Hanım ebeveynleri de düzenli bilgilendirip olayların kendilerinde yarattığı iz düşümlerine de farkındalık yaratıyor. Gönülden tavsiye ederim.
ç....d
Ceren hanım oldukça ilgili biri. Kendisine sonsuz teşekkür ederim. Panik atağım dolayısıyla başvurdum hocamıza. Seansların hemen sonunda kendimi iyi hissettim diyebilirim. Şuanda daha sürdürebildiğim bir hayatım var. Herkese öneriyorum çevremde de hocamızı.
p.....
Hayatımda bir çok alanda açılımlar sağladı diğer seansı iple çekiyorum. Başlayamadığım konulara başlıyorum. Ertelediklerimi kendim için yapmak istediğim her şeyi yapmaya başladım
a....e
Geldiğim zamandan beri kendimde olan değişimler ve çözümlemelerim beni çok güzel biryere taşıdı.Özellikle aşk hayatımda tabularımı yıktım.Ve asla olmaz dediğim herşey oldu olmaya da devam ediyor.Doğru ben olmamı sağlıyor ve gerçek ben olduğumda ise istediğim herşey gerçekleşiyor.Kendimi tanıyorum ve iyi bir noktadayım ruhsal olarak eskiden heryerde mutsuz olan ben şimdi heryerden keyif almayı öğrendim ve herkesten .Ceren hanımı çok seviyorum.Tanıştıran vesile olan arkadaşıma da teşekkür ediyorum gördüğüm heryerde.
Ben çok memnunum kendisinden, cici şeker bir kadın. Yeni başlamış işine de, kızımla beraber gidiyoruz ve herhangi bir sorun hiç yaşamadık. Her an ulaşabildiğim ve görüş alabildiğim bir insan, bu kolay bulunan bir özellik de değil; mutlu ediyor beni. Şu ana kadar terapi sürecinden de fayda gördüm.Bunların yanında Ceren Hanım'ın da her türlü desteği var. Kızımın klostrofobisi oluştu; asansörde kaldı ve artık binmiyordu, banyoda kilitli kaldı ve artık kapıları kapatamıyor. Kapı olayını çözdük büyük oranda ama şu an ara verdik, üzerine gitmiyoruz. Sadece Ceren ablasıyla vakit geçiriyor şu an. Ceren Hanım kafasında bir program yaptı, fayda da gördük sayesinde.O yüzden devam ediyoruz programına göre.
Ceren Hanım ile oğlum görüşüyor.Başka bir psikoloğa gitmek istemiyordu ama Ceren Hanım'a gitmek istiyor.Oğlum daha uysal artık.Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve memnun kaldık.Yaklaşımı çok güzel, çok ilgili.Benim için önemli olan oğlumun kendisine gitmek istemesi olmuştu.
Ceren Hanım'a daha yeni başladık, 3.seansımız olacak ama ben memnun kaldım.Kendisine oğlum için gidiyoruz, oğlum da çok mutlu.Ceren Hanım hoşgörülü, oğlumun yanında konuşmaları ve hareketleri çok hoşuma gidiyor.Kendisinin yanından çıktığımızda psikoloğun yanından değil de ablasının yanından çıkmışız gibi hissediyoruz.Çok dikkatli ve özenli konuşmalarında. Görüşmelerimizden sonra farklılıklar oldu.Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Yaklaşımı,güleryüzlülüğü güzel ve sıcak davranıyor.Çocuğum ve ben onun yanında çok rahatız.Çok teşekkür ederim.İyi ki tanımışım, iyi ki oğluma abla olmuş, iyi ki bana da bir dost olmuş.
2,5 yaşındaki oğlum için destek aldık biz kendisinden, bir arkadaşım da kızı için danışıyor Ceren Hanım'a.Onun tavsiyesi üzerine görüştük. Sabahları işe erken gittiğim için oğlum babayla beraber okula gitmek zorunda kalıyordu. Babamızda da öfke kontrol problemi var.Okula gitmek istemediğinde direniyor, üzerini giymek istemiyor.Bu yüzden de okuldan soğuyor, babayla aralarında çatışmalar yaşanıyordu. Babamız da bir anne gibi tolere edemiyordu onu. Ceren Hanım'ın değerli tavsiyeleri sayesinde ben de kendimi geliştirdim, babada da olumlu anlamda sakinleşmeler oldu. Şu an iş değişikliğim sebebiyle hep beraber çıkıyoruz evden, o yüzden bir problem kalmadı. İhtiyacı olan annenin yanında olmasıydı galiba. Ama Ceren Hanım'ın da çok faydası oldu, 3-4 seans devam ettik.Daha çok babamızın öfke problemi için devam etmesi gerekiyordu ama onu da aştık zaten. Ceren Hanım yeni bir pedagog olmasına rağmen çok desteği oldu bize. Ilımlı ilgili bir kadın, dediğim gibi uzmanlığında yeni olmasına rağmen gayet başarılı.
Bu bir ön görüşme idi...kızımın ergenlik süreci ve bu esnada aile yaşantımızın ve okul başarısının korunması adına işbirliği yapmaya karar verdik. Güleryüzü, başarılı tespitleri ve kızıma yaklaşımı ile olumlu izlenim bıraktı.
Bir tavsiye üzerine kendisiyle iletişime geçtim. Henüz tek seans aldım. Çok yoğun çalıştığım için yoğun iş stresi yaşıyorum ve bu konuda yardımını almak istedim. İlk seans için iyi bir dinleyiciydi ve çok rahatlattı beni. Oldukça güven verdi bana. Daha çok yeniyim ama anlaşıldığımı hissetmek çok güzeldi. Devam etmeyi düşünüyorum.
Ceren Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Çevik, Psikoloji. Size Ceren Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Online Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Destekleyici Psikoterapi, Online Danışmanlık, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı, Psikoterapi, Aile Terapisi.
Ceren Çevik adresi nerede?Ceren Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy mahallesi, Kaşaneler sokak No:31-33 Fırat Apartmanı Kat:3 No:12, İstanbul
- Erenköy Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi Çelebi Sokak No:15 Çadırlıköşk Apartmanı Daire:2 Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceren Çevik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceren Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceren Çevik hangi dilleri konuşuyor?Ceren Çevik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Çevik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ceren Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu