Diyetisyen Randevusu
Sporcu Beslenmesi
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
ed...a
Uzun yıllarca hep kilo problemim vardı özellikle psikolojik olarak takıntılıydım Ceren Hanım bu süreç boyunca o kadar çok destek oldu ki bana uzun yıllarca aşamadığım yeme bozukluğumu Ceren Hanımla yendim işinde en iyisi destekleri için minnettarım her şey için çok teşekkür ediyorum.
z....c
Ceren Hn a başvurmadan önce hamur işi ve tatlıları, aburcuburları azaltarak 78 kg dan 72 kg a kadar düşmüştüm. Fakat 72 de takılı kaldım uzunca süre. Bu esnada bir beslenme uzmanından destek almam gerektiğini anladım. Ve hemen sevgili diyetisyenim Ceren Demir ile iletişime geçtim. İyi ki de bu sürece birlikte başlamışız. Covid döneminden olduğumuzdan ve evimin kliniğe uzak olmasından dolayı online olarak süreci ilerlettik. Ben 3. Seansta pes ediyordum ki Ceren hn beni başaracağıma inandırdı ve sonrasında daha da büyük azimle sürece devam ettim. İyi ki beni motive etmiş, iyi ki beni başaracağıma inandırmış. Eğer ben diyeti o an bıraksaydım eminim üzerine kilo bile eklenmişti. 72 ile başladığımız diyet ve sağlıklı beslenme sürecini 63 ile tamamladık. 2.5 ay da kilo koruma sürecimizin ardından diyetisyenim beni sertifika ile onurlandırarak mezun etti Kendisine seanslardaki güler yüzü için, beni hep motive tuttuğu için, inancımı kaybetmememi sağladığı için, bana salata yeme alışkanlığı kazandırdığı için, içtiğim su miktarını daha da arttırdığı için, beni aburcuburlardan soğuttuğu için, yasak kelimesi kullanmadan canım istediği şeyden az da olsa yiyerek kilo vermemi sağladığı için, özgüvenimi yeniden kazanmamı sağladığı için, gardrobumdaki bir sürü büyük beden kıyafetlerden beni kurtardığı için, çevremdekilerin beni taktir etmesini sağladığı için..... daha ne diyebilirim ki. Herşey ama herşey için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kilo vermek isteyenler, sağlıklı beslenmeyi hayat standardı haline getirmek isteyenler hiç düşünmeden ve başka diyetisyen araştırmadan hemen Ceren Hn a başvurabilirler Bu arada ben daha önce farklı bir diyetisyen ile yola çıkıp, diyetisyenin sert tavırları ve yaklaşımları sebebiyle, sürekli yasaklar koyması sebebiyle süreci yarıda bırakmış biriyim Herkese bol şans.
le...a
Ceren hanım ile görüşmelere başladığım süreçten itibaren kendimde büyük değişimlere şahit oldum. İlk başta özgüvenim ve öz şefkatim arttı sonra ruhum sonra karnım doydu. Donanımlı bilgileriyle ruhumu doyurdu ruhum doydukça bende doydum az yiyip öz yemeği öğrendim. Hiç bi şekilde kısıtlama getirmedi bana her zaman yanımda oldu ve güzel bi süreci güzel sonuçlarla tamamladık.. İyiki bu yolu onunla yürümüşüm…
Defalarca diyete girip çıkmış biri olarak sonunda bu döngüden kurtuldum. Bana hayatım boyunca uygulayabileceğim sağlıklı beslenmeyi öğrettiği için Cerenciğime çok teşekkür ederim. Ayrıca insana kendini çok değerli hissettiriyor
si...k
Sabırla benimle ilgilendiğiniz için ve kısa sürede kilolarımdan kurtulmama vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim.Ayrıca klinik tasarımı çok güzel ve konumu çok merkezi bir yerde.
a ...y
Ceren hanım güler yüzüyle enerjime enerji kattı ve diyette vermiş olduğu motivasyonla diyet sürecim çok güzel geçti sonumda 60lı kiloları görebildim Ceren hanım alanında çok başarılı bir diyetisyen İyi ki yolumuz onunla kesişti..
f....t
Senelerdir her pazartesi başlayıp 2-3 gün devam ettirebildiğim diyetlerimi, bir ömür boyu sürecek olan sağlıklı yaşam şekline dönüştüren Ceren hanıma teşekkürü bir borç biliyorum
ay...e
Büyük ilgi ve büyük özenle tüm detaylarına kadar aydınlatan doktor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Çok memnunum 1 hafta oluyor diyete başladığım. Ekmeği çok seven biriydim. Sayenizde ekmeği bıraktım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Tekrardan teşekkür ederim.
m....d
Ceren Hanım ile diyet sürecimiz uzun süredir devam ediyor. Bu süreçte gerek motivasyonuyla gerekse güzel bilgileriyle bana hep destek oldu Çok güzel ve kalıcı kilolar verdim artık dolabımda bana olmayan ve giyinmek istediğim kıyafetlerimin bana olmasını sağladığı için çok teşekkür ederim kendisine. Ayrıca güler yüzüyle yaşam enerjinizi artırıyor
Ceren Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Demir, Diyetisyen. Size Ceren Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Ceren Demir adresi nerede?Ceren Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış mah. Lozan sk. Yükselenpark Bulvar 1 Sitesi B Blok No:8 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Demir hangi dilleri konuşuyor?Ceren Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ceren Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler