Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Vbac(Sezeryan Doğum)
ş.....
Hamileliğimin başından tanıştım Ceren hocayla çok ilgili ve sıcakkanlı. Ne zaman mesaj atsam anında dönüş yaptı. Her zaman yanımdaydı. Erken doğum riskim oldu hastanede yattım herşeyi hassasiyetle yaptı. Ve süreci atlattım. 2 hafta önce sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Doğum sürecinde de herşeyi titizlikle yürüttü. İşini çok severek yaptığı o kadar belli ki. İyiki Ceren hoca ile geçirdim bu süreci.
n....s
Ceren hocam ilk olarak bartolin bezi ameliyati yapmıştı bana. Sonrasında iki kızımın dogum sürecinde hep yanımdaydı kendisi çok disiplinli guleryuzlu işini severek ve hakkıyla yapan bir doktor 6 yıllık doktorum iyiki var canım hocam
Ceren Dinçer Ata isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Dinçer Ata, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ceren Dinçer Ata tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Doğum Kontrol, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Vbac(Sezeryan Doğum), Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Doğum, Normal Doğum, Kanserde kadın cinsel sağlığı.
Ceren Dinçer Ata adresi nerede?Ceren Dinçer Ata şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Dinçer Ata isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Dinçer Ata online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Dinçer Ata isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Dinçer Ata, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceren Dinçer Ata isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Dinçer Ata bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Dinçer Ata ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Dinçer Ata hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ceren Dinçer Ata hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Mezitli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları