ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Progresif Kas Gevşeme Tekniği
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Şema Terapi
Merhaba, ben psikolog Ceren Fırıncı. Klinik psikoloji alanında uzun yıllar boyunca çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle çalışarak deneyim kazandım. Psikoloji eğitimimi Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladım ve ardından TED Üniversitesi’nde iki farklı yüksek lisans programında eğitim alıp, mezun oldum: Klinik Psikoloji ve Gelişim Odaklı Klinik Çocuk & Ergen Psikolojisi. Bu süreçte birçok önemli eğitim ve süpervizyon fırsatı edindim, bu da bana mesleki olarak kendimi sürekli geliştirme imkânı sağladı.
Uzmanlık Alanlarım:
Çalışmalarımda hem çocuklar ve gençlerle hem de yetişkinlerle çeşitli konularda terapi hizmeti veriyorum. Danışanlarımın ihtiyaçlarına göre psikodinamik psikoterapi, yönlendirmesiz oyun terapisi, şema terapi ve EMDR travma terapi gibi yaklaşımları uyguluyorum. Çocuk ve ergenler ile çalışırken kaygı, depresyon, öfke kontrolü, davranış problemleri, kardeş kıskançlığı, yeme ve uyku sorunları gibi pek çok konuda destek sağlıyorum. Yetişkinlerle ise kaygı, depresyon, özgüven sorunları, travmalar ve ilişkisel zorluklar gibi alanlarda çalışıyorum.
Çalışma Günlerim:
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri terapi hizmeti vermekteyim.
Şu anda Anima Psikoloji’nin kurucu ortaklarından biriyim ve burada danışanlarıma destek sunuyorum.
Mesleki Eğitimlerim ve Sertifikalarım:
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalıştığım süreçte aldığım eğitimler arasında şunlar yer alıyor:
• Yetişkinlere Yönelik Eğitimler:
• EMDR I. Düzey Temel Eğitimi
• Şema Terapi Temel Düzey Eğitimi
• Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT)
• Psikodinamik Terapi Eğitimi
Uyguladığım Testler:
• WISC-IV Zekâ Testi
• Özgül Öğrenme Güçlüğü Testi
• Moxo Dikkat Testi
Ceren hanım ruhuma kalbime dokundu bı sure daha iyileşme sürecimde desteğine ihtiyacım var
ba....
Kızımın sığındığı liman oldu Ceren hanım. Hem iş disiplini ve profesyonelliği hem de tecrübesiyle çok zor ve bizim için nerdeyse umudumuzun tükendiği anları birlikte aştık ve çok güzel yerlere geldik gerçekten. Randevuları konusunda ister kurumda yüzyüze ister online olsun çok dakik gerçekten. Kliniğin ulaşımı kolay ve konumu da çok güzel. Kızımın sağlıklı bir şekilde ergenlik dönemini tamamlaması için daha uzun zamanlar Ceren hanımla birlikte yol olacağımızı umuyorum.
i̇...m
Ceren Hanım sayesinde birçok konuda kendimi daha iyi ve özgüvenli hissetmeye başladım. Anlayışlı tutumu güven verdi, işini çok güzel yapan bir terapist. Onunla terapi süreci geçirdiğim için mutluyum
4 yıldır devam eden terapi sürecim var. Ceren hanımın meslek etiği,bana karşı olan tutumu,çoğu zaman benim hatırlamadığım detayları bile hatırlayışı,ne yaşarsam yaşayayım o güvenli alanımda bunu çözebileceğim güveni bana çok iyi geldi. Çocukluk travmaları ve istismar ile başlayan terapi sürecim daha kötü kayıplarla devam etti ve bu süreçte bunları atlatabilmekte Ceren hanımın sakinliği, detaylı açıklamaları ve özellikle sadece hazır hissettiğim anlarda travmalarıma inmemiz bana çok yardımcı oldu. Sorunlarımı tamamen hallettikten sonra bile terapiye devam etmeyi düşünüyorum.
Uzun süredir Ceren hanımla terapi seanslarımız devam etmekte. Sürecimin başladığı günden bugüne oldukça ilerleme kaydettiğimi, kendisinin bana çok iyi geldiğini belirtmek isterim
ç.....
2022’nin son zamanlarında kendisiyle bu sürece başlamam hayatım için aldığım en doğru kararlardan biri.Profesyonel olmasının yanı sıra samimiyetini de her zaman hissettiriyor.Bir çok problemde bana yardımcı oldu ve hala da olmaya devam ediyor.İyi ki var :)
Ceren Fırıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Fırıncı, Psikoloji. Size Ceren Fırıncı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi.
Ceren Fırıncı adresi nerede?Ceren Fırıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe Mh. 1453 Sk. No: 1 D: 7 7. Eyiler Apartmanı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Fırıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceren Fırıncı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceren Fırıncı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Fırıncı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Fırıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Fırıncı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Fırıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ceren Fırıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceren Fırıncı hangi sigortaları kabul ediyor?Ceren Fırıncı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar