Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Ceren Güler; 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden, 2024 yılında ise Kapadokya Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokul Dil ve Konuşma Terapisi tezli yüksek lisans bölümünden mezun olmuştur.

PROMPT uygulayıcı sertifikası vardır. EROT - TEDİL - TODİL testleri uygulayıcı sertifikaları da vardır.

Eğitim hayatım boyunca çeşitli rehberlik araştırma merkezlerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, özel ve devlet hastanelerinde, özel dil ve konuşma kliniklerinde staj yapmıştır.

Mesleki bilgilerine katkı sağlamak için birçok kongre, seminer ve eğitimlere katılıp 11. Uluslararası Dil ve Konuşma Kongresi’nde lisans bitirme projesinin sözlü bildirimini sunmuştur.

Ceren Güler, Çocuk Dil Konuşma Merkezi ve Özel Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet vermektedir.

Kuzeykent Mahallesi, Flex Ofis, 3115 Sokak K: 4 D: 13, Yenişehir, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Gecikmiş Konuşma Terapisi

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Ceren Öğretmen; tecrübeli,bilgili,enerjisiyle son derece ilgili ve güven veren öğretmendir. Oğlum bir buçuk yıldır terapi görüyor ilk gün ile şu zamana kadar ki süreçte karşılaştırma yaparsak bir mucize gibi gerçekleşti.Tek kelime "ANNE" derdi ve hiç bir ortamda iletişim kurmazdı.Ceren Hocamın desteği ile verdiği ödevlere uyarak çok iyi sonuçlar ile karşılastım. İşini zevkle yapıyor.Bir anda çaresizliğe kapıldım bir umut kapısı diyebilirim.Karazsız içinde olup da belki olmaz diye düşünürseniz emin olun ki Ceren Öğretmeni kaçırmamanızı tavsiye ederim.İyi ki karşılaşmışız.Sonsuz başarılar dilerim.

Oğlum bir buçuk yaşındayken gece evim yandı ve oğlum da yangında kaldığı için konuşamaz hale geldi. Bir yıl bekledim ve hiç konuşmadı. En son kurumda Ceren öğretmenle tanışıp aldığımız dil eğitim dersinden sonra oğlum konuşmaya başladı ve şu an çok iyiyiz. Ceren Hanım çok başarılı bir öğretmen. Herkese tavsiye edeceğim bir öğretmen. Onun 2 yıldır oğluma verdiği eğitimden dolayı çok gurur duyuyorum.

İki yıldır Ceren Hanım'dan seans alıyoruz. Kızımda konuşma bozukluğu var, sınırlı sayıda kelimesi vardı, cümle kuramıyordu. Çok disiplinli ve sıkı bir çalışma ile şimdi kızım kelime hazinesi çoğaldı, uzun cümleler kurabiliyor. Hala eksik harflerimiz var, seanslarımız devam ediyor. Ama kızım kendini çok iyi ifade ediyor artık. Ceren Hanım her seans bittiği zaman mutlaka neler yaptığını anlatır, evde nasıl bir yol izleyeceğimi söyler. Çalışma defterimiz de var. Bazen derste çektiği videoları gönderir, eksik olan harflere yönelik evde ne yapmam gerektiğini öğretir. Kızımın hastalığı genetik kromozomla ilgili, ona rağmen çok iyi gelişti. Ceren Hanım bizim hayatımıza girdiği için onu tanıdığım için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dkt. Ceren Hanım'la çocuğumun çıkaramadığı sesleri fark ettikten sonra bir arkadaş aracılığıyla tanıştım. Alanında çok uzman ve işini çok kaliteli yapan, çok tatlı bir hocamızı. Çocuğu m severek, isteyerek gidiyordu. Çok kısa sürede çok yol katetti, çocuğumun sıkıntısı yok denecek kadar gitti. Desteğinden dolayı çok mutluyum.

Biz dil ve konuşma problemimiz olduğunu öğrendik. Okulu daha önceden biliyorduk ve iki yıl önce başladık. Şansımıza, Ceren hoca çıktı ve bize çok iyi geldi, hemen hemen konuşmamız çözüldü. Biz çok memnunuz, çok seviyoruz.

Ceren öğretmenimizi Nisan ayından beri tanıyoruz. Oğlumda konuşma geriliği vardı, bu yüzden tanışma fırsatı bulduk. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Ç

Ceren hocamızla yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz. Çok memnunuz. Üçüncü yılımıza girdik, çok ilerleme kaydettik. İlk etapta çocuğumun tek tük kelimesi vardı. Şu anda kendini ifade edebiliyor, tek tük kelimelerde sıkıntı var. O da eskisi gibi konuşmaya çalışıyor, yoksa o kelimeleri tekrar yaptırdığımızda gayet güzel çıkarıyor. Şuana kadar çok güzel geçti. Ceren hocamızla başarılarının devamını diliyorum.

Okula başladığımız ilk gün ürkek adımlarla sınıfa girdik ve o ilk an Ceren Hocam'la tanıştık. Sevgi dolu kucaklaşması bizi mutlu etti. Oğlum 3. sınıf olmasına rağmen çoğu şeyleri bilmiyor, konuşmakta zorluk çekiyordu. Konuşmasında birçok şey anlaşılmıyordu. Süreçte çocuğumun derslerinde kısa sürede artış gözlemledik. Kurucu öğretmenim Ceren Hocam'ın ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldık. İlkokul hocamız bile oğlumdaki farkı değişimi anladı. Böyle güzel bir eğitimde hizmet verdiği için Ceren Güler Hocam'ı tavsiye ederim. İyi ki varsın Ceren Güler...

Ceren Hanım'ı ilk tanıdığımız zaman oğlum hiçbir şekilde bir kelime kullanmamıştı. Ceren Hanım'la ilk 1-2 haftadan sonra 3 haftada çok şükür çocuğum iki kelime kullanmaya başladı ve şu an susturamıyorum. Ceren Hanım'ın hem eğitimci bir hoca olarak hem de bir aile, bir abla, bir arkadaş olarak benim oğluma çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Ceren Hanım iyi ki var, iyi ki tanımışız. Herkese de Ceren Hanım'ı tavsiye ediyorum.

Benim kızımın dil ve konuşma bozukluğu vardı ama Ceren Güler hocamız sayesinde bu süreci çok iyi aştık ve kızım artık kendini çok iyi ifade edebilecek kadar dili baya gelişti. Ceren Güler hocamızın güler yüzünden ve ilgi alakasından dolayı çok memnun kaldık.