Ceren Kapusuz, 2017 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans döneminde Balıklı Rum Hastanesi ve Dolunay Danışmanlık Merkezinde stajyer psikolog olarak görev almıştır. 2018 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansına başlamış aynı zamanda Umut Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde göreve başlamıştır. Yüksek Lisans dönemi boyunca Evlilik - Çift Terapisi, Cinsel Terapi ve Boşanma terapisi eğitimlerini tamamlamıştır.

Samsun Medibafra Hastanesi'nde 4 yıldır görev almaktadır. Şu an Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kabul ve Kararlılık Terapisi ile çocuk, ergen, yetişkin ve aile danışmanlığı yapmaktadır.

Sertifikalar:

Evlilik-Çift- Boşanma Terapisi
Ölüm ve Yas Terapisi
MMPI Kişilik Testi
Çocuk Gelişim Testleri

Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN, Atakum, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +56 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN, Samsun

Konum: Çözüm Odaklı Terapi

ceren hanım sayesinde aşamam dediğim birçok şeyi aştım, dikkatli bir şekilde dinleyip çok fazla şeyin farkına varmamı sağladı. ilgisi olsun çözümleri olsun her şey o kadar iyi hissettirdi ki, onunla terapi gördüğüm için şanslı hissediyorum. hayatımdaki şeylerin güzel yönde değişmesine yardımcı oldu

Konum: Bireysel Terapi

6 yıl boyunca piskolajik tedavi gördüm Ceren Hanım bana inanmami sağladı. Benliğimi unutmuşken bana bir umut ve ışık verdi. Alanında uzman aşırı ilgili samimi ve güvenilir başarılı bir Uzman. Keske daha önce tanisaydim 6 yilim çöp oldu. Ceren Hanımın desteği sayesinde uzun yıllardır bırakmak isteyip birakamadigim ilaclarimi çok kisa bir süre içerisinde kolaylıkla bıraktım. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ediyorum..

Ş
Konum: Randevu

Ceren hanımla çok fazla kaygı, anksiyete yaşadığım bir dönemde tanıştık. Bana çok yol gösterici oldu. Oldukça ilgiliydi. Hala devam ediyoruz . Terapi uzun bir süreç. Her şey güzel gidiyor.

Konum: Bireysel Terapi

Hayatıma Bundan tam 5 yıl önce dokundunuz ve o günden bu yana çok şey değişti. Bana kendimin ne kadar değerli olduğunu hatırlattınız. Bana olan desteğiniz ve kattığınız her şey minnettarım. İyi ki varsınız.

Konum: başka bir yer Diğer

Tedaviye başladığımdan itibaren hep desteğini gösterdi şuanda ki ben daha farklı bir ben oldum kendimi bu süreçte yeniden keşfettim. Hayatıma tekrardan renkli hâle getirebileceğimin yolunu gösterdi.

Konum: Randevu

Ceren Hanım’dan uzun zamandır danışmanlık almaktayım.Yaklaşık 3 yıldır terapistimdir.Beraber çok yol kat ettiğimizi ve gerçekten gelişme gösterdiğimi hissediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Ceren Hanım yeni hayatımda en güçlü rolü üstlenmiştir.En azından benim için öyle. Çok zor bir dönemden geçerken tanışmıştık kendisiyle ve bu dönemde arkama baktığımda kırık dökük bir enkaz görüyordum. Ceren Hanım ile bunların hepsini birer birer temizleyip yaşanmış tecrübelere çevirdik. Ağlama krizleri ile başlayan terapilerimiz, yavaş yavaş daha net konuşmalara yerini bırakmıştı. Sonrası, geçmişle kurulan sağlıksız bağları koparıp yeni bir sayfaya geçişimizle başlamıştı. Ve en önemlisi 33 yaşımda kendimi keşfetmem konusunda müthiş bir yol arkadaşlığıydı. Ne kadar seanslarımız seyrekleşse de artık her konuda kendisiyle konuşup sohbet etmek benim için çok anlamlı ve değerli.

Randevu doğrulandı
Konum: Randevu

Yas sürecimle ilgili Ceren hanıma gitmiştim. Çok ilgili, işinin ehli bir terapist. Oldukça fazla ilerleme kaydettim.