Samsun Medibafra Hastanesi'nde 4 yıldır görev almaktadır. Şu an Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kabul ve Kararlılık Terapisi ile çocuk, ergen, yetişkin ve aile danışmanlığı yapmaktadır.
Sertifikalar:
Evlilik-Çift- Boşanma Terapisi
Ölüm ve Yas Terapisi
MMPI Kişilik Testi
Çocuk Gelişim Testleri
Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN, Samsun
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Louisa Duss
Masal Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sanat Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
m....y
ceren hanım sayesinde aşamam dediğim birçok şeyi aştım, dikkatli bir şekilde dinleyip çok fazla şeyin farkına varmamı sağladı. ilgisi olsun çözümleri olsun her şey o kadar iyi hissettirdi ki, onunla terapi gördüğüm için şanslı hissediyorum. hayatımdaki şeylerin güzel yönde değişmesine yardımcı oldu
be...
6 yıl boyunca piskolajik tedavi gördüm Ceren Hanım bana inanmami sağladı. Benliğimi unutmuşken bana bir umut ve ışık verdi. Alanında uzman aşırı ilgili samimi ve güvenilir başarılı bir Uzman. Keske daha önce tanisaydim 6 yilim çöp oldu. Ceren Hanımın desteği sayesinde uzun yıllardır bırakmak isteyip birakamadigim ilaclarimi çok kisa bir süre içerisinde kolaylıkla bıraktım. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ediyorum..
ş.....
Ceren hanımla çok fazla kaygı, anksiyete yaşadığım bir dönemde tanıştık. Bana çok yol gösterici oldu. Oldukça ilgiliydi. Hala devam ediyoruz . Terapi uzun bir süreç. Her şey güzel gidiyor.
em...
Hayatıma Bundan tam 5 yıl önce dokundunuz ve o günden bu yana çok şey değişti. Bana kendimin ne kadar değerli olduğunu hatırlattınız. Bana olan desteğiniz ve kattığınız her şey minnettarım. İyi ki varsınız.
f.....
Tedaviye başladığımdan itibaren hep desteğini gösterdi şuanda ki ben daha farklı bir ben oldum kendimi bu süreçte yeniden keşfettim. Hayatıma tekrardan renkli hâle getirebileceğimin yolunu gösterdi.
Ceren Hanım’dan uzun zamandır danışmanlık almaktayım.Yaklaşık 3 yıldır terapistimdir.Beraber çok yol kat ettiğimizi ve gerçekten gelişme gösterdiğimi hissediyorum.
se...n
Ceren Hanım yeni hayatımda en güçlü rolü üstlenmiştir.En azından benim için öyle. Çok zor bir dönemden geçerken tanışmıştık kendisiyle ve bu dönemde arkama baktığımda kırık dökük bir enkaz görüyordum. Ceren Hanım ile bunların hepsini birer birer temizleyip yaşanmış tecrübelere çevirdik. Ağlama krizleri ile başlayan terapilerimiz, yavaş yavaş daha net konuşmalara yerini bırakmıştı. Sonrası, geçmişle kurulan sağlıksız bağları koparıp yeni bir sayfaya geçişimizle başlamıştı. Ve en önemlisi 33 yaşımda kendimi keşfetmem konusunda müthiş bir yol arkadaşlığıydı. Ne kadar seanslarımız seyrekleşse de artık her konuda kendisiyle konuşup sohbet etmek benim için çok anlamlı ve değerli.
e....o
Yas sürecimle ilgili Ceren hanıma gitmiştim. Çok ilgili, işinin ehli bir terapist. Oldukça fazla ilerleme kaydettim.
Ceren Kapusuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Kapusuz, Psikoloji. Size Ceren Kapusuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Ceren Kapusuz adresi nerede?Ceren Kapusuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Kapusuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceren Kapusuz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceren Kapusuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Kapusuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Kapusuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Kapusuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Kapusuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ceren Kapusuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceren Kapusuz hangi sigortaları kabul ediyor?Ceren Kapusuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.