Lise öğrenimimi Bursa Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladım.
2013 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde lisans programına başladım.
2018 yılında lisans eğitimini tamamladım ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık (DUS) sınavına girdim.
2019 yılında Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Bölümününde uzmanlık eğitimine başladım.
2022 yılında uzmanlık eğitimimi tamamladım.
2022-2023 yılları arasında Dt Group Clinics’te çalıştım.
2023’ten itibaren Lotus Office’de kendi muayenehanemde hasta kabulüne devam etmekteyim.

2021 yılında (3-4 Eylül) Hipokrat’ın 7. Uluslararası Bilimsel Kongresine ‘Covid-19 Pandemi Sürecinde Çocuklarda Beslenme Alışkanlıkları ve Anksiyete Seviyesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi’ başlıklı sözlü sunumla katıldım.

Uzm. Dt. Ceren Karaoğlu Muayenehanesi
Konak, Lotus Plaza, 1. Badem Sk. No:26A A Blok, 3. Kat 36 numara, 16130 Ni̇lüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa

Konum: Uzm. Dt. Ceren Karaoğlu Muayenehanesi Randevu

6 yaşındaki kızım bir daha asla dişçiye gitmeyeceğini söylüyor! Üst çene en arka dolgu yapılırken kızımın korkmasının üzerine yüksek ses ve elle zorla ağzını açma müdehalesi oldu.

Konum: Özel DT Group Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Harika bir doktor. Samimi ve çok profosyonel biri. Gelmek için gün sayıyorum. Diş tedavisini onunla sevdim. Bugün iki dişimi çektirdim ve gerçekten hiç bir doktora değişmem. Çok profosyenel. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Mükemmelliği anlatılamaz. Herkes hiç tereddüt etmeden kesin olarak getirsin çocuğunu.cok memnunuz

Konum: Özel DT Group Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

dr hanımı internetten araştırırken buldum..kızımın ilk diş muayenesi olmasına rağmen çok memnun kaldık..kızım ikinci dolgusuna koşarak gitti..daha da gidicez işimiz bitmedi...benim için önemli olan kızımla iletişimiydi..ve kızım çok mutlu elinize emeğinize sağlık..herkese tavsiye ederim..

Konum: Özel DT Group Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

7 yaşındaki kızıma 4 tane dolgu yaptı kızım gidip geliyor aynada dolgularına bakıyor . Kızımı geceleri uyutmayan ağrıları dindi kızım muayenelerine gitmek için can atıyor artık . Doktorumuz Ceren hanıma çok teşekkür ederiz bizimle böylesine güzel ilgilendiği için herkese tavsiyemizde