Uzm. Dt.
Ceren Karaoğlu
Diş Hekimi,
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Bursa 1 adres
2013 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde lisans programına başladım.
2018 yılında lisans eğitimini tamamladım ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık (DUS) sınavına girdim.
2019 yılında Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Bölümününde uzmanlık eğitimine başladım.
2022 yılında uzmanlık eğitimimi tamamladım.
2022-2023 yılları arasında Dt Group Clinics’te çalıştım.
2023’ten itibaren Lotus Office’de kendi muayenehanemde hasta kabulüne devam etmekteyim.
2021 yılında (3-4 Eylül) Hipokrat’ın 7. Uluslararası Bilimsel Kongresine ‘Covid-19 Pandemi Sürecinde Çocuklarda Beslenme Alışkanlıkları ve Anksiyete Seviyesinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi’ başlıklı sözlü sunumla katıldım.
Konak, Lotus Plaza, 1. Badem Sk. No:26A A Blok, 3. Kat 36 numara, 16130 Ni̇lüfer/Bursa, Bursa
Uzm. Dt. Ceren Karaoğlu Muayenehanesi
g....s
6 yaşındaki kızım bir daha asla dişçiye gitmeyeceğini söylüyor! Üst çene en arka dolgu yapılırken kızımın korkmasının üzerine yüksek ses ve elle zorla ağzını açma müdehalesi oldu.
se...a
Harika bir doktor. Samimi ve çok profosyonel biri. Gelmek için gün sayıyorum. Diş tedavisini onunla sevdim. Bugün iki dişimi çektirdim ve gerçekten hiç bir doktora değişmem. Çok profosyenel. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Mükemmelliği anlatılamaz. Herkes hiç tereddüt etmeden kesin olarak getirsin çocuğunu.cok memnunuz
ar...
dr hanımı internetten araştırırken buldum..kızımın ilk diş muayenesi olmasına rağmen çok memnun kaldık..kızım ikinci dolgusuna koşarak gitti..daha da gidicez işimiz bitmedi...benim için önemli olan kızımla iletişimiydi..ve kızım çok mutlu elinize emeğinize sağlık..herkese tavsiye ederim..
7 yaşındaki kızıma 4 tane dolgu yaptı kızım gidip geliyor aynada dolgularına bakıyor . Kızımı geceleri uyutmayan ağrıları dindi kızım muayenelerine gitmek için can atıyor artık . Doktorumuz Ceren hanıma çok teşekkür ederiz bizimle böylesine güzel ilgilendiği için herkese tavsiyemizde
Ceren Karaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Karaoğlu, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Ceren Karaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ceren Karaoğlu adresi nerede?Ceren Karaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lotus Plaza, 1. Badem Sk. No:26A A Blok, 3. Kat 36 numara, 16130 Ni̇lüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Karaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Karaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceren Karaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Karaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Karaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Karaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ceren Karaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri