Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Bölüm’ünde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Klinik Psikoloji (İngilizce) Programında " Ayrışma bireyleşme süreçleri ile ortoreksiya nevroza arasındaki ilişki: kırılgan narsisizm aracı rolü" konulu tez çalışması ile yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi bir parçası olarak psikodinamik ekolde eğitim ve süpervizyon süreçlerini tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimim kapsamında grup süpervizyonunu Prof Dr Hakan Atalay ve Dr Öğr Üyesi Ezgi Soncubüyükişcan ile bireysel süpervizyon sürecini Klinik Psikolog Zeynep Koçak ile yürütmüştür. Yüksek lisans eğitimime devam ederken Prof. Dr Doğan Şahin’den Psikodinamik Temel Eğitimi ile Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Borderline Kişilik Örğütlenmesinde Akatarım Odaklı Dinamik Psikoterapi eğitimlerini tamamlamıştır. Yüksek lisan eğitimin sorunsında bireysel süpervizyon sürecimi Klinik Psikolog Melis Kısmet ile yürütmüştür. Temel Varoluşçu Analiz Eğitiminin ilk yıllını tamamlamış bulunmaktaıdır. Dinamik Psikoterapide İleri Düzey Teknik Becerileri Eğitimine devam etmektedir. Şu anda zamanda aktif olarak ergen (15 yaş ve üzeri) ve yetişkinlerle bireysel psikodinamik yönelimle seanslarını İngilizce ve Türkçe dillerinde yürütmektedir.

Bostancı Çağlar Sk. No:5/2, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +14 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ceren hanım ile 3 seneden fazla süredir terapi sürecimde birlikte çalışıyoruz ilk başvurduğumda kaygımı yönetmekte zorlandığım için başvurdum. Sürecin devamında zorlandığım diğer alanlar depresif yanlarım, ilişkilerde koymakta zorlandığım sınırlar, özdeğerim, varoluşuma dair duyduğum kaygılar, anlamsızlık gibi pek çok konu üzerinde durduk. Hissettiklerim ve davranışlarımdaki pek çok katmanı birlikte keşfettik. Kendimi zor bir danışan olarak nitelendirebilirim doğrusu ve Ceren hanım sabırla beni hep dinledi ve sorduğu sorular yaptığı yorumlarla bende yerini bile bilmediğim yerlere dokundu. Şu anda kendimi ruhsal olarak daha dayanıklı ve esnek hissediyorum eski endişelerimle başa çıkabiliyorum. Kendisi çok destekleyici ve kapsayıcı bir terapist. Gönül rahatlığıyla herkese öneririm.