Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Periodontoloji Randevusu
Periodontoloji Randevusu
Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Mesleki çalışmalarında ağırlıklı olarak; implantoloji, periimplant hastalıklar, periodontal plastik cerrahi, dişeti hastalıklarının tedavisi ve gummy smile tedavisi üzerinde yoğunlaşmıştır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Ceren Kütük adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ceren Kütük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Kütük, Periodontoloji. Size Ceren Kütük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontoloji Randevusu, Randevu.
Ceren Kütük adresi nerede?Ceren Kütük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi No:102/D Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Kütük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Kütük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Kütük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Kütük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceren Kütük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Kütük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Kütük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar