Turna Ceren Mernekli, 2021 yılında Yaşar Üniversitesi Psikoloji bölümünden (%100 ingilizce) mezun olmuştur.
Şu anda İstanbul Kent Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.
Aynı zamanda halen İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesinde Çocuk Gelişimi bölümü okumaktadır.
Lisans eğitimi boyunca çeşitli klinikler ve anaokullarında stajyer olarak görev alan Turna Ceren Mernekli, lisans eğitimi süresince ve sonrasında aldığı eğitimler ve katıldığı seminerler ile mesleki gelişimine katkı sağlamıştır.

MMPI Uygulayıcı Eğitimi, Kapsamlı Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Çocuk Resimleri Analizi Eğitimi, TAT & CAT ve Projektif Çizim Testleri Eğitimi olmak üzere çeşitli test eğitimleri almıştır.

Terapilerinde Bilişsel Davranışçı Terapi tekniklerini kullanan Turna Ceren Mernekli, Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar’dan aldığı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Aynı zamanda Nilüfer Devecigil tarafından aldığı Deneyimsel Oyun Terapisi ve Nevin Dölek tarafından aldığı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi ile Kriz ve Yas Danışmanlığı ve eğitimlerini de başarıyla tamamlamıştır.

Danışanlarına hem online hemde İzmir/Bostanlı’da yüz yüze seans desteği sağlamaktadır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Makaleler

K
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Ceren hanimla ozguven dusuklugum ve toplum önünde ki çekingenligim ile ilgili calismaya basladik. 3-4 seansta bile gruplar icindeki tavrim ve dusuncelerimi ifade edis seklim degisti. Seanslarimiz kalici sonuçlar elde edebilmem adina devam ediyor. Kendisine minnettarim

Ceren Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Başvurma sebebim genel bir motivasyonsuzluk hissetmem ve kendimi uzun süredir kötü hissetmem. Ceren hanımla henüz iki kere görüşme fırsatım oldu ancak görüşmeye devam etmeyi düşünüyorum. Ceren hanımın danışmanlığının bana iyi geldiğini düşünüyorum. Ceren hanımın en çok bi şeyi iyi ifade edemesem de beni anlaması ve bunu hissettirmesini beğeniyorum. Arkadaşlarıma da danışmanımdan bahsettiğimde görüşme ayarlamayı düşünenler oldu. Çevreme de tavsiye ediyorum.

Çok teşekkür ederim..

Ceren Hoca'yı sosyal medyadan buldum. Kendimle içsel problemlerim vardı.
Şuanda çok güzel bir tedavi sürecim var atlatamam sandığım konularda ceren hanım çok yardımcı oldu kendimle yüzleşmemi sağladı. Hayata bakışımı değiştirdi. Ceren hanımı tavsiye ederim

Psk. Ceren Mernekli

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, ne mutlu bana..

Benim panik atağım ve kaygılarım vardı. Kendisi çok pozitif olduğu için beni çok rahatlattı 6 seans görüştüm ve görüşmeye devam edeceğim. Kendisini sosyal medyadan buldum ve çok da memnunum

Çok teşekkür ederim…

Ceren hanıma sosyal medya sayesinde ulaştım. Ruhsal olarak kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde görüşmeye başladık. Kendim için bir şeyler yapmak ve hayatımı biraz daha planlı geçirmek istiyordum ancak kendimde bunu yapacak enerjiyi ve motivasyonu bulamıyordum. Ceren hanım ile pozitifliği ve önerileriyle beni motive etmeye başladı kendisiyle birlikte yavaş yavaş planlamalara başladık ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Kendisine çok teşekkür ederim gerçekten bana çok iyi geldi

Psk. Ceren Mernekli

Ne mutlu bana, çok teşekkürler…

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Kaygılarımla ilgili Ceren hanımla online terapi yaptık. İşimiz olduğunda yeni bir randevu oluşturmamız çok iyi oldu. Sürenin daha uzun olmasını isterdim

Psk. Ceren Mernekli

Tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle, çok teşekkürler…

Konum: Psikoloji İzmir Online Danışmanlık

Ceren hanım farklı bakış açısıyla görmemde katkısı oldu. Güler yüzlü, yardımsever ve samimi. Seanslarımızdan memnunum.

Psk. Ceren Mernekli

Ne mutlu bana, teşekkürler…

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Ceren hanım olağanüstü pozitif biri,sizi farkındalığa vardırıyor..sorunlarınıza çözümler sunuyor..sorunum insanlardan sıkılmam tahammülsüz olmamdı..3 seansta bende öyle farkındalıklar gösterdiki kendimdeki değişimi görünce inanamadım..iyiki varsınız ceren hanım iyiki yolumuz kesişmiş

Psk. Ceren Mernekli

Çok teşekkür ederim, iyiki…

P
Konum: Psikoloji İzmir Psikoloji Randevusu

Ceren Hanıma korona virüs sürecinde artan kaygılarım için gitmiştim. Oldukça güzel bir süreci tamamlamış bulunuyoruz. Kesinlikle işinde çok başarılı ve çok ilgili.

Çok teşekkürler..

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Annemin arkadaşının önerisiyle ceren Hanımdan yardım almaya karar verdim. Online seanslar başladık kendisiyle. Bana fazlasıyla ağır gelen bir süreçten geçiyordum. Hayatıma devam etme konusunda. Sahiden güçsüz ve tıkanmış hissediyordum. Bu durum kaygım arttırıp bir kısır döngüye yol açmıştı. Ceren Hanım sayesinde olayları farklı açılardan görebilme, algılama ve herşey den önemlisi yeniden başlayabilmeyi başardım. Teşekkürler Ceren Hanım