Mezun olduktan sonra sırasıyla Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığında , Maslak Acıbadem Hastanesi'nde , ilaç firmasında diyetisyen olarak görev aldım. 2024 yılında İstanbul-Bostancı’da kurmuş olduğum FİZ&FİT SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ'nin kurucu diyetisyenliğini yapmaktayım.
İş hayatımda da son derece öz verili ve hevesli olduğumu mesleğimin gerektirdiği sorumluluğu büyük bir istekle üzerime
almaktayım.Mesleğimle ilgili akademik çalışmaları, en son yapılan araştırmaları, güncel bilgileri yakından takip ediyorum çünkü her zaman ve yaşamın her alanında sürdürülebilir gelişmeye inanıyorum.
Uzmanlık alanlarım; kilo alma/verme beslenme tedavisi, yeme bozukluklarında beslenme tedavisi,obezitede tıbbi beslenme tedavisi, duygusal yeme beslenme tedavisi, diyabet diyetisyenliği, gebe-emziren annelerde beslenme tedavisi, bariatrik cerrahi diyetisyenliği, kurumsal beslenme danışmanlığı ve toplu beslenme menü danışmanlığıdır.
Diyetisyen Randevusu
Prof Dr Ali Nihat Tarlan Cd. NO:34 Cumhuriyet İş Merkezi Kat:1 Daire:3 Bostancı, İstanbul
Online Diyet
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Ceren Özkan
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Testi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
s...
Ceren Hanım'a DoktorTakvimin'den ulaştım. İnatla gitmeyen kilom vardı Ceren Hanım ile 2 aydır beraberiz sayesinde senelerce durduğum kilomdan düştüm. 28 yaşındayım kendimi bildiğimden beri hiç bir zaman 57 kiloyu görmemiştim hep 65 kilolardaydım. İşinde o kadar başarılı ki verdiği öğünler olsun ilgisi alakası muhteşem. Ceren Hanım'ı çevremdeki herkese öneririm çünkü Ceren Hanım şöyle bir insan: 7/24 ilgili ve alakası çok yüksek , Ceren Hanım'cım sabah olsun akşam olsun kahvaltım, yemeğim ,suyum artı yürüyüşüm sporumla ilgili her gün hatırlatmalar ve mesajlar atıyor ilgisi ile beni bu kıramadığım kiloya getirdi. Ve Ceren Hanım ile arkadaş gibi olduk sürekli bir mesajlaşma içerisindeyiz her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Diyetisyenimin ulaşılabilir olması çok önemli bir şey çünkü ben çalıştığım için yemeklerimi dışardan söyleme durumunda ne yiyeceğimi bilmediğimden hemen Ceren Hanım'a yazıyorum ne yiyebilirim dediğim de Ceren Hanım hemen cevap veriyor bu benim için çok çok önemli.
s...
Ceren Hanım'la zayıflamak için beraber çalışmaya başladım. Sürekli iletişim içindeydik, çok memnun kaldım. Güzel sonuçlar elde ettim. Tavsiye ederim
s...
Ceren Hanım'la spor sürecimle beraber bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. Her hafta listelerimi düzenleyip yağ kaybederken kas kazandırdı. Kendim 3 ayda başaramamıştım ama biz 1 ayda bile çok güzel sonuç aldık. Alanında uzman bir diyetisyen.
t...
Ceren ÖZKAN Hanım'a bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Daha fit bir fiziğe sahip olabilmek için Ceren Hanım ile iletişime geçtim. Ben diyetisyenlere önyargılıydım açıkçası çok ilgilenmezler diye düşünüyordum fakat sürekli iletişim halindeyiz ve gerçekten çok iyi şekilde ilgileniyor hatta ben yazmadığım zaman kendisi yazıp ne durumdayız diye takibini yapıyor benim çalışma saatlerime ve yaptığım spora göre ayarlamalar yapıyor sorduğum sorulara kısa zaman içinde dönüş yapıp çözüme ulaştırıyor gerçekten çok memnunum. çevreme kesinlikle tavsiye ederim ki bir çok kişiye tavsiyede bulundum
k...
Ceren Hanım'la kardeşim sayesinde iletişime geçebildim. Gayet ilgili ve özenli bir uzman olduğunu belirtti ben de zaman kaybetmeden Ceren Hanım'a danışma kararı aldım kilo eksiğim vardı ve düzenli bir program oluşturamıyordum, onun sayesinde hem yeme düzenim düzeldi hem eksik kilolarımı alabildim. Kendisiyle çalışmayı arkadaşlarıma da tavsiye ettim hem spora gidenler hem kilo sorunu yaşayanlar kendisine başvurup yardım aldılar, kesinlikle tavsiye ediyorum Ceren Hanım'ı
i...
Ceren Hanım'ı daha önce çalıştığı hastaneden tanıyorum. Yaklaşık 10 kg fazlam vardı ve bu sebepten Ceren Hanım'la iletişime geçtim. 1.5 ay gibi bir süreçte epey yol katettik. Her hafta yeni bir diyet listesiyle ve çeşitli alternatiflerle diyet hazırlıyordu. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum.
f...
Bir arkadaş tavsiyesiyle kendisiyle iletişime geçtim. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Ceren Hanım'dan gerçekten çok memnunum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
i...
Ceren Hanım'la arkadaşım tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. fazla kilom yoktu fakat vücudum sıkı değildi ve beslenmem düzensizdi. şu an beslenmemi Ceren Hanım sayesinde düzelttim ve çalışmalarımız da devam ediyor. bu süre içinde iletişimimizi de sağlamlaştırdık gayet memnunum
b...
Ceren Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım ve ulaştım. Fazla kilolarımdan kurtulmak üzere bir diyet programı üzerinde kendisiyle çalışmaktayız. Kendisiyle her gün iletişim kuruyoruz. 1-2 haftada bir de kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz. Kendisinden çok memnumum ve çevremdeki herkese kendisini önermekteyim
b...
Ceren Hanım'ı daha önce görev aldığı kurumdan tanıyorum. İnsülin direncim olduğu için iletişime geçtik, onun sayesinde beslenme programına uyarak değerlerimde ciddi bir değişim meydana geldi ve direnç kilomu kırabildim. Tavsiye ederim.
Ceren Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Özkan, Diyetisyen. Size Ceren Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test).
Ceren Özkan adresi nerede?Ceren Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof Dr Ali Nihat Tarlan Cd. NO:34 Cumhuriyet İş Merkezi Kat:1 Daire:3 Bostancı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceren Özkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceren Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Özkan hangi dilleri konuşuyor?Ceren Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ceren Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceren Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Ceren Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler