Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
as...a
Ceren hanım herşeyden önce çok iyi bir insan.Bugün 10 yaşındaki oğlumun iki dişini sedasyon yöntemiyle çekti.Mesleğinde de çok başarılı.İyi ki tanışmışız
el...u
Ceren hocam hem kızıma hem oğluma sedasyonla işlem yaptı. Çok ilgili dünya tatlısı bir insan. Ekip olarak güleryüzlüler.
re...
Merhaba oğlum Ebubekir’in. Diş tedavisi için başvurduk 2 dişine kanaltedavi yapıldı daha tedavimiz devam ediyor doktor hanım ve ekibi işini severekyapıyor iş takibi çok iyi bundan sonra diş hekimimiz belli oldu şiddetle tavsiye ediyorum bu bir işletmeci görüşü farkındalıklı detaycıyımdır randevu alırken telefona bakan sekreterin üslubundan tedaviniz bitip o mekandan ayrılanakadar çok iyi hizmet gördüm ALLAH RAZI OLSUN doktor hanım gibi doktorların sayısı çoğalması için dua ediyorum
s ...
Gayet güler yüzlü çocuğumuzlâ çok güzel ilgilendi şartlar çok iyiydi tedaviden de memnun kaldik. Kızımın dışında çürük vardı kanal tedavisi uyguladı sürekli agridigini söylüyordu artık ağrısı geçti. Disciden korkuyordu doktor hanımın ilgisi sayesinde korkusunu yendi suan hi korkmuyor.
İkiz kızlarımın (3,5 Yaş) kontrolüne gittik ve memnun kaldık. Yaklaşımı hoşuma gitti. Kızlarımın ilk diş doktoru tecrübesi sorunsuz atlatıldı diyebilirim. Bir mani olmazsa Ceren hanıma gitmeye devam edeceğiz. Teşekkür ederim kendisine
sa...
Oğlumun dişlerindeki iki çürük tedavisi için gittim. Doktor hanımın ilgisi ,açıklamaları ve tavsiyelerinden çok memnun kaldım. Klinik şartlarida hem hijyenik hem de çocuklar için çok eğlenceli. Doktor hanıma teşekkür ediyorum...... Bugün 3 Şubat 2021. Oğlumun iki dişine anestezi altında müdahale yapıldı. Oğlumun ığne ve dişçi korkusu vardı. Çok şükür operasyon bitti. Eve gelirken oğlumun artık disçiden korkmuyorum"demesi beni çok mutlu etti. Çocukluğumuzda iğne yapılacağı için bize büyük eziyet olarak görünen diş operasyonları şimdi gerçekten kolaylaşmış. Teşekkür ederim Ceren Hanım.
ne...k
burdaki guzel yorumlardan etkilenerek gittik arastirma yaparak ama yorumlardaki alakayi goremedim ne yalan soyliyim en basindan kisaca anlatayim klinige gittik kizim dis koltiguna oturdu disine bakti bi rongen cekelim dedi rongen odasina gittik rongen cektirdik hocada geldi bakti kiziniz durmayabilir aneztezi altinda cekersek daha iyi olur dedi hani rongenden sonra bi dis cekme koltuguna oturtup ikna etmeye calissa bi deneme yapsa durmasa anlicam ama rongen odasinda rongene bakti 4 dis icin islem yapilmasi gerekiyor dedi ama suanda yapamicagini aneztezi ile yapmasi gerektigini soyledi neyse lafin kisasi uzulerek soylemek gerekirse yorumlardan dolayi gittigimiz hekim hanimdan memnun kalmadik
Dr. Öğr. Üyesi Ceren Öztürk
merhaba gecmis olsun.Genel Anestezi veya sedasyon işlemi sadece hasta durmadığında değil ayrıca hasta yaşı yapılacak işlemin uzunluğu yapılacak işlemin hassasiyeti ve dişin durumuna göre hekim tarafından karar verilir.Bu kararı verirken Önceliğimiz hasta sağlığı hasta ve hekim konforu, ayrıca diş hekimi fobisi oluşturmamaktir.Diş çekimi gibi travmatik işlemler belli yaş grubu ve ilk tedavisini olacak çocuklarda ileride de hekim fobisi oluşturacağını düşündüğümüzden böyle bir tedavi yaklaşımı tercih ediyoruz.
a....s
güleryüzlü olması çok önemliydi işinin ehli diş çekimimiz 1 dk bile sürmedi dişçi korkusunu yendi kızım sayesinde
Merhaba oğlum 5,5 yaşında götürmek için çocuk dişçi olması için araştırdım. Birkaç kişinin tavsiyesiyle de Dr Ceren hanıma ulaştım.Doktor hanım çok titiz ve çocuklara yaklaşımı çok güzel.Aileyi çok güzel bilgilendiriyor.Ayrıca muayenehanesinin bir bölümünü oyun alanı yapması ,beklerken çocuklara hastane değil oyun ortamı gibi algı yaratıyor gerilmelerini engelliyor.Oğlum ve ben çok memnun ayrıldık herkese tavsiye ederim.
ar...
6 yaşındaki oğlumuzun tedavisi için gittiğimiz Ceren hanım tüm şefkati ve ilgisiyle kaygılı oğlumu inanılmaz rahatlattı Kanal tedavisi uyguladı çocukların dilinden anlayan harika bir hekim iyiki tanıdık
Ceren Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Öztürk, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Ceren Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Randevu, Süt Dişi Çekimi, Diş Dolgusu, Diş X-Ray, Diş Ilacı Kullanımı, Pedodonti, Ağız Bakımı Eğitimi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Koruyucu Diş Hekimliği.
Ceren Öztürk adresi nerede?Ceren Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:68A/6 Rıza Bey Plaza Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceren Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Ceren Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.