Aile İçi İletişim Sorunları
Kurumsal Danışmanlık
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Stres Yönetimi
Psk. Ceren Tetik
Ceren hanımla terapiye başladığımızda hayatımda yolunda gitmeyen birçok şey vardı. Ceren hanımın sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Bu süreçte bana çok fazla faydası oldu.
t.....
Oğlum okulunda birçok problem yaşıyordu ve bunun sonucunda okula gitmek istemiyordu. Öğretmenimizin önerisiyle Ceren hanımla tanıştık. Oğlum özgüvenini geri kazandı. Ebeveyni olarak oğlumuzdaki değişim gözle görülebilir hale geldi. Artık her sabah okula gitmesi için zorlamamıza gerek kalmıyor. Keşke Ceren hanımla daha önce karşılaşsaydık. Tüm ebeveynlere gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki destek almaya ihtiyacınızın olduğunu hissettiğiniz anda uzmandan yardım alın ve ertelemeyin.
İnsanın özgüvenini yükselten ve kendimize farklı bakış açıları kazandırmamızı sağlayan bir psikolog. Gittiğimden beri kendimdeki farklılıkları çok net görebiliyorum
na...n
Yaşamış olduğum durumun ne olduğunu bile bilmezken doktor yönlendirmesi ile Ceren hocayla tanıştım. Panik atak tüm hayatımı oldukça kötü etkiliyordu. Şu an uzun zamandır kullanamadığım toplu taşıma araçlarını rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Elbette hiç panik atak yaşamıyor değilim fakat atak sırasında ne yapmam gerektiğini bildiğim için baş edebiliyorum. Ceren hocayla hala seanslarımız devam etmekte. Bu yolda bana yardımcı olduğu için kendisine minnettarım.
mi...n
Terapi almaktan kaçındığım fakat artık bir yerden başlamam gerektiğini düşündüğüm noktada Ceren hanımla tanıştım. Terapiye dair bütün önyargılarımı kırdı. Ceren hanım bana birçok noktada farkındalık kazandırdı. Benim farkında olmadığım hiç fark etmediğim ayrıntılara değindi, farklı bakış açıları kazandırdı. Kendini çıkmazda hisseden herkese önerim Ceren hanımla zaman kaybetmeden terapiye başlaması.
Ceren Tetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Tetik, Psikoloji. Size Ceren Tetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Online Terapi, Normal Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Ceren Tetik adresi nerede?Ceren Tetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Tetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceren Tetik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceren Tetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Tetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ceren Tetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Tetik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Tetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ceren Tetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceren Tetik hangi sigortaları kabul ediyor?Ceren Tetik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu