Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı +13 daha fazla
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
nu...
Ceren hanımı arkadaşımın tavsiyesi üzerinde ulaştım. Oğlum okula gitmek istemiyordu korkuyordu. Ceren hanım oğlumun okul korkusunu yendi. Bana da çok yol gösterdi. Oğlum şimdi severek zorluk çıkarmadan okula gidiyor. Ceren hanımdan Allah razı olsun beni büyük dertten kurtardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
z ...k
Kızımın kardeşi olduğundan beri kardeşini kıskanıyordu 5 yaşındaki kızımda alt ıslatma sorunu ortaya çıkmıştı birden bire. Ceren hanım oyun terapisi ile kısa sürede bu soruna çözüm buldu. Ayrıca bana da çok destek oldu, çocuklarıma nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgiler verdi. Ceren hanıma çok teşekkür ederim. Içtenligi, samimiyeti, çocuğuma olan ilgisiyle gerçekten mükemmel bir psikolog.
gü...n
Son derece pozitif, iyimser, enerjik... sayabileceğim bir sürü olumlu tecrübe yaşadık sayesinde en önemlisi 2.seansımızda sorunlarımız çözülmeye başladı. İşine son derece hakim olduğundan benim de 2.5 yaşındaki oğlumun da hayata kaliteli ve güvenli devam etmemize katkıda bulundu.. Sonsuz teşekkürler
i̇....
Kızım ilk defa bizden ayrılıp sehirdışına okumaya gitti. Bu durum bende ciddi kaygı yaratıyordu. Bu durumdan dolayı kızım ile ilişkimin bozulabilecek olması bende daha çok kaygı yaratıyordu.sağolsun Ceren hocam kaygılarıma yardımcı oluyor. Sürecimiz devam ediyor ama ciddi ilerleme gösterdik.
t.....
Ceren hocama uyku sorunlarım ile geldim. Düzensiz olan uyku düzenimi düzene sokup kalıcı bir bozukluk olarak kalmaması için yardımcı oldu. Bilgili ve ilgili bir psikolog. Yardımlarınız için teşekkürler ederim.
p...
Karşılamasan tutunda her türlü cok iyi bir evsahibi sarı psikoloji
Elbetteki en önemlisi ceren hocamın yaptıkları için teşekkür ediyorum. 7 yaşındaki oğlumun uyum sorunu olduğunu düşünüp başvurmuştum hem kısa sürede bu sıkıntıyı ortadan kaldırmamiza ve çocuğunuzu daha rahat anlamamızi sağladı tekrar tesekkurler ceren hocam
pe....
7 yaşındaki kızım bu sene ilkokula başladı. Okulun açılmasından 3 ay geçmesine rağmen kızım okula gitmek istemiyordu ve tırnak yeme, saç yolma, saldırganlık davranışları göstermeye başladı. Bu durum üzerine Ceren hocama geldik. Kızıma oyun terapisi yaptı ve okul kaygısının altında yatan nedenleri buldu. Her seans sonrası bize verdiği oyun tavsiyeleri ise aile içi ilişkimizin artmasını sağladı.
İlginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim Ceren hocam.
Hocamızın bilgisi ve ilgisinden dolayı da herkese tavsiye ediyorum ☺
En önemlisi benim için kliniğe girdiğimde kendimi iyi hissedecek bi enerji olmasıydı kesinlikle enerjisi muhteşem ceren hocamın beni profesyonelce dinlemesi ve gerçekten anlatırken kendimi güvende hissetmek çok güzel bir duyguydu o an üzülecek hiçbir şeyiniz olmasa dahi bazen gerçekten derinde olanları yüzeye çıkarması ve sizi rahatlatması çok profesyonelce...aslında çok duygum var anlatacağım ama kısaca gerçekten kendinizi iyi hissedip profesyonel ellerde dinginleşeceğiniz muhteşem bi uzman herşey için teşekkür ederim ceren hocam
Ceren Tuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Tuz, Psikoloji. Size Ceren Tuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Cinsel Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk Gelişim Testi.
Ceren Tuz adresi nerede?Ceren Tuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çimen Sokak Hacısaki Mah. A Plus Plazza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Tuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Tuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Tuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Tuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceren Tuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Tuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Tuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Tuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ceren Tuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.