Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 3 adres

Merhaba, ben Diyetisyen Ceren Yedikardeş. 2020 Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldum. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Devlet Hastanesi, Medical Park Bahçelievler Hastanesi ve özel klinikte çeşitli stajlar yaptım. Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği başta olmak üzere bir çok alanda sertifikalı eğitimlere katıldım ve yaklaşık 50 adet başarı sertifikasına sahibim. 2022 Ocak ayı itibari ile 2 yıldır kurucularından olduğum MUV Sağlık Yaşam Merkezi’nde mesleğimi icraa ediyorum. Danışmanlarımıza kliniğimizde sağlıklı, sürdürülebilir yaşam tarzı ve beslenme üzerine rehber olup kilo verme/kilo alma gibi hizmetleri sunmaktayız. Kilo verme/alma/koruma başta olmak üzere hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, çocuk-ergen beslenmesi, sporcu beslenmesi, emzirme döneminde beslenme gibi çeşitli alanlarda beslenme üzerine hizmet vermekteyiz bunun yanında EMS Ultra ve Andulasyon Terapi cihazlarımız ile bölgesel/bütünsel incelme desteği sağlıyoruz. Hayal ettiğiniz sağlıklı bir bedene, idealiniz olan görüntüye Beslenme Danışmanlığı hizmetimiz, EMS Ultra ve Andulasyon terapi cihazlarımız ile ulaşabilirsiniz. En büyük mottomuz hayatınıza sağlığı yani sürdürülebilir kaliteli bir yaşam tarzı ve beslenme modeli dahil etmek.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Bahçeşehir 2.kısım mahallesi, Avni Akyol Bulvarı, Sofa Evleri B5 Blok, Daire 37, İstanbul

Diyetisyen Ceren Yedikardeş

Bahçeşehir 2.kısım mahallesi, Avni Akyol Bulvarı, Sofa Evleri B5 Blok, Daire 37, Başakşehir, İstanbul 34488

• Sigortası olan hastalar

Ceren Hanımla, çok yüksek kilolarda olmamama rağmen, online diyetle toplamda 8,5 kg verdim. Sürecim, açıkçası çok da zorlanmadan geçti. Çünkü diyet programımı benim beslenme alışkanlıklarıma göre düzenledi. Ceren Hanım’ın hiç bir zaman dayatma yapmaması, yeri geldiğinde bana alternatifler sunması; aynı zamanda, ufak kaçamakların da hayatın bir parçası olduğu bilinci beni hep motive etti. Bu da tabi ki süreci sürdürülebilir kıldı. Sıkılmadan, bıkmadan geçirdiğim bu süreç için ve hedefime ulaşmamı sağladığı için kendisine minnettarım.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Dyt. Ceren Yedikardeş

çok teşekkür ederim, görüşleriniz bizim için çok kıymetli.. bu süreci birlikte başardık sizleri tebrik ediyorum..

• H

Kilo verme sürecimde beni sürekli destekleyen diyetisyenim, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmamı sağladı. 3 ayda sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve enerjim gerçekten arttı. Diyetisyenimin önerileriyle kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum.

Dyt. Ceren Yedikardeş

çok teşekkür ederim kıymetli görüşleriniz için.. bu başarı hepimizin sizi tebrik ediyorum.

• Y

Her seansa koşa koşa gittiğim kalbinin güzelliği yüzüne yansımış canım diyetisyenim.. Her detayı sıkılmadan eksiksiz anlatan, dinleyen ve sonsuz ilgilenen ve başarıya en az sizin kadar sevinen bir diyetisyen daha görmedim. Sürecim bittiğinde bile eksikliğini asla hissetmedim her dakika ulaşabilmek sizin farkınızı ortaya koyuyor.Llistelerini tamamen kişiye özel hazırlaması ilaca yada hızlı sonuç için yanlış yönlendirme yapmaması bu şekilde bile hızlı sonuca ulastırması takdirlik.Sadece diyet yaptırmıyor! beslenmeyi öğretiyor..Enerjisinden bahsetmiyorum bile, sesini duymanız yüzünü görmeniz yeter. iyi ki diyetisyen olmuş, mesleğini sonuna kadar icra ediyor

Dyt. Ceren Yedikardeş

Çok çok teşekkür ederiz, görüşleriniz bizim için çok kıymetli.. iyiki varsınız, bu başarı hikayesini ve motivasyonu birlikte oluşturduk..

Öncelikle diyete başlama gibi niyetim yoktu çünkü gün geçtikçe herşeyden uzaklasmaya başlamıştım kilo aldıkça ve artık kıyafetlerimin bana olmadığını taki ceren hanımla bu yola devam ederek verirsin hep olumlu ve hep ilgilenerek 85.50 başladığım diyetime 2bucukmayda 65.2 düştüm ve artık dış görüm olarak ve en iyisi ise nefes alıp vermekte zorlanmıyorum bundan dolayı iyiki tercihim siz olmuşsunuz

Dyt. Ceren Yedikardeş

Çok teşekkür ederiz kıymetli cümleleriniz için.. bu sonuca hep birlikte emek verdikk sizi tebrik ediyoruz..

Merhabalar Ceren hanım’ın zayıflama serüvenimdeki desteği için minnettarım kendisinin önerileri doğrultusunda cihazlarla destekledik süreci ve şuan yeni çıktım seanstan saatlerdir spor yapmış gibiyimdüğünüme 3ay var böyle gidersem hayalimden çok daha iyi bir sonuç elde etmiş olucambu arada sorularıma ve mesajlarıma bıkmadan döndüğünüde belirtmek isterim bence önemli çünkü

• Diyetisyen Ceren Yedikardeş EMS  •

Dyt. Ceren Yedikardeş

Bizlere güvenip bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.. iyiki geldiniz :)

• B

Tartıda gördüğüm rakamlardan çok memnunum sağlıklı bir şekilde beslenmeyi öğreniyorum çok mutluyum

Dyt. Ceren Yedikardeş

Çok teşekkür ederiz, kesinlikle sizinde başarınız bu

• B

Ceren hanım sayesinde 1 ay gibi kısa bir sürede 7 kilo verdim

Dyt. Ceren Yedikardeş

Çok teşekkür ederiz, birlik içinde elde edilmiş bir başarı. Sağlıkla kalın..