Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
g....e
Ceren hanım ile yaklasık 7 yıldır veremediğim doğum kılolarımı verebilmek adına diyet danısmanlıgı için yollarımız kesişti. cok fazla kaçamak yapan bir dansan olmama rağmen bana göre diyet programı hazırlayarak beni saglıklı beslenmeye yonlendirdi. bircok basarısız denememe rağmen artık aradığımı bulmustum. daha hafif ve mutluyum. sanırım uzun süre birlikte devam edecegiz. Doğru yönlendirmesi ve sordgunuz her soruya bıkmadan usanmadan cevap vermesi ve ulaşılır olması bence bu süreçte en büyük destek oldu.
s ...s
Uzun süredir hipotirodi hastasıyım, fazla yemek yemememe rağmen kilo alıyor aldığım kiloları veremiyordum. Bağırsak sorunları yaşıyordum ve dengesiz besleniyordum. Ceren hanımla oğlumun sayesinde tanıştık. En başta hipotiroididen dolayı kilo vermekle ilgili ikimizinde kaygıları olsa da Ceren hanımın danışmanlığı ve benim azmim ile 6 ay gibi kısa bir sürede 14 kilo yağ kaybettim. Bu süreçte hem sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim hem de aç kalmadan zayıfladım. Kendisine danışmanlığı ve güzel yol göstericiliğinden dolayı teşekkür ederim. Ve herkese öneriyorum.
a....m
Çocukluk yaşlarımdan beri hep kilo problemim vardı. Zayıflamak için farklı yöntemler denedim amma hiçbirinde kalıcı olarak kilo veremedim. Ceren Hanımı biz annemle Andoptan tanıdık ve Ceren Hanıma danışmaya karar verdik. Ceren Abla sadece bir diyetisyen olarak değil, dostça yaklaşımıyla bana çok fazla destek oldu. Hastalarına sadece kilo verme amaçlı değil, tüm hayatınız boyunca sağlıklı beslenmenize yardımcı olacak bilgiler veriyor ve herşeyi anlayabileceğiniz şekilde açıklıyor. Ceren Hanım hem işinde son derece bilgili ve tecrübeli hem de iyi kalpli bir insan. sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen herkese de Ceren Hanımı tavsiye ediyorum.
as...z
Uzun yıllar kilo problemi yaşayan farklı ürünler deneyen bir kişi olarak sonunda doğru bir hocayla çalışma fırsatı buldum. Güler yüzlülüğü ile beni çok iyi anladı ve motivasyonumu kaybetmemem için benimle çok fazla ilgilendi. Uyguladığımız liste tamamen benim yaşam tarzıma uygundu, evde olan ürünlere göre listeyi düzenledik ve benim için en önemlisi hiç aç kalmadım bazı haftalar metabolizma hızlandırmak için detoks listesi uyguladık o listede bile aç kalmadan yağ kaybı sağladım. Aç kalmadan zayıflatan başka bir diyetisyen görmedim İzmir'in en iyi diyetisyeni diyebilirim. 6 ay beraber çalıştık 35 kilo verdim ve koruma sürecini de tamamladım sağlıklı beslenmeyi kaçamak yaptığımda nasıl dengeleyeceğimi öğrendim beni kendisine bağımlı bir danışan yerine sağlıklı beslenmeyi bilen birisi haline getirdiğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki yollarımız kesişmiş
Ceren Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Zengin, Diyetisyen. Size Ceren Zengin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Ceren Zengin adresi nerede?Ceren Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Zengin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Zengin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceren Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ceren Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler