Abdominal Ultrasonografi
Laparoskopi
Rahim Filmi
Östrojen Replasman Tedavisi
n....t
Yaklaşık bir yıl oldu tanışalı gebeliğim öncesi ve sonrasında her daim çok ilgiliydi detaylı anlatımı ile sizi aydınlatıyor. Çok ilgili bir doktor ulaşmak istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz. İyiki tanımışız herkese tavsiye ederiz işini hakkıyla yapan çok iyi bir doktor.
ça...a
Çetin Hocam 9 aylık süre boyunca her konuda çok samimi ve destekleyici idi. Sayesinde gebelik sürecimizi sağlıkla tamamladık. Çok bilgili, beyefendi, kibar, güvenilir bir hekim. Baştan sona, bizi hep sakinleştirdi, usanmadan sorularımızı yanıtladı. Bundan sonra da önereceğim ve devam edeceğim kadın doğum doktorumdur.
es...u
Böyle mükemmel bir doktorun Kayseri'de eşi benzeri yok.Hastasıyla bu kadar ilgilenen,onun derdine ortak olan,saat kaç olursa olsun heran ulaşabileceğin tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Ben 3 aylık hamileyken tanıdım Çetin beyi.Sırf para tuzağı için bana olmayan yalanları söylediler başka bir hastanede ama Çetin bey den Allah bin kez razı olsun ki bunların yalan olduğunu bana ıspatladı ve o zor dönemde benim destekcim oldu.Çetin bey onların sırf para almak için yapmaya çalıştığı testlerin hiçbirine gerek duymadı bile.Dalında uzman en önemlisi de içinde Allah korkusu olan mükemmel bir insan.Bir çok olumsuzluğu yaşamış biri olarak arkadaşlar tek kelimeyle başka doktora gitmeyin derim, Çetin beyi size her anlamda tavsiye ederim.Teşekkürler Çetin Hocam...
ay...t
ÇETin bey harika bir insan.çok beyfendi,saygılı,kibar...saymakla bitmez inanın bana.herkese tavsiye ederim ue kaçtane arkadaşımı da yönlendirdim zaten gidenler çok memnun kaldılar.akrabalarım taa elbistandan gelip muayene oldular,fakültenin bile iki seferde ameliyatla ancak dûzelirsin dedikleri kuzenimi tek seferde çok da basarılı bir sekilde ameliyat etti.hep dua ediyoruz çetinbeye.şuan hamileyim çok ılgili rahatlatıyor çetinbey inşh.dogumumdan sonrada aynı duygular içinde olurum.yine yazarım:)
ay....
bu kadar saygılı hastasına değer veren kibar bir beyefendi olamaz .onun sayesinde ölümden döndüm, yanında çok rahat ediyorsunuz, yaklaşımı çok iyi güleryüzlü bilgili bir abi gibiydi. bebeğim ve ona her zaman minnettar kalacağız oğlum şuan 4 yaşında
f....a
bende şuan çetin beye gidiyorum gerçekten çok çok çok iyi bi doktor herkese tavsiye ederim bebeğinizin ve sizin sağlığınız emin ellerde olsun...çetin beye teşekkürler...
he...i
BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM DALINDAKİ EN İYİ HATTA EN MÜKEMMEL DOKTORDUR,İNSANLIĞI,KİBARLIĞI VE HASTASINI BİLGİLENDİRMESİ İLE '1' NUMARA. DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK DİLEĞİYLE....
se...m
Bana göre Kayseri'nin en iyi,en hümanist,güler yüzlü nazik kadın doğumcusu HERKESE ÇETİN BEY'İ TAVSİYE EDİYORUM GİDİN DOKTOR FARKINI KENDİNİZ GÖRÜN DERİM:)))
he...i
hocam sizi metinizi çok duydum 4 kez çatlatma tedavisi gördü eşim şimdi aşilama yaptırmak istiyoruz ve yapmamız gerekiyo
dö...e
DALININ EN İYİ HEKİMLERİNDEN BİRİ
Çetin Arık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çetin Arık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Çetin Arık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopi, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Östrojen Replasman Tedavisi, Histerosalpingografi (HSG), Doğum Kontrol, Rahim Filmi, Randevu, Abdominal Ultrasonografi.
Çetin Arık adresi nerede?Çetin Arık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere, Bestekar Cd No:8, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çetin Arık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çetin Arık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çetin Arık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çetin Arık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çetin Arık hangi dilleri konuşuyor?Çetin Arık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çetin Arık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çetin Arık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çetin Arık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çetin Arık hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Çetin Arık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları