2012-2014 yılları arasında Burdur Bucak Devlet Hastanesi’ nde mecburi hizmetimi tamamladım.
2014-2021 yıllarında Mersin Toros Devlet Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yaptım. Bu süreçte Merkez Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği görevini yürüttüm.
Uzmanlığım süresinde Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği tarafından verilen kognitif (bilişsel) ve davranışçı terapi (BDT) eğitimini; Aile ve Evlilik Terapisinde Klinik Uygulamalar eğitimini aldım.
Hasta ve danışanlarımla daha verimli görüşmeler yapabilmek için 2021 yılı Ekim ayında Mersin Toros Devlet Hastanesi’ndeki görevimden ayrılarak özel muayenehanemde hasta kabulüne başladım.
Evli ve 2 erkek çocuk annesiyim. Koşu ve pilates sporlarıyla ilgilenmekteyim.
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
y....a
7 yıl tedavi görmeme rağmen iyileşemediğim hastalığımı yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atağı sn Cevahir özkan hocayla sağlığıma kavuştum. Meleğine aşık hastalarını çok iyi anlayan ve ona göre yaklaşıp tedavi şeklini muazzam şekilde yapan doktorumuza minnettarım. Başarıların devamını dilerim...
öz....
2-3 sene önce danışan olarak gittim. Teşhis ve tedavi yönünden çok başarılı buldum. Deprem zamanında tekrar ihtiyaç duyduğumda ertesi gün öncelikli randevu ayarlatıp görüşme yaptı. Çözüm odaklı , pozitif bir yaklaşımı var. Sekreterinin de güler yüzlü, sabırlı olmasından çok memnun kaldım.
OKB tedavisi için gittim.kendisi güler yüzlü, samimi ve çok profesyonel. Tedavinin sonucunda sağlığıma kavuştum.
sü...e
Canım hocam benimm genç yaşımda girdiğim girdaptan kurtardınız yollarınız yıllarınız çiçek olsun iyiki varsınız
ay...
Bundan tam 5yil önce canım doktorumla kesişti yollarımız. Iyiki tanımışım cevahir hocam sayesinde hayata bakış açım değişti 5yil önce yaşayan bir ölüyken artık üreten bir insan haline geldim tabiki tüm başarımı ve yaşama sevincimi doktorum Cevahir Ozkana borçluyum
Yakınımı kaybettim. Ağır depresyona girdim. Terapilerimiz ve ac tedavisi sayesinde çok daha iyiyim
Cevahir hocama babamı kaybettikten sonra yas sürecimde destek almak için gittim.Sürecime tahmin ettiğimden daha çok ve daha hızlı katkısı oldu.İletişimi çok kuvvetli, sizi güvende hissettiriyor, başka bir açıdan bakmanızı sağlıyor.Daha önceki deneyimlerinde sorunu kendimde sanmıştım ama günümüzde ruh sağlığı alanında doğru terapisti bulmak çok zor maalesef.Cevahir hocayı bu konuda şiddetle tavsiye ederim.
s....k
6 yıllık tedavi sürecimde her zaman bana destek olan, en doğru teşhis ve tedaviyle OKB ile olan mücadelemde bana büyük katkı sağlayan Cevahir hocama en içten duygularla teşekkür ediyorum. Güler yüzlü, samimi, gerçekçi ve profesyonel bakış açısıyla psikiyatri alanında gerçekten her insana faydalı olacağına inanıyorum. Bu yolda ona başarılar dilerim...
çç...ç
Doktor hanım her seansta kendimi daha iyi tanımamı ve sorunumu daha iyi görmemi sağlıyor. Çok memnunum.
Terapiye ihtiyacım olduğunu fark ettikten sonra hummalı bir arayış içerisine girdim. Benim için uygun olan terapisti bulmak tabiki zordu. Cevahir hocaya bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Anksiyete atakları geçirdiğim bir dönemdi ve iyileşmeye olan inancım çok azdı. Neyim olduğunu da bilmiyordum ama kesinlikle uzun zamandır karamsarlık, mutsuzluk, evden çıkmama, üzüntü duygularıyla doluydum. Yaşadığım ailevi sıkıntılar ve işsizlik yaşam sevincimi benden çekip almıştı. Sonra bir arkadaşımın aracılığıyla bu hocamizla terapi sürecine başladım. 5. seanstayım ve bendeki gelişmeler harika. Panik ataklarim azaldı, bazı uygulamalar ile depresif ruh halimden neredeyse arındım diyebilirim. Terapiye ilaç ile destekledik, tabiki terapinin uzun soluklu bir süreç olduğunu kabul etmiştim ve Cevahir hocam sayesinde bu süreci kollarım açık bir şekilde kabullendim. Cevahir hocam sizlere çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim
Cevahir Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cevahir Özkan, Psikiyatri. Size Cevahir Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Evlilik Terapisi, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği.
Cevahir Özkan adresi nerede?Cevahir Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent Mah. 31168 Sk. Ritim Office B Blok K:3/10 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cevahir Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cevahir Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cevahir Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cevahir Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cevahir Özkan hangi dilleri konuşuyor?Cevahir Özkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cevahir Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cevahir Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cevahir Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Cevahir Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cevahir Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Cevahir Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.