Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ş
Konum: Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Diğer

Uzun zamandır bek ağrısı çekiyorum Karasu devlet Hastanesi'ne giderek ağrı polikliniği de muayene olup doktor beye işlem yaptırdım çok memnun kaldım

C
Konum: Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Diğer

Belimde ağrı şikayeti ile ağrı polikliniği ne başvurdum ilk seansta fayda gördüm

Konum: Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Diğer

Bel ağrısı sebebiyle GETAT polikliniğine başvuru sonucunda, Cevdet Beyin yaptığı işlem ilk seansında dahi başarı göstermiş olup, planlanan diğer seanslar ve ilaç tedavileri ile daha iyiye gitti.

Konum: Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Diğer

Doktor beyden çok memnunum kollarımda sinir sıkışması vardı ağrılarım uyuşmalarım oluyordu ilk tedaviden sonuç aldım çok memnunum ağrılarım geçti

Konum: Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Diğer

Sakarya Karasu devlet hastanesi Getat ünitesinde annem için yapılan tedavide ilk seansta bel ağrısı hemen geçti. Bel fıtığı tamamen iyileşti emeklerinize sağlık sizin gibi ilgili ve güler yüzlü doktorlarımızın olası temenniyle.

R
Konum: başka bir yer Diğer

15 yıldır 2 tane bel fıtığı ile hayatımı sürdürüyordum. 3 ay önce ağrılarım dayanılmaz hale gelince yürüyemez hale geldim. Karasu Devlet Hastanesi'nde başhekim öncülüğünde GETAT bölümünde Doktor Cevdet Bey ile iğne tedavisine başladık. İğne tedavisinden sonra ağrılarımın yavaş yavaş azaldığını hissettim. Cevdet Bey'in ekibi ile iğne tedavimin sonuna kadar devam etme kararı aldım. Cevdet Bey ve ekibi çok ilgili. Benim gibi sıkıntıları olan insanlara Cevdet Bey'e tedavi olmalarını tavsiye ediyorum.

Ü
Konum: başka bir yer Diğer

Merhaba ayaklarımda her ikisinde de çok uzun zamandır ağrı şikayetim vardı özelliklede ayak tabanlarımda acılı bir ağrı söz konusuydu hocamdan allah razı olsun uyguladığı tedavi sayesinde ağrısız bi şekilde yürümenin keyfini çıkartıyorum.

Konum: Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Diğer

Kol ağrısı şikayeti ile gittik doktorumuz çok ilgili ve çok güler yüzlü tavsiye üzerine gittik giden dostlarımız tedaviden fayda görmüş çok memnunlar bizde o şekilde memnun kaldık çalışma hayatınızda başarılar hocam

Konum: Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Diğer

boyun fıtığı ameliyatlarım ve geçirdiğim trafik kazası sonrası yaşadığım ağrılar yaşam kalitemi oldukça düşürmüştü doktor beyle bir tedavi tablosu başlattık .tedavi etkisini gösterdi.daha rahat hareket edebiliyorum . . .tedavime kendisiyle devam edeceğim

Konum: başka bir yer Diğer

15 senedir bel fıtığı şikayetim var. Ameliyatın son çare olduğunu ve kesin tedavi olmadığını bilmekteyim. İlaçlarda kısa süreli çözüm sunmaktaydı, sürekli bi ağrı ile yaşamak zorunda kalmaktaydım. Taa ki Getat uygulamasını öğrenene kadar. Cevdet beyle görüşmelerim sonucu fayda sağlayacağımı anladım ve daha ilk seansta faydasını gördüm. Cevdet beye buradan şükranlarımı sunuyorum , ilgi ve alakası için eline emeğine sağlık.

Profili düzenle veya yönet