Özel Medar Hastanesi Sakarya
Kemalpaşa Mahallesi Bağlar Caddesi No:116, Serdivan

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya Diğer

18/07/2024 saat 17.30 a doğru kendisinden rica ettiler kırmadı muayene etti kaç gündür kulağımda geçmeyen bir ağrı vardı bi damla ve krem verdi ilk kullanımda ağrım geçti inanamadım gerçekten azarlanmaktan ve başından atmaya çalışan doktorlardan sonra işini layıkıyla yapan birini görmek gerçekten mutlu etti doktorun başarısı hastasının sağlığından belli oluyormuş Cevdet bey tıbbı diplomaya sahip bir kişilik değil gerçek bir hekimdir bunuda öğrenmiş oldum

Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya Diğer

Bir hafta önce bugün değerli hocamızda bağdemcik ve genizeti ameliyatı oldu oğlum. Ameliyat öncesi ve sonrası çok sıkıntısızdı. İyileşme sürecimiz çok şükür iyi geçti. 7 yaşına kadar sırf korktuğumuz için ameliyattan kaçınmamız zaman kaybıymış. Oğlum çok rahat etti. Bu süre zarfında bi çok doktorla muayenelerimiz oldu fakat Cevdet hocamızın verdiği güveni ve yaklaşımı harikaydı. Çok değerli bir doktor kendisi

Konum: başka bir yer Diğer

Yoğun bir baş ağrısı we kulak kaşıntısı şikayetiyle gitmiştim kendine.çok candan bir doktor werdiği ilaçlar yarama merhem oldu resmen çok başarılı we saygıdeğer insan,herkes tarafından öneriliyor gerçekden işinin ehli
Tebrik ediyorum kendisini

Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya Diğer

Hocamdan Allah razı olsun inşallah benim kızım şuan5 yaşında 3 yıl önce miyokardit geçirmişti kısa bir süre önce uykuda sürekli terleme üzerini açma rahat nefes alamama ağzı açık uyuma horlama ağız akması göz altlarında morluk sürekli yorgun bir hal yemek yememe ve uykuda artık uyku apnesi yaşamaya başlamıştık bir tavsiye üzerine hocama muayeneye gittik o kadar çok güven verdiki bize hiç tereddütsüz evladığımızı güvendik geniz eti ve bademcik ameliyatı olduk sonrası İçin korkumuz vardı tabiki ağrısı olurmu iyileşme süreci nasıl olur diye hiç bir şekilde en ufak bir ağzı sızı hiç bir şey yaşamadık ameliyattan 3 saat sonra taburcu olduk ve normal haline devam etti çocuğumuz mesleğini bu kadar çok seven ve hastalarıyla iletişimi mükemmel olan doktorumuza çok çok teşekkür ederim Allah ondan razı olsun inşallah

Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya Diğer

Ben hayatım boyun, her sene, 2 kez 3er hafta boyunca öksürdüm. Her seferinde de doktorlar, antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçlarıyla beni göndermişlerdi. Bir kez yine öksürük başlangıcında Cevdet İzmirli'ye gittim. İlk defa bir doktor bana alerjim olduğunu söyledi. Yalan yok 1 torba ilaçla eve gittim. Gerçekten de verdiği ilaçlar normalde boğularak devam eden öksürüğümü tak diye kesti. O sene bir daha hasta olmadım. Ertesi yıl yine öksürük başlangıcında gittim. Yine sağ olsun verdiği ilaçlar çok etkili oldu. Son 2 senedir artık hasta bile olmuyorum. Kendisine buradan çok teşekkür etmek isterim. Başka doktorlar yüzünden yıllarca boş yere antibiyotik içmişim. Bugün iş yerinde laf geçince kendisine buradan teşekkür etmek istedim.

Ö
Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya Diğer

O kadar güzel iletişimi var ki hastasıyla böyle insanlar kaldı mı dedirttiriyor. Hem muayene sürecinde hem de bilgilendirmede. Sadece bunun için gözünüz kapalı tercih edilecek bir doktor. Hangi hasta haneye gitse şehrin en uç köşesinde olsa bile oraya giderim. Ayrıca verilen ilaçlarla boğaz sorunuyla gittiğim hastalığım 3 günde çok iyi durumda.

Konum: başka bir yer Diğer

Bugun 10/haziran saat 10..00 burun ameliyatimi yapan Syn KBB doktorumuz cevdet izmirli beye asistanlara ,sekreterlikte yardimci olan ve tum hastane calisanlarina teşekkürler.

Konum: Özel Medar Hastanesi Sakarya

Alerjiye bağlı sürekli bir öksürüğüm vardı.muayene sonucu ''hem alerji hem iltihap var''dedi.2.Kontrol yani 1 hafta sonra tekrar gittim.Bu sefer ''burun iç kısımda eğrilikten ötürü akıntı oluyor dedi ameliyat olman lazım'' dedi.İlk teşhisde bunu söylemesini beklerdim.Hastalık teşhisi açısından memnun kalmadım.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bes yasindaki ogluma bronşit teşhisi koyup hastaneye yatirdilar serumlar ilaclar antibiyotik kac şişe ictigi belli deyil iyilesmedi cevdet beyi tavsiye ediyorlardi goturduk bir hafdada cocuk ayaga kalkdi ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyormus hem insan olarak hem doktor olarak harika biri kac kisiye tavsiye ettiysem bana dua ediyorlar .

Çok tecrübeli işinin ehli bir doktor,şiddetle tavsiye ediyorum ki;burun ameliyatı olmaktan korkan arkadaşlar gözünüz kapalı kendinizi bu doktora teslim edebilirsiniz, pişman olmayacacagınıza emin olun.4gün önce burnumdan kemik aldırdım görseniz inanamazsınız yüzümde ne bir morluk ne şişlik hiçbiri yoktu ameliyat sonrası.Cevdet bey elinize sağlık

Profili düzenle veya yönet