i̇...k
Psikiyatristim olarak neredeyse iki yıl benimle düzenli iletişim içerisinde kalan ve hala hayatta olmamı borçlu olduğum doktordur kendisi. Gerek ilgili gerek bilgisi ile bana hem yol göstermiş hem de tedavi sürecinde ben kendime inanmayı kessem bile o kesmemiştir. Şehrimde bulunan hastaneden ayrıldığı için artık doktorum değil kendisi lakin sonsuza kadar minnettar olacağım birisi kesinlikle.
s....b
İlk muayenede bana bıraktığı izlenim , kendisi ile devam edeceğim bir hasta olduğum da ki ile devam etmeyecek bir hasta olduğumda ki arasında ki farkın uçurum olduğunu hissettiren bir doktor ve gerçekten bu durum beni çok rahatsız etti! Hamileliğini çok yoğun, zor geçiren ve normal hayatını idam ettiremeyen biri olarak gitmek zorunda kaldığım bu doktoru asla tavsiye etmiyorum. Şiddetli mide bulantısı kusma halsizlikten dolayı işe gidememiş birine takibini sağladığım hastalara rapor veriyorum yardımcı oluyorum diyen bir doktor ! Önerim paranız ile rezil olmayın.
Cevher Önay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cevher Önay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Psikiyatri.
Cevher Önay adresi nerede?Cevher Önay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cevher Önay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cevher Önay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cevher Önay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cevher Önay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cevher Önay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cevher Önay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cevher Önay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları