Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Asan Xidmet Birimi’ne eğitim veren ilk ve tek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmuştur. Kişisel Gelişim, Duygu Yönetimi, Motivasyon, İletişim Becerileri Geliştirme, Liderlik, gibi önemli konularda yurt içinde ve yurt dışında birçok Üniversite, Bakanlıklar, Hastane, Okul ve Özel şirkette üç yüz bin kişiyi eğitim ve seminerleriyle desteklemiştir.
Uzman Psikolog Cevher Sönmez, 2013 – 2014 yılları arasında Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı/Asan Xidmet Birimi’nde Eğitici Eğitmeni olarak, 2018 – 2019 yılları arasında TRT’de Uzman Psikolog olarak ve aynı zamanda; Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde 2018-2020 yılları arasında Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarına devam etmiştir.
Yazdığı Kitaplar:
İçimizdeki Saklı Cevher (Psikoloji – Kişisel Gelişim – 2015)
Mutluluğun Pin Kodu: Aile Olmak (Psikoloji – 2018)
Çocuğun Pin Kodu (Çocuk Psikolojisi – 2019)
Kaygı Psikolojisini Yönetebilmek (Psikoloji – 2020)
Astro Terapi (Astroloji & Psikoloji – 2020)
Çıldırmadan Önce Son Çıkış (Kollektif Kitap-Psikoloji – 2020)
Kaderimiz Kalbimizden Dökülsün (Psikoloji – Kişisel Gelişim – 2022)
Kadıköy,
Özel muayenehane
va...a
Merhaba, cevher icin ne soylesem nasil baslasam diye dusunuorum. öncelikle ben kendisi ile tanışmadan önceki ben ile onu tanıdıktan sonraki beni kiyasladigimda kendisinin bende nasıl bir değişim yarattiginin farkına varıyorum. Kişilik yapısı, enerjisi ,olaylara ve yasanmisliklara yaklaşım biçiminin kalitesini ne kadar anlatmaya çalışsam burda öznel bir değerlendirmede bulunduğumu düşüneceksiniz. O nedenle kendisini tanıma şerefini sizlere bırakıyorum. Yanilmadigimi siz de görmelisiniz.
ps...d
Bilgili,becerileri yüksek ve oldukça başarılı...
Kendisini iyi ki de tanımışım.Belki kendisi ile o dönemde karşılaşmamış olsaydım şu anda kendimi iyi hissedemeyecektim ben de.
ke...u
Cevher Sönmez hocaya, dikkat eksikliği ve hiperaktivite tanısı almış çocuğumla yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı bir baba olarak teşekkür ediyorum.
a....e
Psikolog Cevher Bey'e tavsiyelerimi ne kadar yazsam az kalır kendisinin bana sunmuş olduğu desteğin yanında. Belki de kendimi en kötü hissettiğim dönemde onun gibi alanına oldukça hakim bir psikolog ile genel durumumu paylaşmasaydım şu anda belki de kendime her türlü zararı vermiş olabilecektim.Şükür olsun Allah'a ki böylesine başarılı ve böylesine zihni açık bir Psikologtan gereken depresyon tedavisi alabildim.Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.İyiki varsınız Cevher Bey.Saygılar...
ps...d
8 yaşındaki çocuğumun Tolga'nın öğretmenlerinden gelen şikayet ve ders başarısızlıları üzerine bir psikiyatra göründük .Çocuğumuzun DEHB(Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluk) Tanısı alması üzerine ilaçlı tedavi de başlattık psikiyatr aracılığı ile ancak bu tek başına yeterli olmayınca biz akrabamızın tavsiyesi üzerine Cevher bey'den gerekli çalışmaları yapmak üzere profesyonel hizmet aldık.Kendisinin çocuğumuz ile güçlü bir bağ kurması üzerine sanki bizi çocuğumuz Tolga gitti yerine başka bir Tolga geldi... Biz kendisinin bu denli değişmesinde desteğini esirgemeyen Cevher Bey'e teşekkürlerimizi bir kez daha bildirmek istiyoruz.
Cevher Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cevher Sönmez, Psikoloji. Size Cevher Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Cevher Sönmez adresi nerede?Cevher Sönmez adresini belirtmedi. Cevher Sönmez yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cevher Sönmez adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cevher Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cevher Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cevher Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Cevher Sönmez ile Azerice, Rusça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cevher Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cevher Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cevher Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cevher Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Cevher Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.